Seccade Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu ile seccade üzerinde fotoğraf çekilmişlerdi! O isimler milletvekili adayı olmadı

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile seccade üzerinde fotoğraf çekilen isimlerin milletvekili aday listelerine giremediğini açıkladı.

Haber 09-04-2023 16:11

Seccade üzerindeki fotoğrafı çok konuşulmuştu! Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı, Ali Acar o anları anlattı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde durduğu fotoğraf gündem olmuştu. Günler sonra Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde olduğu görülen yeni bir fotoğrafı daha ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf karesinden yer alan milletvekili aday adayı Ali Acar o anları anlattı. İçeride loş bir ışık ve 9 kişinin olduğunu söyleyen Acar, "Otantik bir görünüm vardı. Seccade değil de, antika kilim gibi düşündüm" diye konuştu.

Haber 03-04-2023 09:20

Seccade üzerindeki fotoğrafı gündemden düşmüyor! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama 'Samimi Müslümanlara sığınıyorum'

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir seccade üzerinden durduğu fotoğraf gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Yerdeki seccadeyi görmedim. O kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Açıkça söyleyeyim. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm, bunu ifade edeyim" dedi.

Haber 01-04-2023 21:00

Görüntüler sosyal medyada yayıldı! AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafına tepki! CHP'den ilk açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir fotoğrafını paylaşarak, "Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir." ifadelerini kullandı. CHP'den ise söz konusu fotoğrafla ilgili bir açıklama geldi.

Haber 01-04-2023 00:01

Seccade

Seccade Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seccade Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İlk defa sergileniyor! Asırlık seccadeler İslam Medeniyetleri Müzesi’nde görücüye çıktı

Mimarisiyle İstanbul’un simgelerinden biri haline gelen ve her gün binlerce yerli ile yabnacı turisti ağırlayan Büyük Çamlıca Camii’nin külliyesinde kurulan İslam Medeniyetleri Müzesi’nde asırlık seccadeler görücüye çıktı. Eserler arasında 17. yüzyıldan günümüze ulaşan en eski ‘Halı Seccade' ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Trend 15-04-2022 17:44

TRT'de Alişan'ın programında seccadede 'şeytan' arandı! 'Burada kasıt var…'

'Alişan ile Hayata Gülümse' programında, bir seccade motifinde 'şeytan' görüntüsü arandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Alişan ile Hayata Gülümse' programında, bir seccade motifinde 'şeytan' görüntüsü arandı.

Magazin 12-03-2022 09:51