Sağlıksız Gıdalar Haberleri

Diyetisyenler bu yiyeceği ağzına sürmüyor! Herkesin dolabında var ama... Verdiği zararlar inanılmaz

Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam, kilo vermek ve fit bir vücuda kavuşmak konusunda herkes için tek bir ideal beslenme düzeni yok. Uzmanlar genellikle herkesin kendi sağlık durumuna ve beslenme ihtiyaçlarına uygun bir diyet öneriyor. Ancak beslenme uzmanlarının ve diyetisyenlerin ağzına bile sürmediği bazı yiyecekler, herkes için önemli bir tavsiye niteliği taşıyor. Uzmanlar özellikle, şeker ve tuz oranı yüksek işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerektiğini söylüyor.

Kadin 17-01-2024 10:36

Ağzınıza sürmeyin! Kalp krizi ve felç riskini artırıyor

Zararlı beslenmek çeşitli hastalıkların oluşmasına zemin oluşturuyor. Bu konuda yapılan çalışmalar günlük hayatta sık sık tükettiğimiz gıdaların obezite, kalp hastalıkları, felç gibi riskli durumlara neden olabileceğini gösteriyor. Yeni bir çalışmaya göre her mutfakta bulunan bir gıda sağlık için oldukça riskli olabiliyor.

Haber 16-02-2023 09:19

En tatlı zehir! Çocuklara kesinlikle vermeyin

Son yılların gündemden düşmeyen konusu sağlıklı beslenme. Sağlıklı beslenme ile birlikte yiyecek çeşitliliği de arttı. Bazı yiyecekler de kavram karmaşası yaşanıyor. Bu kavramlar yüzünden zararlı olmasına rağmen sağlıklı olduğu düşünülen besinler sıklıkla tüketiliyor. Özellikle aralarında bazıları var ki ne kendinizin ne de çocukların yememesi gerekiyor.

Haber 24-11-2022 07:33

Sağlıksız Gıdalar

Sağlıksız Gıdalar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sağlıksız Gıdalar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.