Şebnem Sönmez Haberleri Ve Son Dakika Şebnem Sönmez Haberleri

Şebnem Sönmez Haberleri Ve Son Dakika Şebnem Sönmez Haberleri

Tevhide Şebnem Sönmez, 5 Haziran 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. Gençlik yıllarından beri tiyatro ile ilgilenmiştir. Lise yıllarında Pendik Gençlik Tiyatrosu’nda oynamıştır. Devamında Kartal Sanat Tiyatrosu ve Taner Barlas Mim Tiyatrosu gibi topluluklarda oynadı. Tiyatro kariyerinin devamında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı bitirdi Çeşitli anaokulları, ilkokul ve liselerde, drama öğretmenliği ve 1985'te sınıf öğretmenliği yaptı.1991-1993'te kendi okulunda ‘Yaz Tiyatrosu’ adı altında bir ekip kurdu ve bu çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Bunun yanı sıra çeşitli dizilerde yer aldı. (2000) Vizontele Gülizar,(2002) Abdülhamit Düşerken Çeşmifelek Kalfa, (2005) Döngel Karhanesi Sevgi, (1993) Yaz Evi Nurşen, (1995) Bir Demet Tiyatro Mücver, (2011) Düğün, (2016) Bütün Kadınların Kafası Karışıktır adlı dizi ve filmlerde oynamıştır.

Şebnem Sönmez Haberleri

Kadınlara Mahsus filminin çekimleri sürüyor! Şebnem Sönmez, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan ile Müjde Uzman başrollerde

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, Limit Yapım imzalı "Kadınlara Mahsus" adlı sinema filminin çekimleri İstanbul Polonezköy'de devam ediyor. Filmin başrollerinde Şebnem Sönmez, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan ile Müjde Uzman da (solda) yer alıyor. Kadınlara Mahsus filmi 3 Mart 2023'te vizyona girecek.

Magazin 26-10-2022 23:52

Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Gizli Saklı dizisi konusu nedir?

FOX TV'nin yeni dizisi Gizli Saklı, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrollerini paylaştığı polisiye dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Peki Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Gizli Saklı dizisi konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 13-06-2022 07:34

Çarpışma'da flaş ayrılık! Kadir'in annesi Asiye öldü mü? Çarpışma dizisi 21. son bölüm izle!

Çarpışma dizisi 21. son bölümüyle ekrana geldi. Çarpışma'nın son bölümünde, Kadir Cansız ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi. Kadir’i yakalayan Cansız onunla yüz yüze geldi. Cansız, Kadir’in bütün geçekleri öğrendiğini anladı. Finalde ise Cansız ve Kadir karşı karşıya geldi.. Kadir, annesi Asiye’yi kurtarmak için Cansız’ın gitmesine izin verdi. Ancak Cansız, Kadir'in gözleri önünde annesini öldürdü. Cansız kendisini korumak için Zeynep'i de kaçırdı. İşte Çarpışma 21. son bölümde yaşananlar.

Magazin 10-05-2019 02:19

Çarpışma dizisinde flaş ayrılık! Şebnem Sönmez veda mı etti?

Show TV'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın yeni bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 02-05-2019 20:24

Şebnem Sönmez

Şebnem Sönmez Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şebnem Sönmez Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çarpışma'ya sürpriz transfer! Kadir'in annesi rolünü kim oynuyor? Çarpışma 8. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Çarpışma dizisinin merakla beklenen 8. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Çarpışma'nın 8. yeni bölümünde, Kadir Adalı'nın annesi Asiye Karaca ilk defa ortaya çıkıyor. Diziye dahil olan usta oyuncu Şebnem Sönmez’in ilk kez görüldüğü tanıtımda Veli telefonla ulaştığı Kadir’e, ‘Sen benim elimden annemi aldın ama bana başka bir anne verdin!’ diyerek, onu en hassas yerinden vuruyor. İşte Çarpışma 8. yeni bölüm fragmanları.

Magazin 30-01-2019 00:01

Ayşen Gruda'nın cenazesinde fotoğraf krizine bir tepki de Şebnem Sönmez'den

Oyuncu Şebnem Sönmez, Ayşen Gruda'nın cenaze töreninde yaşanan fotoğraf çektirme krizine sosyal medya hesabından sitem etti.

Magazin 28-01-2019 09:16

Şebnem Sönmez, Melih Gökçek'i böyle ti'ye aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in CNNTürk canlı yayınında 'üç harfliler'le ilgili yaptığı açıklama espiri konusu oldu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Şebnem Sönmez de Gökçek'in sözleri üzerine bir tweet atarak konuyu ti'ye aldı.

Magazin 25-07-2016 11:03