Şarkıcı Emrah Haberleri

Şarkıcı Emrah'ın görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Bakın hangi ünlü oyuncu 'babalık' yaptı

Küçük Emrah olarak tanınan ünlü şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan dünya evine girdi. Daha önce evlilik yolunda adım atarak nişanlanan Tayfun Erdoğan ve Eda İrdap çifti bugün gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. İkilinin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço oldu.

Magazin 23-07-2023 19:12

Mustafa Sandal'ın yeni imajı şaşkına çevirdi! Emrah mı o?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Başarılı şarkıcı son paylaştığı fotoğrafıyla gündeme otururken, fotoğraftaki Sandal, oyuncu ve şarkıcı Emrah'a benzetildi.

Magazin 12-04-2022 14:10

Seren Serengil'den Emrah iddiası! Üvey abi paraları alıp...

Şarkıcı Emrah hakkında konuşan Seren Serengil ilginç bir iddiada bulundu. Seren Serengil şarkıcı Emrah'ın yıllar önce filmlerde oynarken üvey abisi tarafından istismar edildiğini, paralarının elinden alındığını iddia etti.

Magazin 07-04-2022 15:45

Emrah koş... repliğinin montajlanmasından bıktı! Şarkıcı Emrah mahkemeye koştu

Şarkıcı Emrah bir dönem oynadığı reklamda 'Emrah koş arabanı çiziyorlar’ repliğine yapılan küfürlü montaj videolarından bıktı. Emrah en sonunda mahkemeye başvurarak videoların kaldırılmasını talep etti. Ağır hakaret unsuru bulunan videolara ise erişim engeli geldi.

Magazin 05-04-2022 09:23

Emrah ve Sibel Erdoğan neden boşandı? Emlak yüzünden...

Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşandığı iddia ediliyor. Seyhan Soylu ünlü çiftin boşanma sebebinin emlakla ilgili olduğunu söyledi. Sisi açıklamasında "Boşanmaya neden olan kavgalarının sebebi aslında bir emlak ile ilgili. Sibel Hanım paracı bir kadın değil ama..." diyerek yaşananları açıkladı.

Magazin 11-02-2022 08:17

Emrah ile eşi Sibel Erdoğan boşandı mı? Neden boşandılar? Emrah'ın boşandığı eşi Sibel Erdoğan kimdir?

Emrah ile eşi Sibel Erdoğan'ın yaklaşık 8 yıl süren evliliğine ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Ayrılacakları yönünde çıkan haberlerin ardından magazin gündemine bomba gibi düşen olay ile ilgili Emrah ile eşi Sibel Erdoğan boşandı mı? Neden boşandılar? Emrah'ın boşandığı eşi Sibel Erdoğan kimdir? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. Emrah ile Sibel Erdoğan ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Magazin 10-02-2022 15:22

'Emrah boşandı' iddiası! Aylık geliri 400 bin TL ama 30 bin TL nafakayı...

Şarkıcı Emrah'ın 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'dan boşandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Seyhan Soylu ise bu konuda açıklama yaptı. Soylu'nun yayınında "Sibel Hanım'ın aylık 30 bin TL nafaka talebi oluyor ve Emrah Bey aylık gelirinin 400 Bin TL olduğunu söyleyerek bu parayı karşılayamayacağını beyan ederek karşı dava açmaya hazırlanıyor" denildi.

Magazin 10-02-2022 10:47

Emrah ödüllerini çocuklarına ithaf etti

Önceki gün katıldığı törende "Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü" ve "Götür Beni Gittiğin Yere" ile "Yüzyılın Şarkısı" ödüllerini alan Emrah, "Çok duygulandım" dedi. Ünlü şarkıcı, ödüllerini çocukları Elyesa ve Eleysa'ya ithaf etmeyi de ihmal etmedi.

Magazin 07-10-2021 10:46

Deniz Akkaya'dan olay itiraf! Duyan neye uğradığını şaşırdı

Deniz Akkaya'dan Asena'ya... Ünlü isimlerin, soğuk duş etkisi yaratan gaflarını duyunca hayrete düşeceksiniz. İşte yıllar geçse de unutulmayan o gaflar...

Magazin 11-09-2021 11:58

Emrahcoin mi çıkacak? Emrahcoin ne zaman çıkacak?

Kripto para piyasalarının popülerliği son dönemlerde ciddi derecede arttı. Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın, kendi adına kripto para çıkarmayı düşündüğü öğrenilince vatandaşlar "Emrahcoin mi çıkacak?" , "Emrahcoin ne zaman çıkacak?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Finans 22-06-2021 15:39

Boşanma davası açan Emrah ile Sibel Erdoğan barıştı mı?

Emrah, boşanma davası açtığı Sibel Erdoğan'la Belçika'da objektiflere takıldı. Şarkıcı Emrah, geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık eşi Sibel Erdoğan'a boşanma davası açmış, dosyaya gizlilik kararı aldırmıştı.

Magazin 13-03-2021 07:50

Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil’in eski eşi Yaşar İpek kaç yaşında, nereli?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları arasında Yaşar İpek de bulunuyor. Seren Serengil’in eski eşi olan İpek, aşk şarkılarıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Şimdi, ünlü isimle ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Yaşar İpek kimdir? Yaşar İpek kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Magazin 12-02-2021 11:00

Emrah'ın oğlu Tayfun'dan yeni iddialar! 'Bir şişe süt almadı'

Uçankuş TV'de yayınlanan 'Hayatın İçinden' programına konuk olan şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun, babası hakkında konuştu. Tayfun'un annesi Ebru Çolak da ünlü şarkıcı hakkında iddialarda bulundu.

Magazin 06-02-2021 11:49

Şarkıcı Emrah ve oğlu Tayfun arasında sinirler yeniden gerildi

Arabesk müziğin başarılı isimlerinden Emrah Hürriyet Altın Kelebek Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Ödülünü çocukları Elyesa ve Eleysa’ya ithaf eden şarkıcı diğer oğlu Tayfun tarafından adeta yaylım ateşine tutuldu. Tayfun’un sosyal medya paylaşımı kısa süre içerisinde dikkatleri çekti.

Magazin 24-08-2020 15:03

Survivor'da yarışan Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan yürek yakan sözler

Survivor 2020'de yarışan Şarkıcı Emrah'ın kabul etmediği öz oğlu olan Tayfun Erdoğan; Emrah'ı ilk kez gördüğü anı anlattı. Tayfun Erdoğan'ın babası Emrah hakkındaki itirafı Survivor'ı yıktı!

Magazin 23-02-2020 12:27

Şarkıcı Emrah, Acun Medya’dan tazminat kazandı! Gerekçesi ise...

Ünlü Şarkıcı Emrah, ‘Unutabilsem, İhtiyacı Var ve Götür Beni Gittiğin Yere’ adlı eserlerini ‘O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve Rising Star’ adlı programlarda kendisinden izin alınmadan kullanıldığı iddiasıyla Acun Medya şirketine açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Acun Medya’nın, Emrah'a 54 bin lirası maddi, 30 bin lirası manevi olmak üzere 84 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.

Magazin 10-01-2020 13:52

'Kardeşimin fotoğrafıyla canımı yaktın baba'

Şarkıcı Emrah'ın uzun süren mahkemelerden sonra tanıdığı ve bir dönem birlikte kamera karşısına geçtiği oğlu Tayfun'dan özlem dolu paylaşım. Şimdilerde evlendirme programlarından birinde boy gösteren ve müzik çalışmaları yapan Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Emrah'ın oğlu Elyesa ile verdiği poz üzerinden dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Magazin 16-05-2017 14:42