Sekip Taspinar Haberleri

Denizlili basketbolcu 43 yaşındaki Osman Gürcü basketbolda 2 farklı Guinness rekorunu kırdı

Denizlili basketbolcu 43 yaşındaki Osman Gürcü, ’en uzak mesafeden bel arkası gerisinden atılan basket atışı’ ve ’en uzak mesafeden yerden bir kere sekip giren basket atışı’ rekorlarını kırdığını kanıtlayan videoları Guinness’e gönderdi. Gürcü, rekorlarının tescillenmesi için Guinness’den haber bekliyor.

Spor 2023-10-23 14:14:59

Domenec Torrent maç sonu göndermesini yaptı! 'Türkiye'de kurallar...'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Göztepe maçı sonrası konuştu. Domenec Torrent yaptığı açıklamada, "Bu maç bir delilikti. İkinci yarıda 4-3-3 yapmak anahtardı. İlerideki 3 kişiyle karşılayarak oynatmamak, 2 orta sahayla onların 2 orta sahasını karşıladık." dedi. Türkiye'de kuralların farklı olduğunu söyleyen İspanyol çalıştırıcı, "İkinci penaltıya karşı çıktım. Ayağından sekip eline çarptı. Başka ülkelerde bu penaltı değil. Türkiye'de kurallar farklı olabilir." ifadelerini kullandı.

Spor 2022-02-21 23:29:04

İstanbul’da dehşet anları! 3'üncü kattan düşen kadını sünger kurtardı

Kağıthane’de kayınpederine misafirliğe gelen 30 yaşındaki bir kadın, pencerenin camlarını sildiği esnada 3'üncü kattan aşağıya düştü. İş yerinin tabelasına çarptıktan sonra süngerlerin üstünden sekip yere savrulan kadın ağır şekilde yaralandı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 2020-11-13 10:02:14

Asker eğlencesinde ölen kadının yakınları yasta

MERSİN'in Tarsus ilçesinde, asker eğlencesinde havaya ateş açan Ümit G.'nin (47) tabancasından çıkan kurşunun sekip, göğsüne isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Mensure Gemici'nin (60) cenazesi, bugün yakınları tarafından toprağa verilmek üzere gözyaşları içinde teslim alındı.

Haber 2020-01-13 12:37:35

Sosyal medyadan 'devrilecek' diye uyardığı ağaç aracın üstüne düştü

Antalya'da bir kişinin sosyal medyadan ‘devrilecek' notuyla fotoğrafını paylaştığı ağaç, 3 saat sonra bir otomobilin üzerine devrildi. Olayda şoka giren kadın sürücü ölümden kıl payı kurtuldu. Bir görgü tanığı, "Gündüz ağaçtan ses gelmeye başlamıştı. Oturuyorduk, büyük bir gürültü geldi. Bir baktık ağaç düşüyor, önce yere düştü sonra sekip yoldan geçen aracın üstüne düştü." dedi.

Haber 02-08-17 01:20