Salih Memişoğlu Haberleri

Salih Memişoğlu ile çalışanının öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı

Kamuoyunda "bioenerji ve metafizik uzmanı" olarak bilinen, Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinin sahibi Salih Memişoğlu ile bir çalışanının öldürülmesi, bir çalışanının da yaralanmasına ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada Mustafa Öztürk, 2 kez müebbet ve 21 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Haber 30-11-2021 18:17

Salih Memişoğlu'nun hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni gelişme

İstanbul Çekmeköy'de metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ve 1 kişinin ölümüne ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada Mustafa Öztürk’ün ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapsi istendi. Sanık Öztürk savunmasında "Kargaşada ne oldu bilmiyorum, silah ateş aldı. Bir baktım ayağımın altında 2 kişi yatıyor, hayatım bitti. Ben ona istemeyerek ateş ettim, çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

Haber 26-10-2021 14:12

'Ünlülerin hocası' Salih Memişoğlu cinayetinde tanığın ifadesi dehşete düşürdü

İstanbul Çekmeköy'de metafizik uzmanı olarak bilinen Salih Memişoğlu ile çalışanı Ömer Faruk Zengin'in öldürülmesiyle ilgili davada tanık Ömer Faruk Çınar'ın ifadesi dehşete düşürdü. Çınar, verdiği ifadesinde "Camdan gördüğüm kadarıyla Mustafa Öztürk, Salih Bey'in kafasına bir el daha ateş etti. Son el ateş edilene kadar Salih Memişoğlu hayattaydı" dedi.

Haber 18-08-2021 14:05

'Ünlülerin hocası' Salih Memişoğlu cinayetinde katilin ifadesi ortaya çıktı

Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde kamuoyunda bioenerji ve metafizik uzmanı olarak bilinen 'Ünlülerin hocası' Salih Memişoğlu ile çalışanı Ömer Faruk Zengin'in öldürdüğü olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Şüpheli Öztürk'ün ifadesinde amacının kimseyi vurmak olmadığı, kendini kurtarabilmek için sağa sola hedef gözetmeksizin ateş ettiği ve öfke patlaması yaşayarak Memişoğlu'na ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Haber 25-05-2021 15:43

Salih Memişoğlu

Salih Memişoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Salih Memişoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Salih Memişoğlu ile çalışanının öldürülmesine ilişkin yakalanan 5 şüpheliden biri tutuklandı

Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinin sahibi ve kamuoyunda "bioenerji ve metafizik uzmanı" olarak bilinen Salih Memişoğlu ile bir çalışanının öldürülmesi, bir çalışanının da yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 12-03-2021 22:51

Salih Memişoğlu'nun hayatını kaybettiği olayda yeni gelişme! Her şeyi itiraf etti

İstanbul Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde, kamuoyunda bioenerji ve metafizik uzmanı olarak bilinen Salih Memişoğlu'nun da aralarında bulunduğu 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı olayda ayrıntılar ortaya çıktı.

Haber 12-03-2021 13:45

Son Dakika: Metafizikçi Salih Memişoğlu'nu öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı

İstanbul Çekmeköy'de bir hayvanat bahçesinde, kamuoyunda 'ünlülerin hocası' olarak da bilinen bioenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu'nun da aralarında bulunduğu 2 kişiyi öldürdüğü ve 1 kişiyi yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Haber 11-03-2021 07:14

Metafizikçi Salih Memişoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar

İstanbul Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde çıkan kavgada 'ünlülerin hocası' olarak bilinen metafizikçi Salih Memişoğlu ve bir kişi daha hayatını kaybetmişti. Hayvanat bahçesinin Memişoğlu'nun oğluna ait olduğu, saldırganın da bir süre burada işletmecilik yaptığı belirlendi.

Haber 10-03-2021 14:13

Salih Memişoğlu silahlı kavgada hayatını kaybetti! Salih Memişoğlu kimdir?

Çekmeköy’de gerçekleşen silahlı kavgada ilk gelen bilgilere göre iki kişi hayatını kaybetti. Kavgadan sonra olay yerinden kaçan saldırganlar için ise polislerin çalışması devam ediyor. Gelen ilk bilgilere göre silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerden biri de ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu oldu. Çıkan haberlerden sonra ise “Salih Memişoğlu kimdir?” Sorusu sorulmaya başlandı. Salih Memişoğlu kimdir? Salih Memişoğlu nereli, kaç yaşında? Salih Memişoğlu neden öldürüldü?

Haber 09-03-2021 17:34

Son Dakika: İstanbul Çekmeköy'de silahlı kavga! Metafizikçi Salih Memişoğlu hayatını kaybetti

İstanbul Çekmeköy'de bulunan hayvanat bahçesinde çıkan tartışmada silahlar konuştu. Kavgada kamuoyunda kendisini 'metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu ve bir kişi daha hayatını kaybetti. Saldırı sırasında hayvanat bahçesinde büyük panik yaşanırken, genç bir kadının olayın şokuyla gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

Haber 09-03-2021 14:28