Sana Söz Dizisi Haberleri

Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl? Hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya iyi mi?

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde 'Ali Kaptan' rolü ile akıllara kazınan Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'da canlandırdığı Sadi karakteri ile de çok sevilmişti. En son 'Sana Söz' dizisi ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Erkan Petekkaya hastaneye kaldırılmıştı. Peki Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl? Hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya iyi mi?

Magazin 29-12-2021 23:56

Sana Söz neden final yaptı? Sana Söz neden bitti?

Yayın hayatına 2 Kasım 2021'de başlayan Sana Söz dizisinin final yapacağı hakkındaki iddialar oldukça konuşuldu. Böylece Sana Söz dizisinin final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Sana Söz dizisinin başrollerini Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya paylaşıyor. İşte detaylar...

Magazin 14-12-2021 20:04

İddialı başlayan Sana Söz dizisi için final kararı verildi

Bu sezon başlayan dizilerin birçoğunun ekran macerası kısa sürdü. Bunlar da biri de Star Tv’de büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Sana Söz dizisi oldu. Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Sana Söz dizisi 7. bölümüyle final yapacak.

Magazin 09-12-2021 15:51

Sana Söz'ün yıldızı Erkan Petekkaya aşka geldi! Karısıyla videosuna yorum yağdı

Sana Söz dizisiyle ekrana dönen Erkan Petekkaya eşi Didem Petekkaya'nın doğum gününü bir video ile kutladı. Erkan Petekkaya'nın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 15-11-2021 15:34

Sana Söz dizisinin yıldızı Erkan Petekkaya'nın gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Cem Cano'ya bakın!

Sana Söz dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya'nın, gözlerden uzak oğlu Cem Cano Petekkaya'yı görenler şaştı kaldı.

Magazin 13-11-2021 12:26

Sana Söz Dizisi'nde Nehir Erdoğan, Müge Anlı'nın birebir aynısı! Dekorundan konuşmasına her şey aynı

Star TV'nin yeni soluklu dizisi Sana Söz, ilk bölümüyle en çok konuşulan yapımlar arasında yerini aldı. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrolünü üstlendiği Sana Söz, ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'i konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Elif karakterinin Müge Anlı ile benzerliği izleyenleri şaşırttı.

Magazin 08-11-2021 15:15

Sana Söz nerede çekiliyor? Sana Söz dizisinin konusu ve oyuncuları...

Ekranların yeni dizisi Sana Söz'ün başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi başarılı oyuncular yer alıyor. En çok izlenen dizilerden biri olmaya aday Sana Söz dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Söz konusu dizide Elif adındaki bir program sunucusunun cinayetleri çözmeye çalışırken yaşadığı olaylar işlenecek. İşte detaylar...

Magazin 02-11-2021 18:45

Sana Söz dizisi neden yok? Sana Söz dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Sana Söz adlı dizi yakın zamanda Star Tv'de seyircilerle buluşacak. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Sana Söz dizisinin fragmanı yayınlandı. Söz konusu dizinin çıkış noktası ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programı. İşte detaylar...

Magazin 29-10-2021 12:39

Sana Söz dizisi oyuncusu Serkan Altunorak, koronavirüse yakalandı

Star TV yeni dizisi Sana Söz'de Erdem karakterini canlandıracakolan, ünlü oyuncu Serkan Altunorak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Magazin 27-10-2021 23:42

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı 'Sana Söz'ün yayın gün belli oldu

Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’ün yayın günü belli oldu. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı ‘Sana Söz’, 29 Ekim Cuma başlıyor. Dizide, herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.

Magazin 26-10-2021 11:24

Sana Söz dizisinin afişi yayınlandı! Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın dizisi Sana Söz ne zaman başlıyor?

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrolünü paylaştığı Sana Söz dizisinin afişi yayınlandı. Dizide, herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak. Sana Söz dizisi Kasım ayında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Magazin 22-10-2021 02:41

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'lı Sana Söz'den ilk kareler geldi!

Star’ın yeni dizisi Sana Söz’ nefes kesen hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında başlıyor. Yayınlanan ilk tanıtımının ardından büyük merak uyandıran dizinin başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’dan heyecan yaratan yeni fotoğraflar paylaşıldı.

Magazin 17-10-2021 12:05