Sedan Haberleri

Fiyat makası iyice daraldı! Vatandaşın araç tercihi değişti

Türkiye'de SUV araçlara rağbet gitgide artıyor. Artık genişliği bakımından tercih edilen sedan modellerin yerini SUV modeller aldı. Bunda etkili olan faktör ise sedan ve SUV arasındaki fiyat makasının iyice daralması. Fark ise 200 bin TL'yi buluyor. Öte yandan dizel araç tercihi de benzine kaymış durumda.

Finans 06-12-2022 07:36

TOGG CEO'su açıkladı: Yeni model için düğmeye basıldı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, ''C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık'' dedi.

Finans 12-11-2021 10:58

Elektrikli araç atılımı yapan Foxconn, üç araç tanıttı

Dünyanın en büyük taşeron elektronik üreticilerinden olan ancak faaliyetlerini çeşitlendirmek isteyen Tayvanlı Foxconn SUV, sedan ve otobüs olmak üzere üç elektrikli araç prototipi tanıttı.

Haber 18-10-2021 12:19

Otomotiv satışlarında ilk! Eylülde SUV satışları sedanı geçti

Türkiye otomobil pazarında bu yılın eylül ayında SUV otomobil satışları ilk kez sedan otomobil satışlarını geçti. Asfaltın yanı sıra farklı arazi koşullarında kullanılabilen SUV (Sport Utility Vehicle-Spor Amaçlı Taşıt) otomobiller, sürüş koşulları bakımında zengin bir yelpaze sunuyor.

Finans 08-10-2021 12:35

Sedan

Sedan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sedan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Oyak Renault, Megan'ı Karsan'la birlikte üretecek

İş birliği kapsamında, mevcut Megane sedan üretiminin Karsan'a devredilerek Oyak Renault fabrikasının kapasitesinde yeni nesil araçlara yer açılması amaçlanıyor

Yurthaber 02-08-2021 10:13