Şapka Modelleri Haberleri

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Şapkasız bir yaz düşünülemez! Puma'nın indirimdeki şapka modellerini sizin için seçtik

Spor giyimin sevilen markası Puma'nın şapkaları, hem spor hem de günlük tarzınıza sofistike bir dokunuş katmak için mükemmel bir tercih. Ve işte size muhteşem bir haber: Puma şapkalarda kısa süreli bir indirim başladı! İndirimdeki modelleri sizin için seçtik. Gelin, keşfedelim.

Haber 24-07-2023 12:38

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Fiyatı 473 TL'ye düştü! Hem spor hem klasik Tommy Hilfiger şapkada indirim

Güncel moda trendlerine uygun, şıklığı ve stilinizi tamamlayacak bir aksesuar arıyorsanız, Tommy Hilfiger Tommy Jeans Signature CAP Şapka tam size göre! İster klasik ister spor tarzda giyinmek isteyin, bu şapka tam istediğiniz görünümü tamamlamak için mükemmel bir seçenek. Kısa süreliğine indirimde olan bu şapkaya bir şans vermek isterseniz, gelin detaylara geçelim!

Haber 03-07-2023 10:26

Fiyatı 192 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen şapka modelinde indirim

Şapkalar yazın olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alıyor. Her beğeniye ve tarza uygun binlerce şapka modeli arasından seçim yapmak zor olsa da bazı klasik modeller herkesin gardırobunda olmalı. Puma'nın klasik şapka modeli de onlardan biri. Şimdi kısa süreliğine indirimde olan bu modele bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 16-06-2023 15:30

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

Queen Elizabeth boşuna şapka takmıyormuş: Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz şapkalar

Şapkalar, moda meraklılarının kıyafet kombinlerindeki kilit aksesuarlardandır. Bu aksesuarlar moda dünyasında pek çok çeşidiyle karşımıza çıkar. Hasır, fötr, kovboy derken farklı modeldeki şapkalarla rahatlıkla dinamik ve zarif kombinler oluşturulabilir. Siz de klasik ya da spor kombinlerinizi hoş bir şapkayla tamamlamak isterseniz harika ürünlerin yer aldığı yazımızı okumaya devam edin!

Haber 14-04-2023 17:05

Bahar Fırsatları'nın kaçırmamanız gereken indirimli erkek aksesuarları

Aksesuarlar, stil sahibi beylerin kıyafet kombinlerinin olmazsa olmaz tamamlayıcıları arasında yer alır. Şapkadan kemere, cüzdandan çantaya kadar birçok aksesuar, Bahar Fırsatları kampanyasında sizi indirimli fiyatlarla karşılıyor. Tüm aksesuar ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız bu fırsat dolu günleri kaçırmayın!

Haber 05-04-2023 16:37

Kombinlerinize eşlik edecek ve şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak kışlık şapka modelleri

Kış kombinlerinin en çarpıcı aksesuarları olan şapkalar bu kış da tahtını korumaya kararlı. Bazen oldukça sade bir kombine bile tarz bir görünüm katan modeller, zahmetsiz şıklığın anahtar parçası! Bu kışın trendleri arasında bulunan ve fark yaratan birbirinden şık şapka modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte kombinlerinizi taçlandıracak, gören herkesin beğenisini kazanacak şapkalar!

Haber 14-11-2022 17:41

Her yazın modası en güzel ve uzun ömürlü hasır şapka modelleri

Yaz aylarında günlük streslerden biraz olsun uzaklaşarak tatil yapmak elbette ki herkesin hayali. Bu doğrultuda güzel bir tatil planı yaptıysanız gittiğiniz yerde zamanınızı dolu dolu yaşamak istersiniz. Bol bol denize girmek, merak ettiğiniz yerleri gezmek ve eğlenmek gibi. Fakat güneş ve sıcaklar bazen keyfinizi kaçırabilir. Bu yüzden tatilin tadını çıkarmak için yanınıza hem sizi güneşten koruyacak hem şık görünümüyle herkesi büyüleyecek bir hasır şapka almayı unutmayın!

Kadin 19-08-2022 15:30