Scooter Haberleri

İstanbul'da 5 ilçede geçerli olacak! İBB'den skuter hız sınırına ayar: 20'den 12,5 kilometreye düşürüldü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu 5 ilçede, 20 kilometre olan e-skuter hız sınırı 12.5 kilometre olarak aşağı çekildi. Uygulama 17 Kasım 2023 tarihi itibariyle hayata geçti.

Finans 18-11-2023 12:20

SCOOTER HIZ SINIRI 2023: Elektrikli scooter hız sınırı nedir, kaç km gider? Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih için yeni düzenleme!

Scooter hız sınırı ile ilgili araştırmalar son dakika gelişmesi sonrası merak konusu oldu. İstanbul'un Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih ilçelerinde 20 km olan hız sınırında değişikliğe gidildi. Peki, scooter hız sınırı nedir? Elektrikli scooter kaç km gider?

Haber 31-08-2023 12:02

SON DAKİKA | Hız sınırı değişti! İstanbul'daki 5 ilçede elektrikli scooter kararı

Son dakika haberi: Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'te yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerde 20 km olan scooter hız sınırı 12,5 km'ye indirildi.

Haber 31-08-2023 11:52

Devredilecek... Martı ile İBB el sıkıştı! Yüzde 20 indirim

Kent kaldırımlarında yer kapladığı için birçok belediye tarafından toplatma kararı alınan scooter'lar için yeni bir karar alındı. Bu kapsamda yüksek kullanım kaynaklı Martı birikmesi olan, öncelikle 100, ardından da 500 adet İBB'nin belirleyeceği noktada ‘Scooter ve Bisiklet Park Yeri’ inşa edip İBB'ye hibe edecek. İBB'nin 'Scooter ve Bisiklet Park Yeri' projesine destek vermek için bu alanlara park edilen Martı yolculuklarında yüzde 20 indirim uygulayacak.

Finans 19-01-2023 11:46

Vatandaşın 'scooter' isyanı gündem olmuştu: Kadıköy'den sonra bir belediye daha harekete geçti! Ataşehir'de de toplatma kararı alındı

Kaldırımlarda, sokaklarda yer işgal ettiği ve yürünecek alan bırakmadığı gerekçesiyle Kadıköy Belediyesi'nin scooterları toplama kararı dikkat çekmişti. Bir belediye daha sokaktaki scooterler ile ilgili olarak harekete geçti. Ataşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından yasal sayının üzerindeki scooterlerı sokaklardan kaldırdı.

Haber 18-01-2023 15:49

Kaldırımda yürünmez olunca Belediye şirketleri uyardı! Kadıköy'de vatandaşın isyanı büyüyor... Belediye Başkanı Odabaşı: Bugün yarın hepsini toplayacağız

Sayıları her geçen gün artıyor, vatandaşlar sokaklarda, kaldırımlarda rahat yürüyemedikleri için isyan ediyor. Kadıköy Belediyesi gitgide daha çok tepki çeken skuter sorununa el atıp şirketlere ihtarname gönderdi. İhtarname ile araç sayılarının azaltılmasını isterken Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da "Kaldırımı işgal eden tüm skuterleri bugün yarın topladığımızı göreceksiniz, sözde kalmayacak" dedi.

Haber 17-01-2023 08:31

Ulaşımı çok daha pratik hale getiren 2022'nin en iyi elektrikli scooter modelleri

Elektrikli scooterlar, son zamanların en moda ulaşım aracı. Ulaşım kolaylığı sağlayan bu araçlar, katlanabildiği için toplu taşımada da yer kaplamıyor. Bu sayede şehir yaşamına uyum sağlayarak istediğiniz an istediğiniz yere ulaşmanıza imkân tanıyor. Üstelik elektrikle çalıştığı için petrol ve gaz gibi yakıtlara da ihtiyaç duymuyor. Elektrikli scooter almayı planlıyor ancak ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız gelin birbirinden güzel seçenekleri birlikte değerlendirelim.

Haber 28-12-2022 13:39

Scooter kullanırken ceza yedi, telefonunu çıkarıp sitem etti: Rezillik çıkmasını mı bekliyorsunuz

Son günlerde yeniden gündeme gelen elektrikli scooterlara polis ekipleri tarafından Kadıköy'de denetim yapıldı. Denetim sırasında bazı vatandaşlara ceza kesildi. Ceza yiyen vatandaşlardan biri telefonunu çıkararak basın mensuplarını kayda aldı. Aynı vatandaş gazetecilere sitem ederek, "İnsanlar ceza yiyor. Rezillik çıkmasını mı bekliyorsunuz" dedi.

Haber 16-11-2022 23:34

Ölümlü kazalar artsa da yasak dinlemiyorlar! Skuter kullanımında 15 yaş altındaki gençlerin yöntemi pes dedirtti: Bankadan değil marketten aldım

Türkiye'de son dönemde özellikle de gençlerin sık sık yaşamını yitirmesine yol açan skuter kazalarıyla ilgili "pes" dedirten bir gerçek ortaya çıktı. Kazaları önlemek adına 15 yaşın altındakilerin skuter kullanması yasak ancak 15 yaşın altındaki gençler bu yasağı delmenin bir yolunu buldu. "Bankadan değil, marketten aldığını" söylediği ön ödemeli kartla skuter kullanan bir genç, çevresinde 15 yaşın altındaki birçok kişinin kendisi gibi bu yöntemle skuter kullandığını anlattı.

Haber 07-11-2022 10:23

Scooter'a binen gençlere çarpmış, feci şekilde ölümlerine neden olmuştu! 'Araç sigortasız çıktı, sürücü hiç frene basmamış'

Antalya'da 22 Ekim gecesi meydana gelen korkunç kazada scooter ile yaya geçidinden geçen iki gence araç çarpmış, feci şekilde hayatlarını kaybetmişlerdi. Kazadaki aracın bir taşıt kiralama şirketine ait olduğu ve zorunlu trafik sigortasının olmadığı ortaya çıktı. Aile avukatlarından Oğuz Sarıçobanoğlu, bağlanması gereken aracın şirkete teslim edildiğini, zorunlu trafik sigortasının yaptırılıp, kaza sonrası iki kez satıldığını kaydetti.

Haber 03-11-2022 11:55

Scooter denetiminde ilginç anlar! Kimi görüntü alınmasını engelledi, kimi cezadan haberi olmadığını söyledi: 5 yıldır televizyon izlemiyorum

Hemen hemen her gün scooter yüzünden can kayıplı kazalar meydana gelirken bazı vatandaşların hala dikkatsiz davranması gözlerden kaçmadı. Yapılan denetimlerde biri omuzdaki çocuk 4 kişinin scooter üzerindeki yolculuğu görenleri pes dedirtti. Bir genç ise 5 yıldır televizyon izlemediğini ve kurallardan haberi olmadığını söyledi. Bir başka çift ise yine kurallardan haberleri olmadığını ifade ederek, görüntülenmelerini istemedi.

Haber 27-10-2022 12:26

Kucakta bebekle scooter yolculuğu! Yaşanan ölümler umurlarında olmadı

Dün Antalya'da meydana gelen scooter faciasında liseli Mahmut ve arkadaşı Ada, Adana'da da bir öğretmen hayatını kaybetmişti. Daha bu olaylar sıcaklığını korurken scooterla bu kez bir annenin bebeğini taşıması görenleri hayrete düşürdü. Anne bebeğini kucağında trafiğin en yoğun olduğu Şehitler Bulvarında scooterle gezdirdi. Bu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Haber 26-10-2022 11:24

Korkunç kaza kamerada! Scooter faciası... Liselilerin son görüntüsü kahretti

Antalya’da scooter üzerinde bulunan lise öğrencisi Mahmut Yağız Balcı ile arkadaşı Ada Kayahan, feci bir kazada hayatını kaybetmişti. İki liseliyi ölüme götüren korkunç kaza anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde karşıdan karşıya geçmek üzere yola inen gençlere, hızlı bir şekilde gelen otomobilin çarptığı görüldü. İki gencin son görüntüsü izleyenleri kahretti.

Haber 25-10-2022 17:48

Korkunç görüntüler! Asansördeki scooter bomba gibi patladı

Rusya'nın Krasnodar kentinde 37 yaşındaki adam, scooter'ını tamirciye götürmeye karar verdi. Ancak asansöre binen adamın scooter'ı bomba gibi patladı. Talihsiz adam ağır yaralandı. Polisten yapılan açıklamada adamın vücudunda üçüncü derece yanıklar oluştuğu belirtildi.

Haber 23-09-2022 16:31

Emniyetin su altı skuterı kurbağa adamların eli ayağı oldu

Emniyetin "su altı skuter"ı kurbağa adamların eli ayağı oldu

Yurthaber 01-09-2022 12:49

BinBin, TEKNOFEST KARADENİZ'de fuar sahasında ulaşımı kolaylaştırıyor

BinBin, TEKNOFEST KARADENİZ'de fuar sahasında ulaşımı kolaylaştırıyor

Yurthaber 30-08-2022 14:41

Otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü hayatını kaybetti

Antalya’da elektrikli scooter ile kavşağa giren İranlı turiste otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti. Öte yandan otomobil sürücüsü Rus uyruklu M.B. ise gözaltına alındı.

Haber 29-08-2022 19:08

Dansçı Dilara Gül scooter kazasında hayatını kaybetmişti! Ailesinden ses getirecek çağrı

Dansçı Dilara Gül (23) İstanbul'un Şişli ilçesinde acıklı bir scooter kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Gül'e çarpan otomobil sürücüsü tutuklu sanık Hakan Akçelik'in yargılanmasına başlandı. Akçelik suçlamaları reddederken "Vefat eden kardeşimin üzerindeki kıyafetler koyu renkliydi" dedi ve Gül'ü görmediğini söyledi. Gül'ün ailesinden ise scooter'ların yasaklanması yönünde çağrı geldi.

Haber 16-08-2022 16:29

SON DAKİKA | Martı İleri Teknoloji şirketine soruşturma! Peş peşe yaşanan kazalar gündem olmuştu

Son dakika haberi: Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada Martı İleri Teknoloji A.Ş. hakkında soruşturma açıldığı bildirildi. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir dahil pek çok şehirde kısa sürede yaygınlaşan martı scooterlarla meydana gelen ölümlü kazalar özellikle son aylarda artmış; martı kazaları bilimsel tıp dergilerine konu olarak, literatüre bile girmişti.

Haber 10-08-2022 10:30

Antalya’da akılalmaz anlar! Tek kişilik skutere 6 kişi bindiler…

Son günlerde kullanımı hızla yayılan skuterlar ile ilgili skandal bir görüntü de Antalya’dan geldi. Tek kişilik skutere 6 genç birlikte bindi. O anlar yoldan geçenlerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-08-2022 14:22

Scooter kullanıcısını isyan ettiren ceza: Polisin canı sıkıldı, ceza yazdılar

İstanbul Beşiktaş'ta scooter kullanıcılarına denetim yapıldı. Kurallara uymayanlara cezai işlem yapılırken ceza kesilen bir kullanıcı kesilen cezaya isyan etti. Cezayı ödemeyeceğini belirten kullanıcı, "Biz kaldırımdan giderken hiç uyarmadılar, direkt cezayı yazdılar. Ters yönden gitsek yine bahane bulup bize yine ceza yazarlardı." dedi. Öte yandan scootera iki kişi binenler de 427 lira cezai işlem uygulandı.

Haber 05-08-2022 18:49

Sizi istediğiniz yere eğlenceli bir şekilde ulaştıracak Xiaomi Mi elektrikli scooter ve özellikleri

Her adım attığımız yerde karşımıza çıkan elektrikli scooter'lar, hayatımızın vazgeçilmez parçalarından biri oldu bile. Bu cihazlar sağladığı kolaylıkların yanında zaman ve para tasarrufu vadetmesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu yüzden ulaşımınızı daha keyifli hâle getirecek, istediğiniz her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter incelemesiyle karşınızdayız. Gelin, cihazın özelliklerine yakından bakalım.

Haber 26-07-2022 14:51

Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Baba isyan etti: Biz bu işkenceyi ne zamana kadar çekeceğiz?

4 Temmuz'da Adana'da meydana gelen kazada 23 yaşındaki Hatice hemşireye araç çarpmış, kullandığı scooterla yola savrulmuştu. Vücudunun birçok yerinde kırık oluşan hemşire tedavisinin ardından taburcu edilirken baba Mehmet Akif Şener, "Kızım akşam eve döndüğünde kurtardığı hayatları sevinerek anlatıyordu. Tek hayali insanları kurtarmaktı. Onlara can olmaktı. Ama kızımın canını almaya çalıştılar. Biz bu işkenceyi ne zamana kadar çekeceğiz? Psikolojimizi kim düzeltecek?" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 16-07-2022 09:52

Scooter kazasında hayatını kaybeden Dilara Gül ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı! '1 ay sonra ABD'ye gidecekti'

İstanbul Şişli'de 23 yaşındaki Dilara Gül, scooter ile giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Gül, Maltepe'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Gül ailesinin bir yakını, "Dilara'nın bir sürü hayalleri vardı. Kendisi dansta çok başarılıydı. 1 ay sonra ABD'ye gidecekti. Dansıyla özel burs kazanmıştı. Çok zamansız oldu" ifadelerini kullandı. Öte yandan korkunç kazanın görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 12-07-2022 19:37

Can kayıplı kazalar bile meydana gelmişti! Yaya yolunu işgal eden scooter'lara plaka geliyor

Koronavirüs salgını ile beraber kullanımı oldukça artan e-scooter'lar trafiğe mahkum olmak istemeyenlerin en çok kullandığı ulaşım aracı haline geldi. Bu yoğunluk da beraberinde bir takım sorunları getirdi. Can kayıplı kazalar bile meydana geldi. Yapılacak yeni bir düzenleme ile scooter'lara plaka takılacağı konuşuluyor.

Haber 07-06-2022 18:51

Scooter kazasında hayatını kaybeden Ezgi'nin, ailesi isyan etti: Kamera kayıtları...

Gaziantep'te, scooter ile seyir halindeyken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ezgi Alya Yiğit'in ailesi ve avukatları, olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin bulunmasını istedi. Ailesi kızlarının ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücünün de en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

Haber 09-05-2022 19:33

Scooter ile giderken otomobilin çarpması sonucu ölen genç kızın ailesinden açıklama

17 yaşında hayatını kaybeden Ezgi Alya'nın babası Mehmet Şahin Yiğit: - "Yaşama sevincimizi kaybettik. Kızımın gelecek planları vardı. İyi bir insan yetiştirmiştik" - Avukat Artuğ Pir: - "Gaziantep'in en işlek caddelerinden biri olan olayın gerçekleştiği caddede şu ana kadar herhangi bir kamera görüntüsü bulanamadı. Biz bu noktaya dikkat çekmek istiyoruz"

Yurthaber 09-05-2022 18:08

Adana'da scooterla tehlikeli yolculuğa şaşırtan cevap: Ölürsek geçmiş olsun

Adana'da hız sınırı 50 kilometreden yüksek olan caddelerde yasak olan elektrikli scooterla çift kişi yolculuk yapan gençler, olası kazalara davetiye çıkardı. Denetimlerde polisleri gören skuter üzerindeki 2 kişiden biri atlayarak kaçtı, başka 2 kişi ise el salladı. Gençlerden biri “Korkmuyor musun? Kaza olur da ölürsen ne olur?” sorusuna, “O zaman geçmiş olsun” dedi.

Haber 01-05-2022 11:53

Gaziantep'te ehliyetsiz sürücü Ezgi'yi hayattan kopardı, Şimal'i ağır yaraladı! İfadesi ortaya çıktı: Onlar bana çarptı

Gaziantep'te dün meydana gelen olayda arkadaşıyla birlikte scooter kullanan Ezgi hayatını kaybetmiş, Şimal ise yaralanmıştı. 17 yaşlarındaki lise son sınıf öğrencisi iki arkadaşa çarpan ehliyetsiz sürücü Osman S., ''Dershaneye yetişmeye çalışıyordum. Ben değil, onlar bana çarptı. Durup yaralılara yardım ettim, ambulansı da aradım. Olay yerinden kaçmadım'' dedi.

Haber 14-04-2022 17:11

Nakliye parası çok gelince... Taşınanların takdirini kazanacak yöntem!

Nakliye ücretleri ev ve eşya taşıyanların cebini yakarken geliştirilen bazı alternatif yöntemler dikkat çekti. İstanbul'un Beyoğlu semtinde taşınanların takdirini toplayacak elektrikli scooter ve mobilet ile eşya taşıma görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 13-04-2022 10:31

İzmir'de fırtına alarmı! Valilik yeni yasakları duyurdu

İzmir’de şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkilerken, kentin bazı bölgelerinde çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. İzmir Valiliği, kent genelinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle, 3 Nisan'a kadar motosikletli kurye, motosiklet ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışını yasakladı.

Haber 01-04-2022 18:46

Motokurye, motosiklet ve scooter yasağı var mı? Vali Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da motokuryeler çalışıyor mu? Motosiklet ve scooter yasaklandı mı?

İstanbul'da kar yağışı sonrası motosiklet ve scooter yasağının olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamada, idari izinlerin dışında motosiklet ve scooterlara da değindi. Peki İstanbul'da motokurye, motosiklet ve scooter yasaklandı mı? İşte merak edilenler...

Haber 10-03-2022 17:12

Ümraniye'de scooter kullanıcısı kadının ölümüne ilişkin dava

Mahkeme, park halindeki aracının kapısını kontrolsüz şekilde açarak, scooter kullanan kadının yola savrulup otobüsün altında kalmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanığın tahliyesine karar verdi

Yurthaber 20-01-2022 18:27

Çocuğunuza en güzel doğum günü hediyesi en iyi çocuk scooter modelleri

Şık ve sevimli çocuk scooter modelleri, çocukların özgürlük hissini doyasıya yaşamasını sağlıyor. Çocuklar için güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunan scooter modellerinin birçok çeşidi bulunuyor. Gelin, en kaliteli çocuk scooter modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 12-01-2022 11:15

Müzisyen Veys Çolak'a elektrikli scooter çarptı! Tek hamlede el, kol, bacak...

Müzik grubu Peyk'ten ayrılarak kariyerine solo olarak devam eden genç müzisyen Veys Çolak, başına gelen talihsiz kazayı sosyal medya hesabından duyurdu. Son dönemde tartışmaların merkezindeki elektrikli scooterın çarptığı Çolak, "Kaldırımda scooterla biri çarptı. Tek hamlede el, kol, bacak ne varsa dağıldım." diyerek tepki gösterdi.

Magazin 27-12-2021 10:16

Sizi yarı yolda bırakmayacak, 5000 TL altı elektrikli scooter modelleri

Büyük şehirlerin en önemli problemlerinden biri ulaşım sorunu oluyor. Toplu taşıma araçlarındaki insan kalabalığı ve trafik sıkışıklığı hepimizi zorlayabiliyor. Yeni yeni hayatımıza girmeye başlayan elektrikli scooterlar sayesinde ise yolculuklar rahatlıyor ve kolaylaşıyor. Binlerce seçeneği olan bu harika ulaşım araçları arasında seçim yapmak zor olabiliyor. Kullanışlı, hafif ve en önemlisi cep yakmayan 5000 TL altı elektrikli scooter modellerini beraber incelemeye ne dersiniz?

Haber 18-11-2021 10:58

İstanbul'da scooter denetimi! Bu hatalar sürücülere pahalıya patladı

İstanbul'un farklı noktalarında elektrikli scooter kullananlara yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimlere takılan Merdan Matiyev isimli sürücü, 2 gün içinde kendisine 2 ceza kesildiğini söyledi. Matiyev "Toplu taşıma kullanmamak için scooter aldım daha pahalıya patladı" diyerek içine düştüğü durumdan yakındı.

Haber 31-10-2021 13:51

İstanbul’da elektrikli scooter denetiminde ilginç anlar: “Normalde 3-4 kişi biniyorduk, bugün şansa 2 kişi yakalandık

Kuruçeşme’de trafik ekipleri tarafından elektrikli scooter kullananlara yönelik bir denetim gerçekleştirildi. İlginç anların yaşandığı denetimde kurallara uymayan birçok sürücü hem uyarıldı hem de cezai işlem uygulandı. Ceza yazılan bir sürücü, “Normalde 3-4 kişi biniyorduk ama bugün şansa 2 kişi yakalandık. Arabaya 5-10 kişi binebiliyoruz da buna neden 2 kişi binemiyoruz. Memur arkadaşlar ceza yazdılar. Yazsınlar, sıkıntı yok çünkü 2 kişi bindik, yani hata bizde'' şeklinde konuştu.

Haber 30-10-2021 10:17

Ümraniye'de scooter faciasında hayatını kaybetmişti! Kahreden detay

Ümraniye’de meydana gelen scooter faciasında hayatını kaybeden İlknur Akkaya bugün Kadıköy Sahrayıcedit Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. İlknur Akkaya’nın yakınları tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. Akkaya'nın çocukluk arkadaşı Özcan Kesim, "99 depreminde yüksek katlı binada oturuyorlardı. Depremden korktuğu için bir süre bizde kaldı. Depremde ölmedi ama trafikte öldü" dedi.

Haber 27-10-2021 15:29

Korkunç kaza! Scooter kullanan kadının ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Ümraniye'de scooter kullanırken yola savrulan kadının, İETT otobüsünün altında kalarak hayatını kaybettiği olaya ilişkin gözaltına alınan ticari aracın sürücüsü tutuklandı.

Haber 26-10-2021 21:37

Scooter kullanıcılarına ceza yağdı! Kimi kaldırımdan gitti, kimi yük taşıdı

Elektrikli scooterların kullanımına yönelik bazı kuralların getirilmesinin ardından polis ekiplerinin denetimleri sürüyor. Denetimde, elektrikli scootera yolcu bindirenler, yaya yolunda ilerleyenler ve yük taşıyanlar tek tek durduruldu. Bazı scooter kullanıcılar polis ekiplerini gördüklerinde yolunu değiştirdi. Durdurulan kişilere 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca elektrikli scooter ile kaldırımda ilerlemekten 144 lira, yük taşımaktan 314 lira ceza kesildi.

Haber 26-10-2021 15:01

Ümraniye'de feci kaza! İETT otobüsünün ezdiği scooterlı ağır yaralandı

Ümraniye'de sürücüsünün kapısını açtığı hafif ticari araca çarpan elektrikli scooterı kullanan kadın, çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Sürücü bu sırada hemen arkadan gelen İETT otobüsünün altında kalarak, ezildi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kadının hayatını kaybettiği öğrenilirken, kaza anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 26-10-2021 13:20

Antalya'da motosiklet ile scooter çarpışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı

Antalya’da motosiklet ile martı olarak tabir edilen scooter kafa kafaya çarpıştı. İlginç kaza sonrası ortaya komik görüntüler çıktı.

Haber 25-10-2021 10:57

Kadıköy'de Pes dedirten olay! Scootera 3 kişi binen gençler böyle görüntülendi

Kadıköy D-100 karayolunda elektrikli scootera aynı anda binen 3 kişinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-10-2021 13:53

Elektrikli scooterlarda yeni düzenleme Ankara'da devreye girdi!

Elektrikli scooter kullanımı ile ilgili yeni düzenleme Ankara'da devreye girdi. Alınan kararlara göre,15 yaşından küçükler elektrikli scooter kullanamayacak, azami hız 20 kilometre olacak, ferdi kaza ve üçüncü şahıs kaza sigortası yaptırmak zorunlu olacak, park alanları ise Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen noktalara yapılabilecek. 5 bin 169 aracın izne tabi tutulduğu kentte, elektrikli scooter kullanımına 2 hafta içinde başlanabilecek.

Haber 06-10-2021 11:45

Elektrikli scooter kullananlar dikkat! Bu kurallara uymayana ceza geliyor

Elektrikli scooter pandemi sonrasında en sık gördüğümüz alternatif ulaşım aracı haline geldi. Yaklaşık 50 bin adet elektrikli scooter bulunan Türkiye'de kullanıcı sayısı 5 milyona ulaştı. Her geçen gün artan scooter kullanımı, nisan ayında devreye sokulan kurallarla düzenlenmeye çalışıldı. Ancak çoğu kişinin bu düzenlemeden haberi olmadığından kural ihlali yapılmaya devam ediliyor.

Haber 28-09-2021 10:12

Şaka yapayım derken yeğenine çarptı! Esnaf gürültüye koştu

Esenyurt’ta scooter kullanan yeğeninin üzerine araba sürerek şaka yapmak isteyen amca, yeğeninin yaralanmasına sebep oldu. Olay sonrasında amca yeğen arasında kısa süreli şaşkınlık yaşanırken o anları ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Gürültüye koşan esnaf, ''Araç sürücüsü amcasıymış diğer arkadaşın. Şaka yapayım derken üzerine sürmüş ve sonucunda kaza olmuş. Çarpmanın etkisiyle ise scooter bizim iki taksimize de maddi hasar verdi'' dedi.

Haber 21-09-2021 10:59

İstanbul’da ilginç hırsızlık! Martı çaldılar, Yunuslara yakalandılar

Kağıthane’de iki şahıs kilidini kırıp çaldıkları "Martı" adlı elektrikli scooter'ı üzerine binerek çaldı. İhbar üzerine harekete geçen motorize Yunus Timleri hırsızları kısa sürede yakalarken, hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.

Haber 20-08-2021 10:03

Güvenli, keyifli ve pratik ulaşım için en pratik çözüm

Ulaşımı pratik hale getiren, birbirinden kullanışlı ve çevre dostu scooterları sizler için listeledik.

Haber 27-07-2021 14:50