Şarjlı Süpürge Haberleri

BİM AKTÜEL KATALOĞU 4 AĞUSTOS 2023 CUMA! BİM aktüel ürünlerde neler indirimde? Elektrikli bisiklet 15,999 TL!

BİM 4 Ağustos Cuma aktüel kataloğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. BİM marketlerine haftalık olarak farklı kategorilerde aktüel ürünler gelmeye devam ediyor. Ev eşyasından elektroniğe çok sayıda ürün BİM aktüel ürünler kataloğunda yerini alıyor. Peki, 4 Ağustos 2023 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde?

Finans 03-08-2023 11:28

Performansıyla temizliğe damga vuran en iyi el süpürgesi modelleri 2023

El süpürgeleri, modern temizlik ekipmanlarının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Pratik ve taşınabilir yapıları sayesinde evlerimizde ve işyerlerimizde kolayca kullanılabilirler. Küçük boyutlarıyla birlikte, zor ulaşılabilir bölgelerdeki kiri ve kırıntıları etkili bir şekilde temizleme imkanı sunarlar. Haydi birlikte kullanıcılarından tam not almış en iyi el süpürgelerine göz atalım.

Haber 25-05-2023 16:55

Fiyatı 5293 TL'ye düştü! Teknoloji harikası dikey süpürgede kaçırılmayacak fırsat

Evinizi kısa sürede derinlemesine temizleyecek, son teknoloji ürünü kullanışlı bir süpürgeye mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet!" ise bu harika önerimize kulak vermelisiniz. Kullanıcılarından tam not alan Electrolux Pure Q9 PQ91-50MB 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge kısa süreliğine 700 TL indirimle satışta! Güçlü motoru, ikisi bir arada özelliği sayesinde keyifli temizliğin tadını çıkarmanızı sağlayacak cihaz sizi bekliyor!

Haber 13-03-2023 13:59

Normal elektrik süpürgelerinden bıkanlar için pratik ve kullanımı kolay şarjlı dikey ve el süpürgesi tavsiyeleri

Temizlik yaparken ağır süpürgeleri taşımaktan, kabloların birbirine dolanmasından bıktınız mı? Haklısınız, geleneksel süpürgelerle evi temizlemek ağırlık kaldırma egzersizine dönüşebiliyor. Üstelik kablolar yeterince uzamazsa temizlik iyice zorlaşıyor. Motor ve çekiş güçleri bakımından tatmin edici bir deneyim sunan şarjlı süpürgeler, kullanıcılar tarafından son zamanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Sizin için birbirinden kaliteli şarjlı el süpürgeleri ve dikey süpürgeleri listeledik.

Haber 28-07-2022 14:56

Şarjlı Süpürge

Şarjlı Süpürge Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şarjlı Süpürge Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.