Şartlı Tahliye Haberleri

Pınar Gültekin davasında flaş karar! Mertcan Avcı tahliye edildi

Türkiye günlerce Muğla'da vahşice öldürülen Pınar Gültekin olayını konuşmuştu. Kahreden cinayetin davası da yakından takip ediliyor. Son görülen davada ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten’ tutuklanan katil zanlısının kardeşi Mertcan Avcı’nın tahliyesine karar verildi. Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin bu karar sonrasında, "Ben bu mahkemeden gerçekten hiçbir şey beklemiyorum" diyerek isyan etti.

Haber 14-03-2022 21:56

Kızları yorgun mermi kurbanı oldu! Karar sonrası aile sinir krizi geçirdi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, lise öğrencisi Hanife Büşra Konyar'ın (17) başına isabet edip ölümüne neden olan yorgun mermiyi ateşleyen ve tutuklu yargılanan Ömer Kaya (29), önce 5 yıl 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, sonra da pişmanlığı, davranışları, gözaltı ve tutukluluk süreleri göz önüne alınarak tahliye edildi. Karara tepki gösteren Büşra'nın ailesi, adliye önünde sinir krizi geçirdi.

Haber 29-09-2021 18:29

Şartlı tahliyeyle çıkıp eşini vahşice öldüren koca her yerde aranıyor

Mardin'in Savur ilçesinde eniştesini öldürdüğü gerekçesiyle 27 yıl hapis yatıp, bir yıl önce şartlı tahliye olan, 3 gün önce de eşi Emine Pulent'i (61) götürdüğü üzüm bağında boğazını keserek öldürüp kaçan Abdulkadir Pulent’in (62) yakalanması için oluşturulan özel ekip, belirlenen adreslere nokto operasyonu düzenledi. Ancak Pulent’e ulaşılamadı.

Haber 06-09-2021 16:44

Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Lee, şartlı tahliye edildi

Güney Kore'de tutuklu bulunan elektronik şirketi Samsung Electronics Yönetim Kurulu Başkanı Lee Jae-yong, şartlı tahliye edildi. Lee, dünyanın konuştuğu rüşvet skandalı kapsamında yargılanarak 30 ay hapse mahkum edilmişti.

Haber 13-08-2021 11:43

Bill Cosby şartlı tahliyesini yaktı

Amerika'nın Babası olarak bilinen bir zamanların sevilen komedyeni, Bill Cosby, cinsel suçlular için önerilen terapiye katılmayarak şartlı tahliye dilekçesinin de reddedilmesine neden oldu.

Magazin 28-05-2021 16:03

Başkan Bilenser'e saldırı davasında tahliye

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursaspor Kulübü Başkanı Erdoğan Bilenser'e silahlı saldırı düzenlediği iddia edilen otopark işletmecisi Mahmut Bulut ve olayı azmettirdiği öne sürülen Zakir Selvi ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Haber 16-07-2002 15:01