Selçuk Özdağ Haberleri

Selçuk Özdağ ilk kez açıkladı! Gündem yaratacak sözler: Özgür Özel bana bakanlık teklif etti

CHP Genel Başkan adayı ve Grup Başkanı Özgür Özel, ittifak partilerine 39 milletvekili verilmesini eleştirirken, Gelecek Partili Selçuk Özdağ'la yaptıkları görüşmeyi ve onun Manisa'dan aday olmasını nasıl engellediğini anlattı. Özel'in iddialarına Selçuk Özdağ'dan ise yanıt geldi. Özdağ "Özgür Özel o görüşmede bana Esnaf ve Kefalet Bakanlığı'nı önerdi" dedi.

Haber 20-09-2023 16:58

Altılı masa birleşti, Selçuk Özdağ canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Selçuk Özdağ, altılı masanın yeniden birleşmesinin ardından canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Özdağ ayrıca, etkin cumhurbaşkanı yardımcısı fikrini öne süren ismi de açıkladı. İşte Özdağ'ın o açıklamaları...

Haber 06-03-2023 16:06

Gelecek Partili isimden cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Herkesin oy vereceği isim...

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı her gün biraz daha merak konusu olurken Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altılı masanın adayının belli olduğunu söyleyen Özdağ, duyuru için ise seçim kararının beklendiğini belirtti. Özdağ ayrıca, belirlenen ismi tarif ederken, "Herkesin oy vereceği bir kişi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Özdağ, Akşener'in "Başbakanlığa adayım" çıkışına da gündem olacak sözlerle yanıt verdi.

Haber 23-09-2022 09:16

Millet İttifakı'nın adayı ile ilgili dikkat çeken açıklama! İlk kez bu kadar net bir tarih verildi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 1 yıldan az bir süre kala siyasi partilerin kimi aday çıkaracağı merak konusu oldu. Özellikle Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı sorusu henüz yanıt bulmamışken Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. "6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak" diyen Özdağ, "Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız" dedi.

Haber 01-07-2022 13:48

Selçuk Özdağ

Selçuk Özdağ Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selçuk Özdağ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA | Selçuk Özdağ hakkında soruşturma

Son dakika haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında soruşturma başlattı.

Haber 14-01-2022 11:52

Son Dakika! Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan flaş açıklamalar: AK Partili 40 vekille görüşüyoruz

Son dakika haberine göre muhalefetin erken seçim çağrıları sürerken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan da gündeme ilişkin önemli açıklamalar geldi. Ellerindeki anketlere göre yüzde 10 barajını aştıklarını söyleyen Özdağ, AK Parti'den 40 milletvekili ile görüştüklerini de ekledi.

Haber 12-01-2022 08:35

Selçuk Özdağ'dan Süleyman Soylu'ya: Seni cumhurbaşkanı yapalım

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Soylu'ya "Seni cumhurbaşkanı yapalım" diye seslenen Özdağ, bunun için önce Yüce Divan'a gitmesi gerektiğini belirtti.

Haber 29-11-2021 15:26

Selçuk Özdağ'dan erken seçim çağrısı: Erdoğan ve Bahçeli'ye sesleniyorum, Türkiye'yi bir seçime götürün

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, erken seçim çağrısında bulunarak, "Erdoğan ve Bahçeli'ye sesleniyorum, daha fazla kendinizi, kalbinizi yormayın. Lütfen daha fazla kendinizi ve ailenizi yormadan gelin, Türkiye'yi bir seçime götürün." dedi.

Haber 25-02-2021 17:46

Ankara Emniyet Müdürlüğünden, Selçuk Özdağ'ın iddialarına ilişkin açıklama:

"(Saldırıya ilişkin bazı görüntülerin tahkikat dosyasına konulmadığı) Söz konusu iddia gerçek dışı olup bahsedilen görüntüler dahil, olaya ilişkin tüm bilgi, belge ve görüntüler tahkikat dosyasına eklenerek adli mercilere gönderilmiştir"

Yurthaber 16-02-2021 16:11

Davutoğlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Selçuk Özdağ'a saldıranların tahliye edilmesine tepki

Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıyla ilgili olarak tutuklu bulunan 5 sanığın tahliyesine karar verdi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tahliyelere tepki gösterdi.

Haber 13-02-2021 00:26

Selçuk Özdağ'a saldıran 5 kişi tahliye edildi

Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıyla ilgili dava kapsamında tutuklu bulunan 5 sanığın tahliyelerine hükmetti.

Haber 12-02-2021 21:52

Selçuk Özdağ'a saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik gerçekleştiren saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 09-02-2021 17:18

Selçuk Özdağ'a saldırıda 4 şüpheli daha gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıyla ilgili 4 şüphelinin daha yakalanarak, gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 27-01-2021 17:45

Selçuk Özdağ'dan hakkındaki 'taciz' iddialarına yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gazeteci Metin Özkan'ın hakkındaki taciz iddialarına yanıt verdi. Özdağ, "Eline her dosya alanın TV ekranlarından haysiyet cellatlığına soyunması, bunu yaparken de yüksek perdeden haysiyetli ve dürüst gazeteci pozları vermesi, sadece ve sadece hazin bir ironi olsa gerek. Dinimi öğreten Müslüman olsa bari dememek için kendimizi zorluyoruz. Silahla susturamadıklarına ahlaksız iftiralar atanların önce dönüp aynaya bir bakması gerekmez mi?" dedi.

Haber 21-01-2021 23:08

Selçuk Özdağ’a saldırıyla ilgili 2 kişi tutuklandı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın saldırıya uğramasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 19-01-2021 19:21

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'a saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'a saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Yurthaber 19-01-2021 14:37

Selçuk Özdağ’a saldırı anı kamerada! Görüntüler ortaya çıktı

Son dakika haberine göre Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 19-01-2021 13:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Selçuk Özdağ’a 'geçmiş olsun' telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı telefonla arayarak olayla ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dilekleri iletti.

Haber 18-01-2021 09:58

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldırıda yeni gelişme! Özdağ taburcu oldu, 2 şüpheli gözaltı alındı

Ankara'da evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu. Öte yandan, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 17-01-2021 15:44

TBMM Başkanı Şentop, Selçuk Özdağ'a saldırıyı kınadı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu'na yönelik saldırıyı kınadı.

Haber 16-01-2021 12:40

Son dakika! Davutoğlu'ndan Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla ilgili açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Selçuk Özdağ saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "Bu saldırılar yaşanırken Türkiye'yi yönetenlerin açıklama yapmış olmaması utanç verici bir tablodur. Sayın Cumhurbaşkanı çıkmalı 'bu bir siyasi terör faaliyetidir. Bu terör faaliyeti karşılıksız kalmayacaktır' demelidir" ifadelerini kullandı.

Haber 15-01-2021 21:56

Selçuk Özdağ kimdir? İşte Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın hayatı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın hayatı gündem oldu. 7 Ağustos 1958 tarihinde Kırşehir'de doğan Selçuk Özdağ Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) eski genel başkan yardımcısıydı. İşte Selçuk Özdağ'ın hayatı ve hakkında merak edilenler...

Haber 15-01-2021 13:51

Selçuk Özdağ'dan canlı yayında flaş iddia: Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili canlı yayında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Özdağ, "Yanılmıyorsam sayın Kılıçdaroğlu'nun 39'a yakın fezlekesi var. Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir." dedi.

Haber 24-06-2020 10:55

AK Parti MYK'da ihracı istenen Özdağ ve Başçı'dan ilk açıklama

AK Parti MYK'da Ahmet Davutoğlu ile birlikte ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Selçuk Özdağ ve Abdullah Başçı'dan ilk açıklama geldi. Özdağ, "Söylediklerim anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak" derken Başçı, "Biz doğru olanı yaptık" açıklamasında bulundu.

Haber 03-09-2019 01:32

AK Parti MYK'dan 4 isim için ihraç talebi

Son dakika haberine göre; AK Parti MYK’da Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı’nın tedbirli olarak partiden kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevkine oy birliğiyle karar verildi.

Haber 02-09-2019 21:30

Manisa çatlağı büyüyor! AK Partili Selçuk Özdağ İYİ Parti'den aday mı olacak?

Manisa'da yerel seçim için siyaset kulisleri hareketlendi. AK Parti, Manisa’da MHP adayını destekleme kararı alırken, buna tepki gösteren AK Partili Selçuk Özdağ ise İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifine olumlu yanıt verdi. AK Partili Özdağ, ‘Millet İttifakı’nın ortak adayı olacak.

Haber 07-01-2019 07:12

AK Partili Selçuk Özdağ'dan çok konuşulacak sözler: Devlet gece tecavüze uğrar, sabah bakire olarak kalkar

Eski AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Türkiye'nin 95 yıllık bir devlet olduğunu söyleyen Özdağ, 'Gece her türlü saldırıya uğrar, tecavüze de uğrar, sabah bakire olarak kalkar. Ve hesabını da görür' dedi.

Haber 26-09-2018 09:30

Eski AK Parti'li Selçuk Özdağ'dan Türk devleti için bir garip benzetme

AK Parti'den 24. 25. ve 26. dönemlerde Manisa Milletvekili olarak parlamentoya giren, TBMM'de önemli görevler üstlenen Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türk devletinin büyüklüğünü "Gece her türlü saldırıya uğrar, tecavüze de uğrar, sabah bakire olarak kalkar. Ve hesabını da görür" sözleriyle özetledi.

Haber 25-09-2018 20:28

Adnan Oktar'ın skandal teklifi: Erdoğan ve Gülen'in arasını düzeltelim!

26. Dönem'de AK Parti Manisa Milletvekili olan Selçuk Özdağ, Adnan Oktar ile ilgili gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Özdağ, Oktar'ın destekçilerinin sürekli Meclis'e geldiğini belirterek, 'Recep Tayyip Erdoğan ile Fetullah Gülen grubunun arasının düzeltilmesi için arabulucu olmak' teklifinde bulunduklarını söyledi.

Haber 13-07-2018 08:11

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'dan partisine eleştiri: Doğru bir karar değil

AK Partili Selçuk Özdağ, 24 Haziran seçimlerinde tekrar aday gösterilmemesini doğru bulmadığını söyledi. Özdağ Manisa'da gazetecilerle bir araya gelerek, 'Genel merkezimiz böyle uygun gördü. Bu doğru bir karar mıdır? Doğru bir karar değildir.' ifadelerini kullandı.

Haber 06-06-2018 20:55

AK Partili Özdağ'dan müthiş iddia: Atatürk'ün ölümü de şüpheli

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünü Kennedy cinayetine benzeten AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, egemen güçlerin demokratik, eğitimli ve ekonomisi gelişmiş bir ülke istemediğini söyledi. Özdağ, 'Özal'ın ölümü şüphelidir. Aynı şekilde Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümüyle ilgili şüpheler vardır' diye konuştu.

Haber 15-04-2018 14:40

AK Partili Milletvekili açık açık suçladı

AKP'li Selçuk Özdağ, Türkiye'deki bütün darbelerin arkasında Batı'nın bulunduğunu söyledi...

Haber 27-02-2018 07:56

Türkiye'nin Ayaklarındaki Pranga; Darbeler konferansı

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkan Vekili Özdağ: - "Darbeler demokrasimize zarar verdi, demokrasiyi içselleştiremedik. Her 10 yılda bir darbenin olduğu yerde demokrasi olur mu? Ekonomimize zarar verdiler, her darbe sonrası Türkiye yüzde 50 fakirleşti. Üçüncüsü ise kültürel savrulmalara neden oldular" - Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş: - "28 Şubat postmodern darbesinde FETÖ'nün parmak izlerini görmek mümkündür"

Haber 26-02-2018 20:53

AKP'li Özdağ: Esad'la görüşme değerlendirilmeli

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’dan AKP’nin Suriye ve Beşar Esad politikasına ilişkin dikkat çeken bir çıkış geldi...

Haber 20-02-2018 07:44

Selçuk Özdağ'dan flaş açıklama: Mustafa Kemal'in ömrü yetseydi Kerkük'ü de alacaktı

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, FOX TV'de Çalar Saat'e konuk olurken yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Özdağ, Kuzey Irak'ın sözde bağımsızlık referandumu için "Mustafa Kemal ölmeden önce Hatay’ı da memleketimize dahil etti. Ömrü yetseydi Musul ve Kerkük’ü de vatan topraklarına katacaktı fakat ömrü yetmedi" diye konuştu.

Haber 27-09-2017 10:19

AK Partili Özdağ: Erdoğan bence de son mohikandır

Manisa Köprübaşı'nda bir iş yeri açılışı sonrası konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. AK Partili Özdağ, 'Yeni bir devlet kuruyoruz' sözlerine tepki göstererek "95 yıllık siyasetin Mustafa Kemal Atatürk'ten sonraki en büyük lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bence de son mohikandır" ifadesini kullandı.

Haber 06-08-2017 20:34

Darbe raporunda Muhsin Yazıcıoğlu skandalı

Muhsin Yazıcıoğlu’nun öldüğü helikopterden parça söken iki asker tutuklandı, tahliye oldu. O iki asker Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast timinde yer aldı. AK Partili üyenin isteğine rağmen bu bilgi rapora konulmadı. Komisyonun AK Partili üyesi Selçuk Özdağ, “Yazıcıoğlu ile ilgili bilgilerin raporda yer almasını istedim. Ancak bunlar raporda yer almayınca nedenini sordum. Başkan (AK Partili Reşat Petek), ‘gözden kaçmış’ dedi.

Haber 08-06-2017 09:32

AK Partili Özdağ: Adil Öksüz’ün bir büyükelçilikte saklandığını tahmin ediyorum

TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, darbe girişiminden 6 gün sonra ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndan telefonla arandığı ortaya çıkan firari sanık Adil Öksüz’le ilgili önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Özdağ, “Ben Adil Öksüz’ün bir büyükelçilikte saklandığını düşünüyorum” dedi.

Haber 30-03-2017 21:38

AK Partili Selçuk Özdağ: Peygamberler de hata yapmıştır

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, akademisyenlerin ihraç edilmesine ilişkin konuştu: "Elbette ki yanlışlıklar vardır, peygamberler de hata yapmışlar."

Haber 09-02-2017 02:36

AKP’li Özdağ: Fethullah Gülen, Yavuz’un kaftanıyla gelecekti

AKP Manisa milletvekili Selçuk Özdağ, FETÖ'nün Fethullah Gülen'e götürmek üzere Yavuz Sultan Selim'in kaftanını çaldığını ancak FETÖ'cü teröristlerin havaalanında yakalandıklarını açıkladı.

Haber 25-01-2017 10:49

CHP'li Özel'den AKP'li Özdağ'a 'Ecevit' tepkisi

Özel, "Selçuk Özdağ zikzakların siyasetçisidir. Kendisi gibi basit adamlarla uğraşsın, Bülent Ecevit gibi bir değerin adını ağzına almasın" dedi.

Haber 04-12-2016 19:00

AKP'li Özdağ, Gülen ve Papa'ya aracılık eden ismi açıkladı

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Fethullah Gülen ve Papa 2. Jean Paul görüşmesine aracılık eden kişinin eski başbakanlardan merhum Bülent Ecevit olduğunu iddia etti.

Haber 04-12-2016 08:06

Selçuk Özdağ: Gülen ve Papa görüşmesine kimin aracı olduğunu biliyorum

Darbe Komisyonunda AK Partili Selçuk Özdağ, Fethullah Gülen ve Papa görüşmesine kimin aracı olduğunu bildiğini savundu.

Haber 01-12-2016 13:51

İsmail Saymaz, AKP’li vekili canlı yayında zor durumda bıraktı

Gazeteci İsmail Saymaz, daha önce Fethullah Gülen'e methiyerler düzen 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu Üyesi, ve AKP Milletvekili Selçuk Özdağ’ı canlı yayında terletti.

Haber 28-08-2016 17:22

Otele saldırıda dikkat çeken isim

AKP Milletvekili Özdağ, Cumhurbaşkanı'nın kaldığı otele saldıranlar arasında olan Astsubay Aydın Özsıcak'ın özel olarak sorgulanması gerektiğini söyledi.

Haber 17-07-2016 20:57

AK Partili Özdağ: Erdoğan ve Davutoğlu arasında fikir ayrılıkları oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, partideki kongre kararını yorumladı.

Haber 08-05-2016 17:51

AK Partili Özdağ: Demirtaş seni cezaevleri bekliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Selahattin Demirtaş seni farklı bir akıbet bekliyor. Seni cezaevleri bekliyor. Çünkü yakında dokunulmazlıklarınız kaldırılacak" dedi.

Haber 07-03-2016 16:24

AK Partili Özdağ’dan Kılıçdaroğlu’na cevap

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki sözlerini eleştirdi.

Haber 17-02-2016 10:54

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, sadece eli silahla tutanla değil, silahlı örgütü savunanlarla da mücadele edeceklerini söyledi.

Haber 13-02-2016 15:42