Selda Alkor Haberleri

Selda Alkor'dan bomba sözler! Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sını hedef aldı: Bana itici gelmiştir

Oyuncu Selda Alkor, Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit’ten oluşan Dört Yapraklı Yonca hakkında söylediği sözlerle gündem oldu. Alkor'un yıllardır kullanılan bu kalıba itirazı bakın neden...

Magazin 11-12-2023 11:48

Selda Alkor paylaştı! 'İnatçı Gelin' hatırası

Türk sinemasının usta oyuncusu Selda Alkor, 1965 yılında Sapanca'da çekilen 'İnatçı Gelin' adlı filmin setinde meslektaşı Münir Özkul ve yönetmen Sırrı Gültekin ile birlikte çekildiği fotoğrafını paylaştı. Eski günleri yad eden Alkor, gönderisinde Özkul ve Gültekin için "Rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-05-2022 08:51

Menajerimi Ara 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Menajerimi Ara'ya usta oyuncu Selda Alkor konuk oluyor

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Menajerimi Ara'nın bu haftaki sürpriz konuklarından biri de sanat hayatına birçok başarılı film ve diziyi sığdırmış olan usta sanatçı Selda Alkor oluyor. Dizinin yeni bölümünde Ayla (İpek Türktan Kaynak), Dicle'yi (Ahsen Eroğlu) şikayet etmek için ajansa gelip Feris'le (Canan Ergüder) konuşuyor. Ceyda (Özge Borak) ise Dicle'ye Barış'la (Deniz Can Aktaş) ilgili kritik bir soru yöneltiyor.

Magazin 01-04-2021 20:05

Mübadele göçmeni dedesinin hikayesini beyaz perdeye aktardı

Yönetmenliğini Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun yaptığı, başrolünde Selda Alkor'un oynadığı "2 Yaka Yarım Aşk" filmi Edirne'de izleyiciyle buluştu - Tekeoğlu: - "Dedemin hayatından esinlenerek bu hikayeyi yazdım ve sinemaseverlere sundum"

Magazin 16-01-2020 18:11

Selda Alkor

Selda Alkor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selda Alkor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü sinema sanatçısı Selda Alkor'dan film yapımcılarına sitem

Selda Alkor: - "Çok güzel filmlere imza atılıyor ancak içinde biz yokuz. Genelde ne hikmetse bazı yapımcılar hep genç insanlarla hikayelerini sürdürmek istiyor" - "Her insanın, her yaşta insanın hikayesi var. Yaşayan, ayakta duran herkesin rol alması gereken bir nokta var" - "Anneanneler, dedeler, nineler olmasa genç insanlar zaten olamazdı. Dolayısıyla onların da hikayelerini yazacaklardır diye düşünüyorum. O zaman belki biz de içinde olabiliriz"

Yurthaber 06-12-2019 11:34

Gamze Özçelik'ten Selda Alkor'un eleştirilerine yanıt!

Usta oyuncu Selda Alkor, başkanı oluğu Umuda Koşanlar Derneği'yle Afrika'da yardım çalışmalarında bulunan Gamze Özçelik'i eleştirmişti. Gamze Özçelik'ten ise Selda Alkor'un eleştirilerine sosyal medya üzerinden yanıt geldi.

Magazin 15-01-2019 23:23

Selda Alkor'dan Gamze Özçelik'e: Türkiye'yle ilgilen

Usta oyuncu Selda Alkor, tesettüre girdikten sonra yardım çalışmalarında bulunan Gamze Özçelik'i eleştirdi. Alkor, Özçelik'in Afrika'yı bırakıp Türkiye ile ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Magazin 15-01-2019 13:30

Anadolu Ajansı 98 yaşında

Sanat dünyasından ünlü isimler, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Haber 06-04-2018 12:38

Selda Alkor’dan Özcan Deniz’e sitem!

Selda Alkor, bir zamanlar “Asmalı Konak”ta oğlunu canlandıran Özcan Deniz’e kırgın.

Magazin 28-03-2018 09:43

Festival başladı, boş salon usta oyuncuları üzdü!

Hatay’da 5. ’si düzenlenen Uluslararası Antakya Film Festivali başladı. Festivalde yaşam boyu onur ödülüne layık görülen usta oyuncu Selda Alkor, festivalin yeterince tanıtımının yapılamamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Magazin 07-12-2017 10:34

Çifte Saadet dizisine usta bir oyuncu katıldı

Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çifte Saadet'in oyuncu kadrosuna usta oyuncu Selda Alkor dahil oldu.

Magazin 09-03-2016 08:19