Salomon Haberleri

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-2024 14:56

Kışın üşüme derdine son! İndirimdeki outdoor montları sizin için seçtik

Soğuk havada rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan, su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip kaliteli bir mont arayışındaysanız doğru yerdesiniz. İster doğa yürüyüşü yaparken ister günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken sizi kışın soğuğundan korumanın yanı sıra şık bir tarza sahip olmanızı sağlayacak ünlü markaların outdoor montlarında kaçırılmayacak indirimler devam ediyor.

Haber 23-01-2024 17:53

A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Salomon Supercross 4 GTX Yürüyüş Ayakkabısı'nı sizin için inceledik

En büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101'in 11 Ocak Perşembe tarihli A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu bu hafta da ünlü markaların kışlık giyim ürünleriyle dikkat çekiyor. Kaliteli, su ve rüzgar geçirmez bir ayakkabı arayışında olanların hemen dikkat çeken Salomon Supercross 4 GTX Yürüyüş Ayakkabısı da uygun fiyatıyla katalogta yer alıyor. Outdoor severlerin ve sıcacık bir kış geçirmek isteyenlerin favorisi bu ayakkabı ve detaylar yazımızda!

Haber 11-01-2024 13:56

Sıcaklık ve konfor dolu bir kış için olmazsa olmaz! Salomon outdoor mont indirimde

Hem açık hava aktivitelerinde hem de günlük kullanımda size sıcaklık, konfor ve stil sunacak Salomon outdoor montta büyük indirim sizleri bekliyor. Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan bu montu, vakit kaybetmeden inceleyin ve uygun fiyatıyla yakalayın.

Haber 16-11-2023 15:10

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-2023 17:16

Adidas, Merrell, Salomon, Puma... Attığınız her adımda konforu yaşatacak ayakkabı modellerinde büyük fırsat

Sık sık uzun yürüyüşlere çıkıyor, doğa aktivitelerine katılıyor, uzun süre ayakta kalmayı gerektirecek, gezecek işlerle ilgileniyorsanız outdoor özelliklere sahip ayakkabılar tam da size göre! Adımlarınıza konfor katmanın yanında tarzınızı da ortaya koymamıza da yardımcı olacak ünlü markaların birbirinden güzel ayakkabı modellerini sizin için derledik. Üstelik seçtiğimiz ayakkabılarda 1500 TL'yi aşkın indirimler de mevcut! Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 13-10-2023 17:05

Fiyatı 4296 TL'ye düştü! Yürüyüşlerinizin vazgeçilmezi olacak Salomon ayakkabıda 1070 TL indirim

Yüksek kaliteli bir yürüyüş ayakkabısı size konfor, performans ve dayanıklılık sunarken aynı zamanda ayak sağlığınızı da korur. Uzun süreli ve keyifli bir yürüyüş deneyimi için kaliteli bir ayakkabıya yatırım yapmak isterseniz Salomon Cross Hike GTX 2 Yürüyüş Ayakkabısı tam da aradığınız ürün olabilir. Kısa süreliğine 1070 TL indirimle satışta olan ayakkabıyı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-10-2023 14:18

Spor yapmaktan dört mevsim vazgeçmeyenler için en iyi koşu ayakkabısı çeşitleri 2023

Koşu hem bir spor aktivitesi hem de bir yaşam tarzı. Bu aktiviteyi yıl boyunca sürdürebilmek doğru ekipmana sahip olmayı gerektiriyor. Her mevsimde koşu yapmak isteyenler için dört mevsim giyilebilecek koşu ayakkabıları büyük bir önem taşıyor. Sıcak yaz günlerinden soğuk kış aylarına kadar hava koşullarından etkilenmeden rahatlıkla koşu yapabilmek için doğru ayakkabı seçiminin son derece önemli olduğunu biliyoruz.Hadi gelin sizler için seçtiğimiz her mevsime uygun koşu ayakkabılarına göz atalım.

Haber 07-07-2023 10:13

Adım adım tarzınızı yükseltecek 2023 en iyi ayakkabı markaları

Ayakkabı deyip geçmeyin. Şık bir kombin ile tamamlandığında harikalar yaratmayı başaran ayakkabılar, olmazsa olmaz giyim ürünleri arasında bulunur. Günlük, şık, spor gibi alternatifleri bulunan ayakkabıları doğru kullanmak ise son derece önemli. Peki, her türlü mekânda rahatlıkla giyebileceğiniz en iyi ayakkabılarını incelemeye ne dersiniz? Teklifimiz sizi de heyecanlandırdıysa okumaya devam edin!

Haber 21-03-2023 12:31