Safanur Bol Haberleri

MasterChef'te kim elendi? İşte 5 Aralık MasterChef 2021'e veda eden yarışmacı

MasterChef Türkiye 2021'in 5 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef'te bu hafta eleme adayı olan Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem ve Safanur tezgah başına geçerek şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı ve MasterChef'ten elenen isim belli oldu. MasterChef'e veda eden yarışmacı gözyaşları içinde stüdyodan ayrıldı.

Magazin 06-12-2021 00:33

MasterChef'te haftanın eleme adayları kimler oldu? 2 Aralık MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'in 2 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelen bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef 126. bölümde Alanya’da oynanan son takım oyununda yöresel yemekler, özel konuklar için yapıldı. Tadım sonrasında konukların seçimi ile dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef 2021'de haftanın eleme adayları kimler oldu?

Magazin 03-12-2021 01:19

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununda Dilara ile Safanur birbirine girdi! Elini sürme, beni delirtme

MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümündeki dokunulmazlık oyununda gergin anlar yaşandı. Kırmızı takımda, önce Mert ile Eren, ardından ise Safanur ile Dilara tartışma yaşadı. Safanur, tabağına karışan Dilara'ya "Elini süremezsin, delirtme beni" diye bağırdı.

Magazin 01-12-2021 23:54

MasterChef 125. yeni bölümde ortalık karışıyor! Kırmızı takımda gergin anlar

MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 125. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. MasterChef'teki dokunulmazlık oyununda kırmızı takımda, önce Mert ile Eren, ardından ise Safanur ile Dilara arasında gerginlik yaşanıyor. Safanur, tabağına karışan Dilara'ya "Elini süremezsin, delirtme beni" diye bağırıyor.

Magazin 01-12-2021 02:50

Diğer Haber Etiketleri

Mehmet Şef'in gözde yarışmacısı Emir Elidemir meğer Safanur ile... Sosyal medyayı sallayan iddia!

Masterchef yarışmacıları arasında dönen aşk iddiları gündemden düşmüyor. Bir jüriler bir yarışmacılar... Sık sık yarışma programından bir isim magazin dünyasında en çok konuşulan isimlerden biri oluyor. Milyonlarca takipçisi bulunan TV8'in fenomen yarışması Masterchef'te sular durulmuyor. Adı aşk iddialarına karışan son isim Safanur Bol oldu. Peki Safanur Emir Elidemir ile aşk mı yaşıyor?

Magazin 15-11-2021 09:46