Şahmeran Dizisi Haberleri

Burak Deniz ve Şahika Ercümen aşk mı yaşıyor? Flaş iddia! Burak Deniz ve Survivor yıldızı Şahika Ercümen sevgili mi?

Son olarak "Maraşlı" dizisiyle ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Burak Deniz'in daha önce Didem Soydan ile birlikte olduğu biliniyordu. Ünlü çift geçtiğimiz senenin sonunda ilişkilerini sonlandırmıştı. Bu ilişki sonrası kalbi boş olduğu düşünülen ünlü oyuncu Burak Deniz, iddialara göre sürpriz bir isim ile aşk yaşıyor. Peki Burak Deniz ile Survivor yıldızlarından Şahika Ercümen aşk mı yaşıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 21-02-2022 01:31

Serenay Sarıkaya'nın Adana dönüşü tarzı dikkat çekti! Çorap-terlik kombini

Adana’da çekilen 'Şahmeran' dizisi tamamlanınca İstanbul'a dönen Serenay Sarıkaya rol arkadaşları Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile birlikte İstanbul Havalanı'nda görüntülendi. Sarıkaya'nın Adana tarzı gözlerden kaçmadı.

Magazin 27-12-2021 09:53

Serenay Sarıkaya Adana'dan çiftlik evi mi alıyor?

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ile başrolü paylaştığı 'Şahmeran' dizisinin çekimleri için Adana’da bulunuyordu. Sarıkaya çekimlere ara verilince İstanbul'a döndü ve hakkındaki iddialara da yanıt verdi.

Magazin 28-11-2021 14:25

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Şahmeran dizisinden ilk kare geldi

Netflix yapımı Şahmeran dizisi geçtiğimiz günlerde sete çıktı. Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri Adana’da devam ediyor.

Magazin 30-09-2021 10:35

Şahmeran dizisini duyuran Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımına beğeni yağdı

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Şahmeran'ın çekimlerine başladı. Dizi için Adana'da bulunan güzel oyuncu, otomobilin içinde çekilen bir pozunu paylaştı.

Magazin 18-09-2021 02:14

Serenay Sarıkaya Şahmeran setinden paylaştı! Adana'nın gülü

Uzun süredir ekranlara ara veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni projesi Şahmeran'ın haberini resmen duyurdu. Sarıkaya, setten yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 16-09-2021 15:08

Serenay Sarıkaya iç çamaşırsız tercihiyle dikkat çekti

Ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya sütyensiz bir üst tercihiyle dikkat çekti. Saç modelini de eski haline döndüren güzel oyuncu beğeni topladı.

Magazin 04-04-2021 08:36