Şehriye Çorbası Haberleri

Şehriye çorbası tarifi: Şehriye çorbası nasıl yapılır?

Çorbalar özellikle soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi ve yemek davetlerinin eşsiz başlangıcı olarak kabul edilir. Farklı tarifler ve malzemeler ile değişik çorbalar denemeyi sevenlerin bile vazgeçemediği klasik ve şifa dolu çorbalar vardır. Bunlardan biri de şehriye çorbasıdır. Hem kolay bulunan malzemeleri hem de çabucak hazırlanabilmesi ile şehriye çorbası, en çok tüketilen çorbalardan biridir.

Yemek 14-02-2024 23:32

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşırken daha çok aratılmaya başlanıyor. Ramazan boyunca farklı yemekler yemeyi seven kişiler her gün yeni yemek tarifi bulmakta zorluk çekiyor. İftara ne yapsam diye düşünüyorsanız özel olarak hazırlanan iftar menülerinden ilham alabilirsiniz. İşte 14 Nisan iftar menüsü...

Yemek 14-04-2023 09:53

Bugün iftarda ne pişirsem diyorsanız bu menü kaçmaz! 5. gün iftar menüsü

Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında iftar menüleri yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak oldukça zorlu olabiliyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 5. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünüyorsanız aşağıdaki menüye öncelik verebilirsiniz.

Yemek 27-03-2023 10:52

Kaşık kaşık içirecek doyurucu bir çorba tarifi! Arpa şehriyeli tavuk çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Arpa şehriyeli tavuk çorbasının içine bir parça tavuk eti, şehriye, domates salçası gibi malzemeler konuyor. Birkaç adımda hazırlanabilecek bu tarif hem tadı hem de doyurucu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki arpa şehriyeli tavuk çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi!

Yemek 11-03-2023 17:37

Şehriye Çorbası

Şehriye Çorbası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şehriye Çorbası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.