Şark Bülbülü Haberleri

Şark Bülbülü'nün yıldızıydı! 68 yaşındaki ünlü oyuncu Ayşen Cansev'in son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak bilinen Ayşen Cansev sosyal medyada gündem oldu. Şark Bülbülü'nde Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandıran ünlü oyuncu şimdilerde 68 yaşında. Gerçek adı Nergis Cansevdi olan ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenlerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 26-11-2023 15:10

Şark Bülbülü oyuncuları kimdir, konusu nedir? Şark Bülbülü filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Şark Bülbülü filmi Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. Sinema severler Şark Bülbülü filmine dair detayları sorguluyorlar. Şark Bülbülü filminde sevdiğini almak için başlık parasını denkleştirmeye çalışan Şaban, birden ünlenir. Gazinolarda Şaban Ballıses ismiyle ünlü olur ve sevdiği için biriktirmeye çalıştığı başlık parasını toplayarak köyüne geri döner. Peki, Şark Bülbülü oyuncuları kimdir, konusu nedir? Şark Bülbülü filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 22-11-2023 22:12

Şark Bülbülü'nün Hatçe'si Ayşen Cansev'e yıllar acımadı! Yeşilçam'ın utangaç güzelinin son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak tanınan Ayşen Cansev'in son hali görenleri şaşırtıyor. Şark Bülbülü filmiyle yıldızı parlayan Ayşen Canev filmde, Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandırmıştı. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü oyuncunun son hali "Yıllar acımasız" dedirtti.

Magazin 31-08-2023 12:14

ŞARK BÜLBÜLÜ KONUSU VE OYUNCULARI! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Şark Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı Şark Bülbülü filminde Ayşen Gruda, Osman Alyanak, İhsan Yüce, Zeki Sezer, Dündar Aydınlı, Bahri Ateş gibi önemli isimler yer aldı. Peki, Şark Bülbülü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Magazin 23-07-2023 20:55

Şark Bülbülü

Şark Bülbülü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şark Bülbülü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.