Sagopa Kajmer Haberleri

Ünlü rapçi Kolera hayranının isteğini kırmadı ve ayak fotoğrafı paylaştı! Feda olsun fetişimize

Kolera lakaplı rapçi Esen Güler bir hayranından gelen isteği kırmadan ayaklarının çıplak fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Ünlü rapçi sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma, "Feda olsun fetişimize" notunu ekledi.

Magazin 08-11-2023 15:35

Sagopa Kajmer kimdir, kaç yaşında, nereli? Sagopa Kajmer Güldür Güldür yılbaşı özel bölümünde yer alacak!

Ünlü şarkıcı Sagopa Kajmer, 31 Aralık gecesinde yayınlanacak olan Güldür Güldür'ün yılbaşı özel bölümünde yer alacak. Yılbaşında Güldür Güldür izleyecek vatandaşlar, Sagopa Kajmer hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki Sagopa Kajmer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-01-2023 05:26

Ceza'dan Sagopa Kajmer açıklaması! Aramızda savaş yok sadece...

Araları bir süredir açık olan iki ünlü rapçi Ceza ve Sagopa Kajmer cephesinden açıklama geldi. Ceza, Sagopa için "Aramızda savaş yok sadece dargınlık var" dedi.

Magazin 01-07-2022 15:47

Son dakika: Melek Mosso kararı sosyal medyayı salladı! Isparta'dan sonra bir konseri daha iptal edildi

Son dakika haberi: Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun bir konseri daha iptal edildi! Melek Mosso'nun geçtiğimiz hafta Isparta'da katılacağı programda değişiklik yapılmış ve Valilik kararıyla Mosso yerine Seda Sayan davet edilmişti. Melek Mosso'nun Kocaeli'ndeki konseri de iptal edildi, bu karar sosyal medyayı salladı.

Magazin 30-05-2022 17:19

Sagopa Kajmer

Sagopa Kajmer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sagopa Kajmer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sagopa Kajmer eski şarkılarından Kolera'yı sildi

Kolera ile 2017 yılında boşanan rapçi Sagopa Kajmer, 'Tek' adlı albümü ile dikkat çekti. Şarkılarından eski eşi Kolera'nın bölümlerini kaldıran Sagopa Kajmer, 'Tek' ile yeniden dinleyicileriyle buluştu.

Magazin 19-02-2021 16:41