Şarjlı Dikey Süpürge Haberleri

Fiyatı 2 bin 634 TL'ye düştü! Çok satan dikey süpürge indirime girdi

Temizlik yapmak artık çok daha keyifli ve kolay! Yaşam alanınızı hızlı ve pratik bir şekilde temizlemenize yardımcı olacak Kalado Akülü Elektrikli Süpürge, Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimde! Yüksek performansı ve ergonomik şık tasarımıyla öne çıkan cihaz, hem zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak hem de evinizin her köşesinde temizliğin keyfini çıkarmanızı... Bizden söylemesi, bu ürün kaçmaz!

Haber 26-02-2024 13:54

Ev temizliğini kablolardan kurtarıyoruz! Grundig ve Philips'in en sevilen iki dikey süpürgesini karşılaştırdık

Ev temizliği dikey süpürgelerle birlikte artık kablosuz bir döneme geçiyor! Ergonomik tasarımı, güçlü emiş gücü, akıllı teknoloji ve daha fazlasını sunarak ev temizliğini bir adım öteye taşıyan dikey süpürgeler evinizdeki her köşeye rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Ev temizliğinizi pratikleştiren Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge ve Philips XC7043/01 Speed Pro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge arasındaki benzer ve farklı yönleri keşfetmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Haber 11-12-2023 06:00

Hızlı, etkili, pratik temizlik onunla mümkün! Dreame R20 Kablosuz Dikey Süpürge'yi sizin için inceledik

Dikey süpürge almak istiyor, modeline mi karar veremiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Etkili, dayanıklı, kullanıcı dostu ve sağlıklı bir temizlik deneyimi sunan bir model arıyorsanız Dreame R20 tam da size göre! Dreame Teknoloji, akıllı teknolojiler barındıran en ileri model kablosuz dikey süpürge modeli R20 ile daha güçlü temizlik vaat ediyor. Sizin için teknoloji harikası bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-2023 14:26

Yaptığınız temizliğin içinize sinmesi sağlayacak Fakir Veyron Öko Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi ve alternatifleri

Yaşam alanlarınızda hijyene büyük önem veriyor ve bu sebeple de sık sık süpürge kullanmak durumunda kalıyorsanız uzun ömürlü ve yüksek performanslı bir süpürge işinizi kolaylaştırabilir. Evinizde biriken tüm toz ve kirden kurtulabilmek için en iyi vakum süpürgesini arıyorsanız Fakir Veyron Öko Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi'ni incelemenin tam zamanı demektir! Bu harika modelin özelliklerine, avantaj ve dezavantajlarına göz atmaya ne dersiniz?

Haber 25-07-2023 16:47

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Philips şarjlı dikey süpürgede fırsat

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor!

Haber 26-06-2023 11:10

Artık ev temizlemek çok kolay! Süpürürken aynı anda da silebilen en iyi dikey ve robot süpürgeler

"Ben evimin diğer işleriyle uğraşırken hem süpürme hem silme işlemi aradan çıksın." diyorsanız sizin için seçtiğimiz bu süpürgeler tam evinize göre! Yeni nesil süpürgeler; evine vakit ayırmakta zorlananların en büyük kurtarıcısı oluyor. Haydi gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 13-06-2023 18:08

Bayram temizliğinde sizi yormayacak, emiş gücü yüksek, birbirinden kullanışlı dikey süpürgeler

Bayrama az bir zaman kaldı! Dolayısıyla misafirler gelmeden evi köşe bucak temizlemek gerek. Temizlik yaparken klasik süpürgeleri kullanmaktan sıkıldıysanız sizi yormadan evinizi pırıl pırıl yapacak yeni nesil modellere göz atmanızın zamanı gelmiş demektir. Haydi gelin, birbirinden güçlü dikey süpürge modellerine beraber göz atalım.

Haber 13-04-2023 16:29

Fiyatı 5293 TL'ye düştü! Teknoloji harikası dikey süpürgede kaçırılmayacak fırsat

Evinizi kısa sürede derinlemesine temizleyecek, son teknoloji ürünü kullanışlı bir süpürgeye mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet!" ise bu harika önerimize kulak vermelisiniz. Kullanıcılarından tam not alan Electrolux Pure Q9 PQ91-50MB 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge kısa süreliğine 700 TL indirimle satışta! Güçlü motoru, ikisi bir arada özelliği sayesinde keyifli temizliğin tadını çıkarmanızı sağlayacak cihaz sizi bekliyor!

Haber 13-03-2023 13:59

Evinizi temizlemekten zevk almanızı sağlayacak en iyi elektrik süpürgesi modelleri 2023

Elektrikli süpürgeler, hayatımızın vazgeçilmez ev aletleri arasında yer alır. Teknolojinin gelişmesiyle süpürgeler de birbirinden üstün özelliklerle temizlikte bize daha fazla yardımcı olmaya devam eder. Evdeki süpürgenizi yenilemeyi veya yeni bir süpürge almayı planlıyorsanız onlarca farklı seçenekle karşılaşabilirsiniz. Eğer işin içinden çıkmakta zorlanıyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz en iyi elektrik süpürgesi modellerine göz atmalısınız.

Haber 24-02-2023 10:47

Fiyatı 1737 TL'ye düştü! Çok sevilen buharlı paspasta kaçırılmayacak fırsat

Temizliğe saatler harcamaya son! Gücünü buhardan alan son teknoloji ürünü buharlı paspas ile parkeden halıya, koltuktan fayansa tüm yüzeyleri kısa sürede tertemiz yapmaya ne dersiniz? Öyleyse temizlikte çığır açan İtalyan markası Polti'nin Vaporetto SV420 Frescovapor Buharlı Paspas'ındaki flaş indirimi kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 31-01-2023 12:28

Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde olan ürünler

Kasım ayını geride bırakmaya birkaç gün kaldı. İndirimler için elinizi çabuk tutma zamanı! Sizin için Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, kısa süreliğine indirime giren ürünleri derledik. İşte o ürünler!

Haber 28-11-2022 09:48

Bu ürünler olmadan sonbahar temizliğine başlarsanız pişman olursunuz!

Sonbaharın gelmesi ile temizlik çanları çalmaya başladı. Hâl böyle olunca hemen herkes hazırlıklar için kollarını sıvadı. Eksiksiz bir sonbahar temizliği için bazı temel ihtiyaçları tamamlamak oldukça önemli. Bu ihtiyaçların neler olduğunu merak ediyorsanız sizler için seçtiğimiz birbirinden kaliteli temizlik ürünlerine göz atmalısınız. İşte, robot süpürgeden yağ sökücü spreylere en etkili ürünler...

Haber 18-10-2022 14:54

Normal elektrik süpürgelerinden bıkanlar için pratik ve kullanımı kolay şarjlı dikey ve el süpürgesi tavsiyeleri

Temizlik yaparken ağır süpürgeleri taşımaktan, kabloların birbirine dolanmasından bıktınız mı? Haklısınız, geleneksel süpürgelerle evi temizlemek ağırlık kaldırma egzersizine dönüşebiliyor. Üstelik kablolar yeterince uzamazsa temizlik iyice zorlaşıyor. Motor ve çekiş güçleri bakımından tatmin edici bir deneyim sunan şarjlı süpürgeler, kullanıcılar tarafından son zamanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Sizin için birbirinden kaliteli şarjlı el süpürgeleri ve dikey süpürgeleri listeledik.

Haber 28-07-2022 14:56