Selçuk Tektaş Haberleri

Ünlü Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım! Bazen sadece keşke diyorsun

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı 21 Temmuz 2021'de koronavirüse yakalanması sonucu genç yaşta kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından Alişan ve ailesinin acısı dinmedi. Alişan'ın eşi Buse Varol, merhum Selçuk Tektaş ile olan karesini duygulandıran sözler ile paylaştı.

Magazin 01-11-2023 23:24

Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'tan duygusal paylaşım! Oğlu Selçuk Tektaş için yazdığı satırlar yürekleri sızlattı

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı 21 Temmuz 2021'de koronavirüsten genç yaşta kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından Alişan ve annesinin acısı dinmedi. Selçuk Tektaş'ın annesi Suzan Tektaş, ölüm yıl dönümünden bir gün önce kaybettiği oğlunu andı. Alişan'ın annesinin satırları yürekleri sızlattı.

Magazin 20-07-2023 17:11

Alişan'ın eşi Buse Varol eltisi Merve Tektaş ile barıştı

Selçuk Tektaş'ın vefat etmesinin ardından kardeşinin ailesiyle yakından ilgilenen Alişan ile Buse Varol çiftinin arası açılmıştı. Buse Varol'a tepki gösteren Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş da birbirlerini silmişti. Varol ile Tektaş cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 30-05-2023 15:33

Alişan’dan “Yeğenlerine 30 milyon TL’lik ev aldı” iddiasına jet yanıt! Gerçek bambaşka çıktı

Koronavirüs nedeniyle kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan’ın, yeğenlerine 30 milyon TL’lik ev aldığı iddiası magazin gündeminde yer aldı. Ünlü isim, “Kasten yapılmış bir haber olarak düşünüyorum” dedi ve iddialara yanıt verdi.

Magazin 01-05-2023 14:37

Selçuk Tektaş

Selçuk Tektaş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Selçuk Tektaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Alişan'dan sitem dolu koronavirüs paylaşımı! Nasıl bir hastalık başımıza bela ettiyseniz...

Kardeşini koronavirüsten kaybeden Alişan zor günler geçirmişti. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Alişan isyan etti. Türkücü Alişan paylaşımında "Kim insanlığa bu hastalıkları tek amaçları para kazanmak için bela ettiyse Allah belalarını versin" dedi.

Magazin 18-12-2022 11:34

'Alişan'ın eşi Buse Varol, Selçuk Tektaş'ın anmasına katılmadı' iddiası... Eltisiyle küsmüştü

Şarkıcı Alişan ile bir süre evliliği kötü giden Buse Varol yine gündemde. Evliliğini kurtardığı dönemde Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş ile de sorunlar yaşadığı konuşulan oyuncu Buse Varol ve Alişan'ın arası yeniden mi açıldı? Selçuk Tektaş'ın anmasına katılmayan Buse Varol ve Alişan'ın evliliğinde yeniden sorunlar olduğu gündemde...

Magazin 22-07-2022 14:05

Alişan'ın kardeş acısı dinmiyor! Hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim

Geçtiğimiz temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatıyla yıkılan Alişan, ölüm yıl dönümünde yürek yakan bir paylaşım yaptı. Kardeşinin ailesini bir an olsun yalnız bırakmayan Alişan, "Senin emanetlerine bir gün dahi öf dersem Allah o anda canımı alsın. Bizim sensiz tek bir saatimiz geçmiyor" dedi.

Magazin 21-07-2022 08:41

Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'dan yürek yakan paylaşım

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Kardeş acısıyla sarsılan Alişan, kardeşinin ölüm yıldönümüne bir gün kala yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.

Magazin 19-07-2022 16:57

Alişan'ın Selçuk Tektaş acısı: Çok özledim!

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Magazin 17-03-2022 14:51

2021 yılında büyük acı yaşamıştı! Alişan'dan Selçuk Tektaş açıklaması

Şarkıcı Alişan 2021 yılında kardeş acısı yaşamıştı. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanıp hayatını kaybetmişti. Zor günler geçiren Alişan bu süreçte psikologtan destek aldığını açıkladı. Alişan işlerinin yoğunluğu sebebiyle psikolog ziyaretlerine devam edemediğini de söyledi.

Magazin 02-01-2022 07:57

Alişan'dan Fenerbahçe maçı sonrası duygusal Selçuk Tektaş paylaşımı

Ünlü şarkıcı Alişan'dan Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın ardından, vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş ile ilgili duygusal bir paylaşım geldi. Fenerbahçeli olmasıyla tanınan Alişan, geçtiğimiz yıllarda kardeşiyle tribünde birlikte maç izlerken çektiği bir videoyu paylaştı.

Magazin 22-11-2021 02:19

Alişan yeğeniyle Gaziantep'e gitti: Büyüyünce o beni gezdirecek

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle toprağa veren şarkıcı Alişan, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Ailesi ve işi arasında mekik dokuyan ünlü şarkıcı, vaktinin çoğunu çocukları ve yeğenlerine ayırıyor. Son olarak yeğeni Eyşan ile birlikte Gaziantep'e giden Alişan, birlikte çekilen fotoğraflarını "Şimdi ben onu gezdiriyorum, inşallah büyüyünce o beni gezdirecek" notuyla paylaştı.

Magazin 17-11-2021 21:21

Kardeşini kaybeden Alişan: Yanlış anlaşılır diye gülmekten çekiniyorum

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, aylar süren suskunluğunu bozdu. Magazin Masası'na konuşan Alişan yaşadıklarını samimi şekilde anlattı.

Magazin 12-11-2021 17:02

Alişan Velilerden tepki gördü haberine isyan etti!

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, kendisine emanet edilen yeğenlerine kol kanat germeye devam ediyor. Alişan hakkında çıkan son haberlere isyan etti.

Magazin 17-10-2021 11:35

Yeğenlerini okuldan alan Alişan'a velilerden tepki!

Alişan kısa süre önce kaybettiği kardeşinin çocuklarına sahip çıkmaya devam ediyor. Hatta sanatçı yeğenlerini okuldan bile almaya gidiyor. Ancak okul önünde yaptığı şey diğer velilerin tepkisini çekti.

Magazin 16-10-2021 11:59

Alişan evlat acısı yaşayan annesine seslendi: Bizim için ayakta kalın olur mu?

Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, koronavirüse yenilmişti. Kardeşini kaybetmenin acısını yaşayan Alişan annesi ve kardeşiyle bir pozunu paylaştı.

Magazin 30-09-2021 12:09

Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarına ziyaret

Şarkıcı Alişan, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını vefatının 67'nci gününde ziyaret etti.

Magazin 27-09-2021 21:52

Fenerbahçeli taraftarlardan Alişan'ı duygulandıran Selçuk Tektaş pankartı

Alişan'ın geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren kardeşi Selçuk Tektaş için Fenerbahçeli taraftarlar 'Büyük Fenerbahçeli Selçuk Tektaş' yazan bir pankart hazırladı. Bu görüntü duygulanan Alişan ise sosyal medya hesabından teşekkürlerini sundu.

Magazin 12-09-2021 20:30

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın yokluğuna alışamadı

Ünlü sanatçı Alişan, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren Selçuk Tektaş'ın mezarını yine ziyaret etti. Kardeşinin yokluğuna alışamayan Alişan, "Hayırlı cumalar... Şifa bekleyen herkese Allah'tan hayırlı şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 03-09-2021 16:44

Alişan Selçuk Tektaş'ın 40'ı için mezarlıktaydı! Annesinin feryatları yürek dağladı

Alişan, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın mezarını vefatının 40. gününde ziyaret etti. Alişan'ın annesinin ziyaret sırasındaki feryatları yürek dağladı.

Magazin 29-08-2021 07:03

Alişan: Kaderin bize ne yazdığından habersizdik

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın emanetleri Eyşan ve Ceylan’ı bir an olsun bırakmıyor. Şarkıcı Alişan eşi ve kardeşinin kızlarıyla olan bir fotoğrafını paylaşıp duygularını takipçilerine aktardı.

Magazin 20-08-2021 17:09

Alişan kardeşinin yokluğuna alışamıyor! Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret etti

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Oldukça zor günler geçiren Alişan, kardeşinin yokluğuna alışamıyor.

Magazin 18-08-2021 17:02

Alişan sahnede gözyaşlarına boğuldu! Bütün şarkılarımı Selçuk için söylemek istiyorum

Aynı zamanda menajerliğini yapan 38 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaşı 21 Temmuz'da kaybeden Alişan dün akşam sahnelere döndü. Ünlü şarkıcı sahnede duygu dolu anlar yaşadı.

Magazin 15-08-2021 10:05

Vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın fotoğrafını paylaşan Alişan'dan yürek burkan sözler

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kardeşinin ani ölümüyle yıkılan Alişan ise sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Kardeşiyle fotoğrafını yayınlayan şarkıcı, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Magazin 11-08-2021 14:23

Alişan zor günlerin ardından sosyal medyaya döndü

Yakınlarının ölüm haberiyle yıkılan Alişan'dan yeni paylaşım geldi. Son bir ay içerisinde önce kardeşi Selçuk Tektaş’ı daha sonra kuzeni Ozan Ebcin'i kaybeden Alişan sosyal medyada yeni fotoğraf paylaştı.

Magazin 10-08-2021 09:11

Bir acı daha! Alişan'ın kardeşinden sonra kuzeni de hayatını kaybetti

Kısa süre önce kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden ve bu acıyla kahrolan Alişan bir ölüm haberiyle daha yıkıldı. Alişan'ın kuzeni Ozan Tektaş hayatını kaybetti.

Magazin 29-07-2021 16:20

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mevlidinde ezan okudu

Ünlü şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş, yedi gün önce vefat etti. Kardeşinin mezarını her gün ziyaret ettiği öğrenilen Alişan, Selçuk Tektaş’ın vefatının 7. günü vesilesi ile Teşvikiye Camii’nde akşam ezanı okudu.

Magazin 28-07-2021 10:30

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş için mevlit okuttu

Alişan, bir hafta önce koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş için Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu. Alişan, mevlit öncesi akşam ezanını kendisi okudu.

Magazin 27-07-2021 23:23

Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'a: Başlayacağım bir yerden ama ne zaman...

Ünlü türkücü Alişan kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının yedinci gününde duygularını dile getirdi: ‘Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum.’

Magazin 27-07-2021 13:37

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan her gün mezarlığa gidiyor

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüse yakalandı ve hayatını kaybetti. Kardeşinin kaybından sonra yıkılan Alişan her gün mezarlığa gidiyor.

Magazin 26-07-2021 09:11

Buse Varol'dan Selçuk Tektaş paylaşımı!

Koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlayan Alişan ve Alişan'ın eşi Buse Varol zor günler geçiriyor. Buse Varol son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 25-07-2021 08:32

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Seda Sayan'dan konser kararı

Seda Sayan, Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının ardından sahneye ara verdi. Sayan “Ağustos ortasına kadar sahneye çıkmam, program olan yerlere gitmem. İçimdem gelmiyor. Bu konuda hassasiyet gösteriyorum” dedi.

Magazin 22-07-2021 22:41

Ece Erken'den eski dostu Alişan'a zeytin dalı

Ünlü sunucu Ece Erken, vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın ardından zor günler geçiren eski dostu Alişan'a zeytin dalı uzattı. Ece Erken, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Eymen'im yeterince sensiz büyüdü. Artık beraber olma vakti" notunu yazdı.

Magazin 22-07-2021 20:23

Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'a duygulandıran veda: Seni bir daha görememek beni delirtiyor!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Kardeşini toprağa veren Alişan, sosyal medya paylaşımıyla yürekleri paramparça etti. Kardeşinin maneviyatını yaşatacağını söyleyen Alişan, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet" dedi.

Magazin 21-07-2021 21:43

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı

Selçuk Tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi olan ve aynı zamanda menajerliğini yapan Selçuk Tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Kardeşinin cenazesinde gözyaşlarına boğulan Alişan güçlükle ayakta durabildi.

Magazin 21-07-2021 13:51

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu!

Başarılı şarkıcı Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e kadar birçok ünlü isim, Tektaş'ın ardından taziye paylaşımları yaptı.

Magazin 21-07-2021 11:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alişan'a taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Alişan ile telefonda görüşerek kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Görüşmede, Selçuk Tektaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu.

Haber 21-07-2021 11:46

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş öldü mü? Selçuk Tektaş kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

Başarılı şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajerliği yapan Selçuk Tektaş yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele ediyordu. Tedavisi devam eden ve entübe edilen Selçuk Tektaş'tan acı haber geldi. "Alişan'ın kardeşi Selçuk tektaş öldü mü?" sorusu merak konusu oldu. Peki Selçuk tektaş öldü mü? Selçuk Tektaş kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte ayrıntılar...

Magazin 21-07-2021 02:39

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüsten hayatını kaybetti

Şarkıcı Alişan'ın koronavirüsten dolayı bir aydır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Acı haberi Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 21-07-2021 02:25

Buse Varol ve Alişan'ın hastane nöbeti! Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu nasıl?

Alişan ve Buse Varol'un hastane önünde nöbetleri sürüyor. Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi Selçuk Tektaş, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınmıştı. Günlerdir müjdeli haber bekleyen eşi Alişan'ı yalnız bırakmayan Buse Varol, hastane önünden yeni bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-07-2021 15:12

Demet Akalın'ın Alişan'ın kardeş Selçuk Tektaş için dua istedi

Demet Akalın, Alişan'ın entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş için dua istedi. Demet Akalın'ın paylaşımına "Geçmiş olsun" yorumları yağdı.

Magazin 05-07-2021 10:38

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz hafta yoğun bakıma kaldırılmıştı. Şarkıcı Yaşar İpek, Selçuk Tektaş'ın tedavisinde olumlu gelişmeler olduğunu söyledi.

Magazin 02-07-2021 09:12

Demet Akalın Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş için dua istedi: Toplu duanın...

Demet Akalın, koronavirüse yakalanan ve uzun zamandır yoğun bakımda olan Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş için dua istedi.

Magazin 01-07-2021 11:21

Alişan'ın entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş nasıl? Durumu kritik

Alişan, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı bir an için yalnız bırakmıyor. Hastane önünde bekleyen Alişan hayranlarından dua istedi.

Magazin 25-06-2021 09:19

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Selçuk Tektaş ne iş yapıyor?

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, en çok aranan başlıklar arasında yer aldı. Koronavirüse yakalanan Tektaş, yoğun bakıma kaldırılmasıyla gündem oldu. Alişan'ın kardeşi olduğunu öğrenenler Tektaş'ın özel hayatı ve mesleğini araştırmaya başladı. Peki Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde...

Magazin 22-06-2021 19:56

Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş entübe edildi

Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, Covid-19'a yakalanarak hastaneye kaldırıldı.

Magazin 22-06-2021 15:18