Sam Asghari Haberleri

Britney Spears ve Sam Asghari evliliği 14 ay sürdü! Daha fazla para için...

Şarkıcı Britney Spears ile Sam Asghari, 2022'nin haziran ayında evlenmişti. Çiftin 14 ay süren evliliği Britney Spears'ın sadakatsiz olduğu yönündeki söylentiler sonrasında bitme yoluna girdi. Asghari boşanma davası açtı ve daha fazla para almak için şoke eden bir yola başvurdu.

Magazin 17-08-2023 14:45

Britney Spears ile Sam Asghari'nin düğününden ilk fotoğraflar!

Sam Asghari ile dünyaevine giren Britney Spears, düğünden ilk fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Sessiz sedasız nikah masasına oturan ünlü şarkıcı, "Yaptık, evlendik! Muhteşem bir gündü!" dedi.

Magazin 11-06-2022 10:31

Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander kimdir? Jason Alexander nereli, kaç yaşında, Britney Spears ile ne zaman evlenmiştir?

Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander, ünlü şarkıcının düğününü basması sebebiyle merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının, ilk ve tek eşi olduğunu söyleyen Alexander; Britney Spears ve Sam Aghari'nin düğününü engellemeye çalıştı. Peki Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander kimdir? İşte detaylar...

Magazin 10-06-2022 13:06

Britney Spears çıplak fotoğraflarını paylaştı! Hayranları isyan etti: 'Dur artık'

Dünyaca ünlü sanatçı Britney Spears, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde hamilelik haberiyle hayranlarını sevindirmişti. Spears, bu defa sosyal medyada çıplak fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Ünlü sanatçının hayranları ise, yıldız isme daha fazla çıplak fotoğraf paylaşmaması için adeta yalvardı.

Magazin 10-05-2022 11:28

Sam Asghari

Sam Asghari Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sam Asghari Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Britney Spears kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Britney Spears'ın İnstagram adresi ne?

Britney Spears, nişanlısı Sam Asghari ile tatile çıktı. Ünlü şarkıcı nişanlısına dikkat çarpıcı pozlar verdikten sonra 40 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştı. Peki Britney Spears kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Britney Spears'ın İnstagram adresi ne? Ünlü sanatçının hayatı, biyografisi haberimizde...

Haber 02-03-2022 09:06

Britney Spears ile Sam Asghari nişanlandı

Babası Jamie Spears'a karşı 13 yıldır verdiği vasilik mücadelesinde zafere çok yakın olan Britney Spears, özel hayatında da istediği adımları atmaya başladı. 39 yaşındaki şarkıcı sevgilisi Sam Asghari ile nişanlandı.

Magazin 13-09-2021 12:00