Sedefnur Çağlar Haberleri

Sedefnur Çağlar 7. kattan şüpheli şekilde düşmüştü! 11 ay sonra ilk ifadesi ortaya çıktı

Kocaeli'de polis memuru sevgilisiyle tartıştıktan sonra şüpheli şekilde 7. kattan düşerek ağır yaralanan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın ifadesi ortaya çıktı. Sağlık sorunları nedeniyle 11 ay sonra ifade verebilen genç kız, düşme anı ve sevgilisiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 12-12-2022 13:15

Polis sevgilisiyle gittiği evde balkondan düşmüştü! Sedefnur Çağlar'ın evinde mahkeme kurulacak

Kocaeli’de, Sedefnur Çağlar'ın (23), polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralandığı olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme heyeti, sağlık problemleri nedeniyle duruşma salonuna gelemeyen Sedefnur'un ailesinin avukatlarının 'naip hakim' atanması talebini kabul etti. Atanacak naip hakim, uzman psikolog ve her iki tarafın avukatlarından oluşacak bir heyet, Sedefnur'un ifadesini almak için Sivas'ta bulunan evine gidecek. İşte detaylar...

Haber 06-11-2022 11:30

Sedefnur Çağlar’ın sır düşüşüne ilişkin davada ilk duruşma görüldü

Kocaeli’de üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar’ın polis memuru sevgilisiyle tartıştıktan sonra şüpheli bir şekilde 7.

Haber 20-10-2022 18:04

Sedefnur Çağlar'ın polis erkek arkadaşından mahkemede dikkat çeken sözler! 'Asıl mağdur benim'

Kocaeli’de, Sedefnur Çağlar'ın (23), 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralandığı olayla ilgili tutuklanan polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata'nın yargılanmasına başlandı. Ahmet Ata, Sedefnur'un daha önce iki kez intihar girişiminde bulunduğunu belirterek, "Olay günü telefonumda başka kadınlarla mesajlarım ve fotoğraflarımı gördü. Bana bağırıyordu, daha sonra balkona çıkmasıyla aşağı atlaması bir oldu. Hayallerim, işim, geleceğim, ailem mahvoldu. Bu olayın mağdurları ben ve ailem" dedi.

Haber 20-10-2022 16:30

Diğer Haber Etiketleri

Sedefnur Çağlar 7'nci kattan düşmüştü! Erkek arkadaşı polis, 'kasten öldürmeye teşebbüs'ten yargılanacak

9 Ocak tarihinde Kocaeli'de Sedefnur Çağlar, 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralanmış, tedavisi devam eden Sedefnur'un ifadesi ise fiziksel ve psikolojik sağlık problemleri nedeniyle alınamamıştı. Savcı, tutuklanan polis memuru Ahmet Ata'nın olay anında ve sonrasındaki şüpheli hareketleri ve verdiği ifadelerdeki çelişkilere dikkat çekti, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 3 yıldan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Haber 21-09-2022 10:48

Sedefnur'un 7. kattan düşüşü şüpheli bulunmuştu! Polis memuru erkek arkadaşına hapis cezası istemi

Kocaeli'de 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar'ın, polis erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği evde balkondan düşerek yaralanması şüpheli bulunmuş, olayın intihar girişimi olup olmadığı tartışılmıştı. Evde uyuşturucu ve alkol kullanıldığı belirlenen olayla ilgili savcılık dosyası tamamlanırken Ahmet Ata'nın 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 22-06-2022 12:31

Sedefnur Çağlar 7'nci kattan düşmüştü! Bilinci yerinde, sorulara başını sallayarak cevap veriyor

Kocaeli'de 9 Ocak'ta misafirliğe gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşen, Sedefnur Çağlar’ın ifadesi sağlık sorunlarının devam etmesi nedeniyle henüz alınamadı. Fizik tedavisi alması gereken Sedefnur’un bilincinin yerinde olduğu ve sorulan sorulara başını sallayarak cevaplar verdiği öğrenildi.

Haber 11-05-2022 10:23

Kocaeli'de 7'nci kattan düşen Sedefnur Çağlar, Sivas'a götürüldü

Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar, ailesinin isteğiyle memleketi Sivas’a götürüldü. Sedefnur'un ifadesi dudak okuma yöntemiyle alınamamıştı, ifadesi yeniden alınmaya çalışılacak. Erkek arkadaşı Ahmet Ata ifadesinde, polis arkadaşının evinde alkol alıp eğlendiklerini, kendisi uyurken Sedefnur'un cep telefonuna baktığını, aldatıldığını anlayınca tepki gösterdiğini, hızlıca balkondan atladığını söylemişti

Haber 16-03-2022 12:42

Sedefnur Çağlar'dan sevindiren haber geldi! Gözleriyle tepki vermeye başladı

Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile misafirliğe gittiği 7'nci kattaki evde balkondan düşen ve yoğun bakımda tedavisi süren üniversiteli Sedefnur Çağlar'dan (23) sevindiren haber geldi. Sedefnur'un, kendisini görmeye gelen ailesinin konuşmalarına gözleriyle tepki vermeye başladığı belirtildi. Soruşturma kapsamında Ahmet Ata, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianameyi hazırlamak için Sedefnur'un ifadesinin alınmasını bekliyor.

Haber 25-02-2022 11:03

Polis sevgilisiyle gittiği evde balkondan düşmüştü! İşte Sedefnur Çağlar'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişme

Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7’nci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. 9 gündür yoğun bakımda olan Sedefnur’un hayati tehlikesinin devam etmesi nedeniyle uyutulduğu belirtildi. Genç kızın polis sevgilisi Ahmet Ata ifadesinde, kendisi uyurken Sedefnur'un cep telefonuna baktığını, aldatıldığını anlayınca balkondan atladığını söyledi. İşte olayın detayları!

Haber 18-01-2022 15:31

Sedefnur Çağlar'ın sır düşüşü sonrası komşular konuştu: Olay gecesi saat 01.00’de...

Kocaeli'de, misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden düşerek ağır yaralanan Sedefnur Çağlar'ın hayatı tehlikesi sürerken, site sakinleri ise olay gününe ilişkin açıklamalarda bulundu. Komşular, olay sebebiyle insanların psikolojisinin bozulduğunu, insanların siteden taşınmak istediğini belirtirken, bir komşu, ''Binada tartışma sesleri duyulmuş, benim eşimde duymuş. Olay gecesi saat 01.00’de hareketlilik başlamış sabaha kadar sesler duyulmuş'' şeklinde konuştu.

Haber 15-01-2022 15:11

Sedefnur Çağlar ile ilgili dikkat çeken detay! Polis sevgilisi Ahmet Ata uyuşturucu kullandığı için evlenmek istememiş

Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7’nci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavisi yoğun bakımda devam ederken, arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı. Arkadaşları, Sedefnur'un, kendisiyle evlenmek isteyen Ahmet Ata’nın bu teklifini uyuşturucu kullanması nedeniyle kabul etmediğini söyledi. Ahmet Ata ise ifadesinde, kendisi uyurken Sedefnur'un cep telefonuna baktığını ve kendisini aldattığını anlayınca tepki gösterdiğini söyledi.

Haber 14-01-2022 17:58

Son dakika: Sedef Nur Çağlar'ın sır günlüğünde neler yazıyor? Polis her yerde onu arıyor!

Sedef Nur Çağlar'ın yedinci kattan düşmesiyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye, Sedef Nur olayını konuşuyor. Kocaeli'nde polis sevgilisi Ahmet Ata ile birlikte arkadaşlarına misafirliğe giden Sedef Nur, 7. kattaki daireden düşerek ağır yaralanmıştı. Polis memuru Ahmet Ata tutuklanırken, ev sahibi iki kişi serbest bırakıldı. Ahmet Ata'nın günlük iddiası ise ortalığı karıştırdı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 14-01-2022 14:34

Sedefnur Çağlar Kocaeli'de 7'nci kattan düşmüştü! Sağlık durumunda yeni gelişme... Entübe edildi

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis memuru arkadaşıyla birlikte misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden düşerek ağır yaralanmış yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Hayati tehlikesinin sürdüğü açıklanan Sedefnur'un vücudunun birçok yerinde kırıklar bulunması ve ciğerlerindeki sorun nedeniyle entübe edildiği kaydedildi.

Haber 12-01-2022 14:46

Son dakika! 7'inci kattan düşen Sedefnur ile aynı evde bulunan polis sevgilisi ve arkadaşı görevden uzaklaştırıldı

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın (23) 7'nci kattaki dairenin penceresinden düşerek ağır yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 2 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığı açıklandı. Polis memuru A.A. ifadesinde alkol aldıklarını, kız arkadaşı Sedefnur Çağlar’ın telefonuna bakmak istediğini, göstermeyince de tartıştıklarını, ardından da pencereden atladığını öne sürmüştü.

Haber 10-01-2022 21:53

Üniversiteli Sedefnur Çağlar'a ne oldu? Misafirliğe gittiği evdeki pencereden düştüğü iddia edildi: 2 polis gözaltında

Kocaeli'de 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar'ın başına gelenler gündem oldu. Polis memuru arkadaşıyla birlikte başka bir polisin evine misafirliğe giden üniversite öğrencisi Sedefnur, 7. kattaki pencereden düştü. Olayı görenler ekiplere haber verirken, üniversiteli Sedef hastaneye kaldırıldı. Mimarlık öğrencisi olan genç kızın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, evde bulunan 2'si polis memuru 3 kişi gözaltına alındı. Sedefnur Çağlar'ın pencereden nasıl düştüğü soruşturma sonunda belli olacak.

Haber 10-01-2022 08:52