Sabahlık Haberleri

Ev giyimde rahatlık arayanların favorisi polar sabahlık modelleri

Siz de evde rahatlığınıza düşkünseniz aradığınız şey bu içerikte! Rahat etmenin en şık ve pratik yolu olan polar sabahlıklarla kahvenizi yudumlarken, televizyon izlerken ya da evde keyif yaparken rahatlığın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Şık tasarımları ve yumuşacık dokularıyla gün boyu konfor sunan 10 polar sabahlık modelini sizler için derledik. Gelin, birlikte göz atalım!

Haber 11-02-2024 22:30

İyi ki aldım! diyeceğiniz kullanışlı ürün önerileri

Alışveriş yapmak başlı başına keyifli bir eylem hâlini almış durumda. Fakat binlerce seçeneğin arasından sizi en çok memnun edecek ürünü bulmak her zaman çok da kolay olmuyor. Bu yüzden, pek çok kişi tarafından kullanılan ürünleri inceleyerek sizin için bir liste oluşturduk. Her biri kullanıcılardan beğeni toplamış fiyat performans ürünlerine bir göz atmaya ne dersiniz?

Haber 04-12-2022 21:52

Ev giyiminin vazgeçilmezi, hem çok şık hem de yumuşacık sabahlıklar

Özellikle kış aylarında sıcacık yataktan ayrılmak çok zor. Peki, sizi yataktan çıktıktan sonra da sıcak tutmaya devam edecek hem yumuşacık hem çok şık sabahlıklara ne dersiniz? İçinizi ısıtacak birbirinden güzel sabahlık modellerini sizler için araştırdık.

Haber 01-12-2021 22:41

Evde Yasak Elma karakterleri gibi gezmek istiyorum diyenlere sabahlık önerileri

Dizi karakterleri giyerken hayranlıkla baktığımız sabahlıklar 2021 yılında en çok tercih edilen giyim ürünlerinin başında geliyor. Ev içerisinde geçirdiğiniz zamanları daha konforlu bir hale getiren sabahlık modelleri sadece rahatlık değil, aynı zamanda zarif bir şıklık da sunuyor. Giydiğiniz zaman kendinizi Yasak Elma karakterleri gibi hissedeceğiniz sabahlık modelleri internet sayesinde artık sadece bir tık uzağınızda.

Kadin 14-10-2021 15:21

Sabahlık

Sabahlık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabahlık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.