Şalgam Faydaları Haberleri

Şalgamın ve şalgam suyunun faydaları nelerdir?

Türkiye’nin güney kısımlarına has bir lezzet olarak bilinen ve özellikle de ana vatanı Adana ili olarak işaret edilen şalgam suyu, turp ailesine dahil olan değerli bir bitkiden yapılır. Şalgamın en önemli olarak görülüp kabul edilen özelliği ise suyudur. Ekim aralığı son derece geniş olan ve tohumlarından yetişen şalgam, yılın her döneminde kolaylıkla bulunabilir. Hem bitki olarak hem de bu bitkiden yapılan suyu ile şifa kaynağı olarak kabul edilmiştir.

Haber 13-01-2024 01:37

İbn-i Sina binlerce yıllık reçetesi! Hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor! Her gün bir bardak tüketin

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutuyor. "Polimerik erken tıbbın babası" olarak da anılan İbn-i Sina kitaplarında sağlıklı yaşam için tüketilmesi gereken besinler yer alıyor. İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce önerdiği besin, günümüzde de hastalıklara şifa olarak öneriliyor. Bu besinden her gün bir bardak tüketmek hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor. İşte İbn-i Sina'nın önerdiği o besin…

Haber 29-08-2023 17:28

En güçlü probiyotiklerden: Düzenli olarak içenler kışın hastalık yüzü görmüyor

Kış aylarında artış gösteren grip, nezle, soğuk algınlığı ve Covid-19 hastalıklarından korunmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Grip olmak tüm yaşam kalitesinin düşmesine sebep oluyor. Gripten korunmak için evde yapabileceğiniz çok güçlü bir probiyotik bulunuyor. Üstelik bu içecek sadece gribe değil birçok hastalığa şifa dağıtıyor.

Haber 25-11-2022 08:30

Şalgam Faydaları

Şalgam Faydaları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Şalgam Faydaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.