Selami Altınok Haberleri

Erzurum'da Gelecek Partisinden istifa eden 300 kişi AK Parti'ye katıldı

Erzurum'da, Gelecek Partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılan 300 kişiye rozetleri takıldı.

Yurthaber 05-05-2023 13:26

Türkiye'de yapmak istediklerini Makedonya'da da yapacaklar

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok: - "FETÖ'nün elebaşları Makedonya'da yeterli sayıda elemanları olduğu ve yeterli oranda güçlendiklerini hissettikleri an Türkiye'de yapmak istediklerini Makedonya'da da yapacaklar, biz bunu görüyoruz, buna inanıyoruz ve muhataplarımızı şimdiden uyarıyoruz"

Haber 09-07-2019 18:04

Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "Devletimizi ebediyete kadar yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Bu konuda en büyük desteği siz Erzurumlu dadaşlardan alıyoruz. Çünkü sizler milli iradenin temsilcisisiniz. Pazar günü büyük bir demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız" - Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ: - "31 Martta FETÖ'yü, PKK'nın elebaşılarını, Netanyahu'yu, Yeni Zelanda'da ölüm listesine Recep Tayyip Erdoğan'ı koyan o zalim katili sevindirmeyeceğiz" - Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok: - "Seçimler bittiği an bu çıkar ittifakı akşam saat 19.00'da bitecek, saat 20.00'de boylarının ölçüsünü aldıktan sonra hepsi yavaş yavaş evlerine gidecekler"

Haber 28-03-2019 14:27

Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "Devletimizi ebediyete kadar yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Bu konuda en büyük desteği siz Erzurumlu dadaşlardan alıyoruz. Çünkü sizler milli iradenin temsilcisisiniz. Pazar günü büyük bir demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız" - Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ: - "31 Martta FETÖ'yü, PKK'nın elebaşılarını, Netanyahu'yu, Yeni Zelanda'da ölüm listesine Recep Tayyip Erdoğan'ı koyan o zalim katili sevindirmeyeceğiz" - Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok: - "Seçimler bittiği an bu çıkar ittifakı akşam saat 19.00'da bitecek, saat 20.00'de boylarının ölçüsünü aldıktan sonra hepsi yavaş yavaş evlerine gidecekler"

Yurthaber 28-03-2019 14:25

Selami Altınok

Selami Altınok Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Selami Altınok Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

TBMM Genel Kurulu

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Selami Altınok: - "Ne yaparsanız yapın, nereden vurmaya çalışırsanız çalışın Cumhur İttifakı 31 Mart'ta herkese gereken cevabı verecek"

Haber 12-02-2019 18:53

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplandı

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplandı

Haber 14-11-2018 15:33

AK Parti'nin yeni yüzleri

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de, 145 yeni isim TBMM'ye girdi - AK Parti'nin yeni milletvekilleri arasında milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, eski milli futbolcu Alpay Özalan, AK Parti MKYK'nin en genç üyesi Rümeysa Kadak, eski Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, eski TBMM Başkanı Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç ve eski bakanlardan Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar ile eski Kadem Başkanı Emine Sare Aydın Yılmaz da yer aldı - Türkiye'nin ilk başörtülü bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek de Sakarya'dan milletvekili oldu - AK Parti'den geçmiş dönemlerde milletvekilliği yapan 34 kişi de yeniden milletvekili seçildi

Haber 25-06-2018 20:19

Eski Emniyet Genel Müdürü Altınok AK Parti'den milletvekili seçildi

Eski Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Erzurum Milletvekili oldu - Selami Altınok: - "Devletin farklı kademelerinde bakanlık dahil olmak üzere 30 yıl hizmet verdim. Şimdi ise siyasette Erzurumlu hemşehrilerime o devlette geçmiş olan 30 yılın tecrübesiyle en iyi şekilde hizmet etmek için gayret göstereceğiz" - "AA bu ülkenin yüz yıllık bir çınarı. AA'nın bugüne kadar neler yaptığını, nasıl iş yaptığını bütün Türkiye ve dünya biliyor. Seçimde kaybedenlerin, seçimi kaybetmenin sonuçlarını başkalarına, kurumlara, şahıslara yüklemesi Türkiye'de alışık olduğumuz bir konudur. Hiç kimse seçim sonuçlarını manipüle etmesin, sandıkların başında bütün siyasi partilerin müşahitleri vardı"

Haber 25-06-2018 00:04

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle bazı kamu görevlileri ve partililer, milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti - Danıştay Başsavcısı Yılmaz, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, Emniyet Genel Müdürü Altınok, Burdur Valisi Yılmaz, Büyükelçi Yakıcı ile SGK Başkanı Bağlı, istifa edenler arasında yer aldı - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Çankırı Belediye Başkanı Dinç ile Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı

Haber 26-04-2018 22:21

Emniyet Genel Müdürü açıkladı: Kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yapılan operasyonlar hakkında bilgi veren Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Teşkilatta tespitli FETÖ’cü kalmadı. Şimdi daha güçlü olarak kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz" ifadesini kullandı.

Haber 09-04-2018 08:03

Üzüleceğimize teröristleri üzeceğiz

Emniyet Genel Müdürü Altınok: "Bu memleketin bekası, namus ve şerefimizi koruyabilme, ezanımızın susmaması ve inancımızı rahat yaşayabilme adına şehit vermek gerekiyorsa bu saatten sonra da vereceğiz. Başta ben olmak üzere hepimiz birer şehit adayı olmayı içimize sindireceğiz" - "Bizler darbe yiyeceğimize teröristler darbeyi yiyecek, biz üzüleceğimize teröristleri üzeceğiz"

Haber 31-03-2018 18:06

Emniyet Genel Müdürü Altınok:

"Bizler bugün yaşıyorsak, 80 milyon insan bu coğrafyada yaşıyorsa sizlerin yakınları gibi canını bu memleket için seve seve veren şehitlerimiz sayesinde. Özgürlüğümüzün, geleceğimizin, namusumuzun ve şerefimizin bedelini sizin yakınlarınız ve geçmişteki şehitlerimiz ödedi" - "Sizin acınızı yüreğimizde hissetmeye gayret ederiz. Paylaşmaya, dindirmeye ve yalnız olmadığınızı hissettirmeye çalışırız. Hiçbir zaman yalnız değilsiniz. Türkiye Cumhuriyetinin en tepesinde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayarak, en alt kademesinde çalışan insanlara kadar sizlere vefa ve minnet borcumuz var"

Haber 20-03-2018 15:07

Emniyet Genel Müdürü Altınok Gürcistan'da

Emniyet Genel Müdürü Altınok: - "Gürcistan'da da faaliyetlerini devam ettiren FETÖ terör örgütü ile alakalı olsun, DHKP-C ile ilgili olsun, organize suç örgütleri ile ilgili olsun, insan kaçakçılığı ile uğraşan çeteler olsun, narkotik ile alakalı, sınırla ve sınırdan kaçak geçişler ile alakalı çok önemli görüşmeler yaptık"

Haber 13-02-2018 10:34

Son dakika! Emniyet'ten açıklama: 22 bin 987 teşkilat mensubu ihraç edildi

Son dakika haberine göre, Emniyet Genel Müdür Selami Altınok, '17-25 Aralık sonrası FETÖ ile irtibatı veya iltisaki tespit edilen 22 bin 987 teşkilat mensubu meslekten ihraç edilmiştir' dedi.

Haber 12-12-2017 10:19

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı

Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameyle, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok atandı.

Haber 10-09-2016 01:47

İçişleri Bakanı istifa çağrılarına yanıt verdi

İçişleri Bakanı Selami Altınok, saldırıdan ders çıkararak ek tedbirler alıyoruz. İstifa çağrılarını olay neticelendikten sonra değerlendireceğim" dedi.

Haber 12-10-2015 11:02

İçişleri Bakanı Selami Altınok'tan bir istifa açıklaması daha geldi

Ankara'da patlamanın ardından kamera karşısına geçen İçişleri Bakanı Selami Altınok'un istifa etmeyeceğini açıklaması tartışma yaratmıştı. Selami Altınok tepkilerin ardından bir açıklama daha yaptı.

Haber 10-10-2015 17:12

Bakan Selami Altınok'un istifa açıklaması infial yarattı

İçişleri Bakanı Selami Altınok'un Ankara'da 95 kişinin öldüğü patlama güvenlik zafiyeti olmadığını ve istifa etmeyeceğini söylemesi sosyal medyada adeta infial yarattı.

Haber 10-10-2015 16:17

Bakanlara olay yerinde protesto

Ankara'daki patlamanın olduğu bölgede inceleme yapmaya gelen İçişleri, Adalet ve Sağlık bakanları protestolar nedeniyle bölgeyi terk etti.

Haber 10-10-2015 15:12

İçişleri Bakanı Selami Altınok'tan seçim açıklaması

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Türkiye'nin 4 bin yıllık bir devlet olduğunu ve seçim güvenliğini en iyi şekilde alacağını söyledi.

Haber 06-10-2015 15:29

Demirtaş: Onda haysiyet olsa hemen istifa ederdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla ilgili soruları yanıtladı.

Haber 05-10-2015 13:04

İçişleri Bakanı: İki binin üzerinde terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Selami Altınok, 22 Temmuz'dan bu yana 2 bin 483 terör olayının meydana geldiğini, operasyonlarda 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 05-10-2015 11:26

Selami Altınok: Cizre'ye varmaları söz konusu değildir

İçişleri Bakanı Altınok, Cizre'de ele geçirilen mühimmatın, operasyonların haklılığını ortaya koyduğunu söyledi.

Haber 10-09-2015 14:48

İçişleri Bakanı Altınok Iğdır’a gidecek

İçişleri Bakanı Selami Altınok, terör saldırısıyla çok sayıda polisin şehit olduğu Iğdır'a gidecek.

Haber 08-09-2015 11:52

Vali ve Emniyet Müdürü'nden 1 Mayıs değerlendirmesi

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Emniyet Müdürü Selami Altınok, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ile ilgili olarak Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'nde ortak basın açıklaması yaptı.

Haber 01-05-2015 20:35

İstanbul Emniyet Müdürü Altınok: İnşallah kimsenin burnu kanamaz

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim Meydanı'na gelerek denetimde bulundu.

Haber 01-05-2015 13:41

Emniyet Müdürü Altınok koltuğunu Yağmur'a devretti

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Şişli Sait Çiftçi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yağmur Zando'ya devretti.

Haber 23-04-2015 11:57

İşkence iddiası ve Marko cinayeti 2 müdürün başını yedi

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Sutanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Sabri Öksüz'ü ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal'ı görevden aldı.

Haber 04-12-2014 16:16

Emniyet Müdürü Altınok: “Bomba yüklü araç ihbarı yok”

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul'da bomba yüklü bir araçla eylem yapılacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Haber 28-10-2014 14:30

İstanbul Emniyet Müdürü Altınok Taksim Meydanı'nda

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, gece yarısı Taksim Meydanı'na gelerek, meydanda görev yapan polis ekiplerini denetledi.

Haber 01-06-2014 01:12

İstanbul İstihbarat Şube Müdürü değişti

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne atanan Ahmet Arıbaş, önceki gün ani bir kararla görevden alındı.

Haber 27-03-2014 15:59

İstanbul Emniyeti'nde koordinatör müdürler de gitti

Görevlerinden alınan iki koordinatör müdürün yerine ise herhangibir atama yapılmadı.

Haber 19-02-2014 10:04

İstanbul'da emniyet şeridi talimatı

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, emniyet şeridinin tüm emniyet araçları tarafından kullanılmasını yasakladı.

Haber 12-02-2014 10:55

'Çocuğumu alıp gezemeyecek miyim'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray'da düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Haber 25-01-2014 11:51

Bekir Bozdağ: 'Allah şirk, devlet de ortak kabul etmez'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni HSYK ile yargıda ‘tek adam’ haline geleceği eleştirilerinin doğru olmadığını söyledi.

Haber 08-01-2014 15:06

Selami Altınok'tan HSYK kararı yorumu: Bilgim yok

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, HSYK'nın kendisi hakkında verdiği inceleme kararının sorulması üzerine, "Bilgim yok." dedi.

Haber 07-01-2014 13:00

İstanbul'da sır zirve sonrası önemli karar

Efkan Ala, Hakan Fidan, Ahmet İyimaya ve Selami Altınok Başbakan Erdoğan ile görüştü.

Haber 03-01-2014 13:53

İstanbul Emniyeti'nde sular durulmuyor

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra başlayan görevden alma ve tayinlerde bazı değişiklikler yaptı.

Haber 31-12-2013 15:25

İstihbarat Müdürü’nü savcıya vermedi

İfadeye çağrılan İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Selami Altınok tarafından savcılığa gönderilmedi.

Haber 24-12-2013 04:06

Gazetecilerin emniyet önündeki bekleyişi sürüyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne girişleri yasaklanan basın mensuplarının bina önündeki bekleyişi sürüyor.

Haber 23-12-2013 11:33

Bekir Bozdağ'dan İstanbul Emniyeti'ne ziyaret

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, akşam saatlerinde geldiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaklaşık 1 saat kalarak 18:00 sularında ayrıldı.

Haber 21-12-2013 19:59

Yeni Emniyet Müdürü göreve hızlı başladı

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından görevden alınan Hüseyin Çapkın'ın yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Selami Altınok, sabah erken erken saatlerde denetleme yaptı.

Haber 20-12-2013 11:56

İstanbul'da iki vali

Hüseyin Çapkın'ın görevden alınmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürü olarak atanan Aksaray Valisi Selami Altınok İstanbul'a Başbakan ile geldi.

Haber 20-12-2013 09:31

Başbakan Erdoğan onu da uçakla getirdi

Başbakan Erdoğan İstanbul'a özel "ANA" uçağıyla geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Selami Altınok da Başbakan'ın uçağıyla İstanbul'a geldi.

Haber 20-12-2013 04:31

Yeni Emniyet Müdürü Vali Mutlu'yu uğurladı

Yeni İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu uğurladı.

Haber 19-12-2013 23:58

Selami Altınok görevine başladı

Ankara'dan İstanbul'a gelen Selami Altınok, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte saat 20.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Haber 19-12-2013 22:19

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevden alındı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevinden alındı. Merkeze alındığını belirten Çapkın, “Nasıl geldiysek öyle gidiyoruz" dedi. Hüseyin Çapkın'ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi.

Haber 19-12-2013 12:51