Sbk Holding Haberleri

Sezgin Baran Korkmaz'ın mal varlığı aklama davası sürüyor

Mahkeme, 2 sanığın savunmasının alınması için ABD adli makamlarına yazı yazılmasına karar verdi

Yurthaber 05-07-2022 13:38

Sezgin Baran Korkmaz hakkında beklenen dosya mahkemeye ulaştı

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla kırmızı bültenle aranırken Avusturya’da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz hakkında ABD’den beklenen iade dosyasının da mahkemeye ulaştığı öğrenildi.

Haber 12-08-2021 13:18

Türkiye, Sezgin Baran Korkmaz’ı Avusturya’dan resmen istedi

Avusturya’nın Wels şehrinde yakalanarak Viyana’ya getirilen SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın Türkiye’ye iade edilmesi talebiyle Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan dosya Dışişleri Bakanlığı kanalıyla Viyana Eyalet Ceza Mahkemesine gönderildi.

Haber 30-06-2021 10:12

Bakan Soylu'nun SBK Holding sahibinin özel uçağını kullandığı iddiasına yanıt

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, bugün bir gazetede Bakan Süleyman Soylu'ya atfedilen haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Bakan Soylu'nun SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın özel uçağını kullandığı iddiasına yanıt verildi.

Haber 25-06-2021 11:18

Sbk Holding

Sbk Holding Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sbk Holding Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sezgin Baran Korkmaz, Avusturya’da en az 40 gün kalacak

Avusturya'da gözaltına alınıp, tutuklanan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın Wels şehrinde bir otele yerleştikten sonra yakalandığı ve Viyana’ya getirildiği ortaya çıktı. Korkmaz'ın avukatı Volkan Dülger, müvekkilinin Avusturya'da en az 40 gün kalacağını, Türkiye ya da ABD'ye iade kararı verilmesinin daha fazla bir zamanı da alabileceğini söyledi.

Haber 23-06-2021 11:30