Saygı Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Saygı Dizisi Haberleri

Saygı Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Saygı Dizisi Haberleri

Saygı dizisi 27 Ekim 2020 yayımlanmış, polisiye suç ve dram türünde bir internet dizisidir. BluTV ve Inter Medya'nın yapımcısı olduğu dizinin senaristi Ercan Mehmet Erdem, Yönetmeni Ali Taner Baltacı’dır. Dizinin başrollerinde Nejat İşler, Rojda Demirer, Miray Daner ve Boran Kuzum yer almaktadır. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin spin-off'u olan dizinin alt başlığı “Bir Ercümenet Çözer Dizisi”dir.

Saygı Dizisi Haberleri

Miray Daner efsane dizide oynamış! Eski hali şoke etti

Güzel oyuncu Miray Daner'in, 2007 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisinde yer aldığı görüntüler, Daner'in sevenlerini hayrete düşürdü.

Magazin 29-09-2021 11:43

Miray Daner güzelliğiyle beğeni topladı! Zayıflama sırrını söyledi

Miray Daner rol aldığı internet dizisi “Saygı 2”nin yeni sezon galasına güzelliğiyle damga vurdu. Fit haliyle dikkat çeken Miray Daner, kilo vermesiyle ilgilisi sosyal medyada kendisine gelen yorumlarla ilgili de konuştu.

Magazin 21-09-2021 12:13

Oyuncu Boran Kuzum'u yıkan ölüm

Blu TV'de ekranlara gelen "Saygı" dizisinin 2. sezon galası öncesi acı haber herkesi üzdü. Dizide Savaş karakterini canlandıran Boran Kuzum, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı.

Magazin 21-09-2021 11:29

Nejat İşler, Saygı dizisinin ardından Netflix filminde oynayacak!

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Blu TV'de 2. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanana 'Saygı Ercüment Çözer' dizisinin ardından yeni filme başlıyor. Nejat İşler, Ay Yapım’ın Netflix için çekeceği 'İyi Adamın 10 Günü' filminde başrol oynayacak.

Magazin 08-09-2021 02:21

Saygı Dizisi

Saygı Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saygı Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Miray Daner arabadan paylaştı! Zayıflığı gözden kaçmadı

Saygı dizisindeki başarılı oyunculuğuyla izleyenleri kendine hayran bırakan Miray Daner son haliyle dikkat çekti. Fazla kilolarından kurtulan Daner'in araba pozuna beğeni yağdı.

Magazin 03-09-2021 17:42

Nejat İşler: Ercüment İşler sevişken bir karakter

Nejat İşler, “Saygı” dizisi ikinci sezon yayını öncesi Youtube kanalına konuk oldu.

Magazin 28-08-2021 10:50

Saygı dizisi 2. sezon fragmanı yayınlandı! Ercüment Çözer için hesaplaşma dönemi

Ercüment Çözer’in kendi adaletlerini sağlamaya kararlı iki gençle karşılaşmasını konu alan Saygı dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı. Geçtiğimiz yıl izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can’ı buluşturan Saygı dizisinin kadrosuna, Sarp Akkaya ile Damla Sönmez de dahil oldu.

Magazin 19-08-2021 20:17

Miray Daner süper mini şortuyla nefes kesti

Miray Daner, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Süper mini şortuyla bahçeden poz veren başarılı oyuncunun hayranları fotoğraflara beğeni yağdırdı.

Magazin 22-07-2021 09:26

Çukur’un Şahram’ı Sarp Akkaya tanınmaz halde! Görenler gözlerine inanamadı

Son olarak Çukur dizisinde Şahram olarak hayranlarının karşısına çıkan Sarp Akkaya, yeni projesi için imaj değişikliği yaptı. Oyuncunun sosyal medyadan paylaşılan son hali büyük şaşkınlık yarattı.

Magazin 20-07-2021 15:57

Saygı dizisi ikinci sezon için sete çıktı! Kadroya yeni isimler katıldı

‘Saygı’nın ekibi, bugün ikinci sezon için sete çıktı. Kadroya dahil olan yeni isimler, dizinin sevenlerini daha şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

Magazin 22-06-2021 14:37