Şadi Yazıcı Haberleri

İddialar gündem oldu! AK Partili Şadi Yazıcı açıklama yaptı: 'Uygun görülmezse iptal edilebilir'

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un Tuzla ilçesi AK Parti'den CHP'ye geçmişti. Mazbata törenini bilerek geciktirildiği ve giderayak ihale yapılıyor iddiası gündem oldu. AK Partili Şadı Yazıcı söz konusu iddialara yanıt verdi.

Haber 05-04-2024 18:57

Bu ayrıntıyı kimse fark etmedi! İBB için Ekrem İmamoğlu ile yarışacaklardı! İmamoğlu'nun iki kurmayından fark yediler...

AK Parti, 2002 seçimlerinden sonra ilk defa Türkiye genelinde 2. parti oldu! CHP, birçok büyükşehri AK Parti'nin elinden aldı. İstanbul'un ilçelerinde de tablo, Türkiye geneli gibi! AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen ilçeler CHP'ye geçti. Buradaki seçim sonuçlarında en dikkat çeken noktalardan biri de Ekrem İmamoğlu'nun karşısına İBB adayı olarak çıkması beklenen iki ismin İmamoğlu'nun kurmaylarından fark yemesi oldu. İşte detaylar...

Finans 01-04-2024 12:13

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, oyunu ailesi ile birlikte kullandı Çıkan sonuçlar ne olursa olsun kazanan, halkımız olacaktır

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, 31 Mart yerel seçimleri için oyunu Tuzla Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu’nda kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, bu seçimde de halkın iradesinin sandığa yansıyacağını belirterek, “Sandıktan çıkacak sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çıkan sonuçlar ne olursa olsun kazanan, halkımız olacaktır” dedi.

Haber 31-03-2024 15:51

Tuzla canlı seçim sonuçları! İstanbul Tuzla'da yerel seçimi Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

Tuzla'da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu en fazla takip edilen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten AK Partili Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 30-03-2024 22:46

Şadi Yazıcı

Şadi Yazıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şadi Yazıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'nin son anketi sonrası gözler Tuzla'ya çevrilmişti! Yeni araştırma sonucu yayınlandı, Şadi Yazıcı önde

CHP kulislerinde konuşulan anketlerin ardından Özgür Özel yönetimindeki parti, İstanbul'un ilçeleri özelinde bir anket yaptırmıştı. Tüm ilçelerdeki anket sonuçlarına göre CHP'nin AK Parti'nin elinden Sancaktepe'yi alacağı ifade edilmişti. Kafa kafaya olarak paylaşılan ilçelerden biri olan Tuzla'da yeni bir anket daha ortaya çıktı.

Haber 11-03-2024 17:45

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan İmamoğlu'na eleştiri: Yapılmayan işin inceleme gezisi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İmamoğlu’nun 5 yılda Tuzla’da hiçbir projeyi tamamlayamadığını iddia etti. Yazıcı, İmamoğlu’nun Tuzla’da yapması gereken işleri sıralayarak, “Türkiye’nin en çok kamu kaynağı kullanan belediyesi olan İBB'de yıllardır ‘Gelin başlamış, çoğu bitmiş olan işlerinizi bitirin’ demiştim. Sesimizi sağır sultanlar duydu, Sayın İmamoğlu duymadı. Temel atmama töreninin mucidi Başkan, Tuzla’da bugün 8 milyon 797 bin 302’nci inceleme gezisini yaptı” dedi.

Haber 22-01-2024 18:18

SON DAKİKA | Şadi Yazıcı'ya hakaret davası! İmamoğlu hakkında karar

Son dakika haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar verildi. Mahkeme, İmamoğlu'nun suçsuz olduğu kanısına vardı. Daha önce basit yargılama usulü ile yapılan yargılamada da beraat eden Ekrem İmamoğlu aynı dosyadan ikinci kez beraat etmiş oldu.

Haber 15-12-2023 10:33

Dr. Şadi Yazıcı, Gazze’deki insanlık dramına sessiz kalanlara sert tepki gösterdi

Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle Tuzla’da 300 kent gönüllüsü kadınla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gazze’de insanlık dramı işlenirken ses çıkartmamaları, bulundukları makamlardan ve kürsülerden insan olarak bir refleksle sadece tavrını ortaya koymaktan bile aciz olan insanlarla aynı kategoride olmaktan utanç duyuyorum. Gönüllülüğü her noktada yapacağız, insanın en büyük hakkı yaşama hakkının elinden alınmasının hep birlikte karşısında olacağız” dedi.

Haber 06-12-2023 11:15

Sınıf başkanlığı seçim vaadi gerçek oldu! Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı sınıfa geldi

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Piri Reis Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Yazıcı’ya büyük sürpriz. Sınıf başkanı seçilirsem belediye başkanını sınıfa getireceğim diyen öğrenci vaadini yerine getirdi ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı sınıf arkadaşlarıyla buluşturdu. Sınıfta öğrencilerle yaşanan diyalog an be an kameralara yansıdı.

Haber 25-11-2023 22:14

İBB adaylığı için adı geçen AK Partili isimler için dikkat çeken rakamlar: Kurum, Koca, Göksu, Yazıcı...

Yerel seçimlere yaklaşık 4 ay kala adı İBB Başkanlığı için geçen AK Partili isimlerle ilgili çarpıcı bir anket paylaşıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na AK Parti'den kimin rakip olacağı merakla beklenirken Murat Kurum, Fahrettin Koca, Şadi Yazıcı, Tevfik Göksu gibi isimler öne çıkıyor. Son anket sonucuna göre ise adı geçen AK Partili isimler hemen hemen eşit şansa sahip!

Haber 17-11-2023 10:04

Beraat etmişti, karara itiraz edildi! Ekrem İmamoğlu yeniden yargılanacak, tarih...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla dava açılmıştı. Mahkeme, İmamoğlu hakkında beraat kararı verirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın avukatı karara itiraz etti. Talebin kabul edilmesi üzerine İmamoğlu 15 Aralık'ta yeniden yargılanacak.

Haber 16-09-2023 16:27

İmamoğlu için o davada karar verildi! Açılış programında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile gerginlik yaşamıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı arasında yaşanan gerginlik çokça konuşulmuştu. Açılış programında Yazıcı alandaki kişilerce yuhalanırken İmamoğlu "O arkadaş burayı germeye gelmiş. Nezaketsiz provokasyona devam ediyor, kötü söz sahibine aittir" demişti. İmamoğlu hakkında hapis cezası istenen davada yeni gelişme yaşandı.

Haber 12-09-2023 10:43

Tuzla'da 508 konutun sahibi yarın kura ile belirlenecek

Tuzla'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapımına devam edilen 508 konutun hak sahipleri, yarın çekilecek kura ile belirlenecek.

Yurthaber 29-11-2022 15:00

Ekrem İmamoğlu'ndan Tuzla'daki gerginlikle ilgili dikkat çeken sözler! 'Altında kalırsınız'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının resmi açılışında konuştu. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile yaşanılan olay hakkında açıklamada bulunan İmamoğlu, Tuzla'daki arıtma tesisi açılışını belediye başkanı olduğu zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığını ancak, projenin Nurettin Sözen tarafından başlatıldığını hatırlatarak, "Böyle bir şeyin siyasi altlığını bu şekilde deşifre ettiğiniz zaman altında o kadar şey çıkar ki altında kalırsınız" dedi.

Haber 28-10-2022 14:25

İmamoğlu ile gerginliği gündem olmuştu! Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan 'dava' açıklaması: Arbede anlarını anlattı

Dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın atıştığı ve gerginlik yaşadığı anlar gündeme damgasını vurmuştu. Olaya ilişkin sosyal medyayı da sallayan görüntülerde Yazıcı'nın konuşmasının protesto edildiği, mekandan ayrılırken ise arbede yaşandığı görülmüştü. Yazıcı'nın ardından sahneye çıkıp konuşan İmamoğlu "Arkadaş ortamı germeye gelmiş" derken Yazıcı yaşananları ayrıntılarıyla anlattı ve İmamoğlu'na "gerekirse dava açacağını" bildirdi.

Haber 26-10-2022 16:07

SON DAKİKA | İmamoğlu ile Şadi Yazıcı arasında gergin anlar! İmamoğlu 'germeye gelmiş' dedi, ortalık karıştı: Kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika: Ekrem İmamoğlu ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı atıştı, gergin dakikalar sosyal medyada gündem oldu! AK Partili isimlerden Şadi Yazıcı'ya destek geldi. İSKİ'nin organizasyonunda söz alan Şadi Yazıcı'nın sözleri protesto edilince ortalık bir anda gerildi. Ekrem İmamoğlu, Yazıcı için 'Bu arkadaş buraya ortamı germeye gelmiş' dedi. İHA'ya göre Şadi Yazıcı saldırıya uğradı. Yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 25-10-2022 14:16