Samsonite Haberleri

Ömürlük laptop çantası arayanlar buraya! Bahar Fırsatları'na özel Samsonite çanta indirimde

İhtiyacınız olan ürünleri satın alırken işlevselliğe ve kaliteye önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Uzun yıllar kullanacağınız, bilgisayarınızı ve özel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanıza olanak sağlayan bir sırt çantasına sahip olmak isterseniz dünyaca ünlü seyahat çantası markası Samsonite'ın Bahar Fırsatları'na özel 1985 TL indirimle satışta olan notebook sırt çantası modeline bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 19-03-2024 15:03

Kişisel eşyalarınızı yanınızda güvenle taşıyın! Samsonite çantalarda %25 indirim başladı

Seyahat severlerin bir numaralı tercihi Samsonite çantalarda Gülümseten Kasım Fırsatları başladı. 1500 TL'ye varan indirimlerden yararlanmak için acele edin! Seyahat ederken, işe giderken ya da günlük yaşamda kişisel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanızı sağlayacak, konforlu, dayanıklı, uzun ömürlü Samsonite modelleri sizleri bekliyor.

Haber 07-11-2023 11:12

Dayanıklı, fonksiyonel, konforlu! Samsonite marka sırt çantasında indirim

Pratik ve işlevsel bir çanta, her an yanınızda taşıdığınız eşyalarınızı düzenli ve güvende tutmanıza yardımcı olurken hayatınızı da kolaylaştırır. Sadece iş seyahatlerine değil günlük hayatta da size her adımda eşlik etmesini istediğiniz bir sırt çantası arıyorsanız Samsonite'ın kısa süreliğine 450 TL indirimle satışta olan modeline göz atabilirsiniz, işte detaylar!

Haber 06-11-2023 15:41

Fiyatı yarıya indi! Samsonite kalitesiyle tanışmanızı sağlayacak sırt çantasında indirim

Hem şık hem spor görünüme sahip işlevsel, uzun ömürlü bir notebook çantası arıyorsanız doğru yerdesiniz. Dünyaca ünlü Samsonite markasına ait KF9-01-004 15.6" Mysight USB Girişli Notebook Sırt Çantası Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 10-10-2023 14:55

Fiyatı 2 bin 499 TL'ye düştü! Üstün kaliteli ve dayanıklı Samsonite çantada indirim

Hem kaliteli hem de şık bir çantaya sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Seyahat severlerin bir numaralı tercihi Samsonite'in özgün tasarım ve üstün dayanıklılıkla donatılmış sırt çantası modelinde büyük bir fırsat sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 22-09-2023 11:23

Fiyatı 1999 TL'ye düştü! Kaliteli bir seçim: Samsonite çantada %41 indirim

İhtiyacınız olan ürünleri satın alırken işlevselliğe ve kaliteye önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Uzun yıllar kullanacağınız, bilgisayarınızı ve özel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanıza olanak sağlayan bir sırt çantasına sahip olmak isterseniz dünyaca ünlü seyahat çantası markası Samsonite'ın %41 indirimle satışta olan notebook sırt çantası modeline bir göz atabilirsiniz.

Haber 30-08-2023 10:12

Haftanın alışveriş fırsatları

Modadan elektroniğe kaçırmamanız gereken tüm fırsatlar burada! Haftanın öne çıkan indirimlerini sizin için seçtik

Haber 25-08-2023 15:15

Alışveriş listenizi yarı fiyatına tamamlayın! Modadan elektroniğe ünlü markalarda %50'ye varan indirim

Stanley'den Levi's'a her ihtiyaca uygun kullanıcılarından tam not alan ürünlerde Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında %50'ye varan indirimler devam ediyor. Bir kez alıp bir ömür kullanacağınız, kaliteli markaların sevilen ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 24-08-2023 09:38

Kaliteli, şık, işlevsel, dayanıklı... Samsonite çantalarda %50'ye varan indirim

İşlevselliği ve kalitesiyle dikkat çeken yüksek fiyatlı ürünler indirime girdiğinde, ihtiyacınız da varsa alınması gereken fırsatlardan biri haline gelir. Samsonite'ın laptop çantaları da bu fırsat ürünlerinden biri. Siz de hayatınızı kolaylaştıracak Samsonite çantalardaki %50'ye varan indirimleri keşfetmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise gelin detayları birlikte keşfedelim.

Haber 21-08-2023 17:16

Kalite ve işlevsellik bir arada: Samsonite sırt çantasında 500 TL indirim

İhtiyacınız olan ürünleri satın alırken işlevselliğe ve kaliteye önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Uzun yıllar kullanacağınız, bilgisayarınızı ve özel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanıza olanak sağlayan bir sırt çantasına sahip olmak isterseniz dünyaca ünlü seyahat çantası markası Samsonite'ın Prime Day'e özel %22 indirimle satışta olan notebook sırt çantası modeline bir göz atabilirsiniz.

Haber 12-06-2023 14:52

Fiyatı 1698 TL'ye düştü! Samsonite notebook sırt çantasında kaçırılmayacak indirim

Öğrenciyseniz ya da çalışansanız, sık sık seyahatlere çıkıyor ve ekipmanlarınızı yanınızda taşımanız gerekiyorsa yenilikçi tasarımları ve yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan Samsonite çantalara mutlaka göz atmalısınız. Kısa süreliğine %35'e varan indirimlerle satışta olan Samsonite çantalar içinde en sevilen modellerden biri olan Samsonite KH8-14-001 Notebook Çantası'nı sizin için inceledik. Hazır indirimdeyken bu fırsatı kaçırmayın deriz!

Haber 09-06-2023 11:21

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Samsonite bilgisayar çantasında büyük indirim

İşte, okulda, seyahatte ihtiyacınız olan şık ve dayanıklı bir çanta arıyorsanız, bu fırsat tam da size göre! Yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan Samsonite'ta %60'a varan büyük indirimler başladı. Bir kez alıp uzun yıllar kullanacağınız bir modelle karşınızdayız: Samsonite CC8-19-005 15.6 inç Network 3 Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası'nda kısa süreliğine %59 indirim var! Şimdi bu fırsatı değerlendirmezseniz pişman olabilirsiniz, bizden söylemesi!

Haber 06-06-2023 17:34

Seyahat severlerin tercihi Samsonite çantaları keşfedin

Samsonite; dünya genelinde seyahat ürünleri, sırt çantaları ve laptop çantaları konusunda lider bir marka. Kaliteli ürünleri ve yenilikçi tasarımlarıyla seyahatseverlerin vazgeçilmezlerinden biri olan Samsonite çantalar bir kez alıp uzun yıllar kullanabileceğiniz kalitede. Siz de Samsonite çantalara dolabınızda yer açmak isterseniz sizin için seçtiğimiz ürünlere mutlaka bir göz atmalısınız.

Haber 04-04-2023 14:32

Yüksek fiyatını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları

Teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir parçasını oluşturuyor. Her geçen gün yeni bir dijital ürün çıktıkça bu cihazların kullanımını kolaylaştıracak farklı aksesuarlar da üretiliyor. Bu aksesuarların fiyatları da çoğu zaman dudak uçuklatıyor. Çünkü tıpkı kendileri gibi pahalı cihazlarla birlikte kullanılıyorlar. İşte yüksek fiyatlarını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları...

Haber 27-02-2023 17:32