Savaş Yurtsever Haberleri Ve Son Dakika Savaş Yurtsever Haberleri

Savaş Yurtsever

Savaş Yurtsever Haberleri

Aslı Hünel'in aracı polis sireni çalarak durduruldu! Gerçek bakın ne çıktı

Şimdilerde Show Tv'nin gündüz kuşağı programı Gelin Evi'nin sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel eşinin yaptığı bir sürpriz ile gündem oldu. Aslı Hünel'in aracı polis sireni çalarak durduruldu. Aracı kenara çekildiğinde ise eşi Savaş Yurtsever elinde pasta ile Aslı Hünel'in doğum gününü kutladı. O anları sosyal medyada paylaşan ünlü isme binlerce yorum yapıldı.

Magazin 05-06-2023 14:55

Savaş Yurtsever kaç yaşında, aslen nereli? Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir, ne iş yapıyor?

Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever'in kim olduğu merak ediliyor. Bugün Aslı Hünel sunucusu olduğu Gelin Evi'nde yarışmacı olarak yer aldı. Evliliği ve özel hayatıyla ilgili de çok konuşulan Aslı Hünel'e dair araştırmalar da hız kazandı. İşte Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever hakkında bilgiler...

Magazin 07-01-2023 09:54

Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında, eşi Savaş Yurtsever kimdir?

Aslı Hünel 30 Eylül 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Bilindiği üzere ünlü şarkıcı, Gelin Evi programının sunuculuğunu yapıyor. Ünlü şarkıcı 2. Sayfa canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayıp magazin gündemine ilişkin konuştu. Programın ardından birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Aslı Hünel kimdir? 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında, eşi Savaş Yurtsever kimdir?

Magazin 30-09-2022 10:27

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir? Savaş Yurtsever ile Aslı Hünel ne zaman evlendi?

Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever vatandaşlar tarafından merak edildi. Saruhan Hünel'in kız kardeşi olan ünlü şarkıcı Aslı Hünel, 30 Eylül 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Peki, 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir? Savaş Yurtsever ile Aslı Hünel ne zaman evlendi?

Magazin 30-09-2022 09:26

Savaş Yurtsever

Savaş Yurtsever Hakkındaki Haberler Mynet'te. Savaş Yurtsever Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in ağabeyi Saruhan Hünel kimdir? Saruhan Hünel nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in ağabeyi Saruhan Hünel vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü şarkıcı Aslı Hünel, 30 Eylül 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Başarılı şarkıcı, ikilinin sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Peki, 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in ağabeyi Saruhan Hünel kimdir? Saruhan Hünel nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Magazin 30-09-2022 09:23

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında? Eşi Savaş Yurtsever kimdir?

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel; 1 Haziran Çarşamba günü canlı olarak ekrana gelen programın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı, 2. Sayfa'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüsel'in sorularını yanıtladı. Peki 2. Sayfa'nın konuğu Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında? Eşi Savaş Yurtsever kimdir? İşte detaylar...

Magazin 01-06-2022 10:33