Selen Görgüzel Alkan Haberleri

Selen Görgüzel derin yırtmacıyla Hamdi Alkan'a göndermede bulundu!

Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel, arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendi. Derin yırtmaçlı bir elbise giyen Görgüzel, "Benden selam söyleyin bütün aşklarıma" şarkısında dans etti.

Magazin 03-09-2022 12:15

Selen Görgüzel Her yer meydanda yorumuna tepkisiz kalmadı

Hamdi Alkan'dan geçtiğimiz aylarda boşanan ve son dönemde sünnet derisiyle cilt bakımı yaptırmasıyla gündeme gelen Selen Görgüzel bikinili pozlarını paylaştı. Selen Görgüzel'e bir takipçisi "Her yer meydanda" yazınca ünlü isim kendini tutamadı.

Magazin 29-08-2022 08:28

Selen Görgüzel kimdir? 2. Sayfa konuğu Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan ne zaman neden boşandı? Nereli ve kaç yaşında?

Selen Görgüzel 30 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen 2. Sayfa magazin programının ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Bir süre önce oyuncu Hamdi Alkan'dan boşanan ünlü isim, 2 Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e çapıcı açıklamalarda bulundu. Peki Selen Görgüzel kimdir? 2. Sayfa konuğu Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan ne zaman neden boşandı? Nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 30-05-2022 09:46

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Hamdi Alkan kimdir? Selen Görgüzel'den boşanan Hamdi Alkan nereli ve kaç yaşında?

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in 8 yıllık evliliği tek celsede sona ermişti. Ünlü oyuncu Şarkılar Bizi Söyler'in 21 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan bölümüne konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekrana gelen program izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki Hamdi Alkan kimdir? Selen Görgüzel'den boşanan Hamdi Alkan nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 21-05-2022 17:35

Selen Görgüzel 90 bin liralık arabasını satıp 1 milyon liraya araba aldı

Hamdi Alkan ile boşanan şarkıcı Selen Görgüzel'e boşanmadan sonra 90 bin liralık bir araç kalmıştı. Araç medyaya 'lüks otomobil' olarak yansımıştı. Selen Görgüzel boşanmanın ardından hemen o aracı sattı ve kendisine 1 milyon liraya araba aldı.

Magazin 05-05-2022 15:45

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'den derin yırtmaçlı paylaşım! Bu yaşta bu seksilik

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile yollarını ayıran Selen Görgüzel son zamanlarda müzik piyasasında aktif rol alıyor. Sahne anlarını ve pozlarını sık sık paylaşan isim, cesur sahne kıyafetleriyle konuşuluyor. Selen Görgüzel derin yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi.

Magazin 22-04-2022 20:33

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'den dekolteli poz! Hamdi'den sonra coştu

Oyuncu Selen Görgüzel Arka Sıradakiler, En İyi Arkadaşım gibi projeleri yöneten Hamdi Alkan ile geçtiğimiz haftalarda boşandı. Boşanmanın ardından sahne kıyafetleriyle magazin gündemine gelen Selen Görgüzel bu sefer açık elbisesiyle ilgi çekti.

Magazin 10-04-2022 14:13

Selen Görgüzel'in dekoltesi Gülşen'den iddialı bulundu! Teşekkür etti

Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel Kuruçeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Kendini işine veren Görgüzel göğüs dekoltesiyle Gülşen'den bile iddialı bulundu. Selen Görgüzel yorumlara teşekkür ederek yanıt verdi.

Magazin 01-04-2022 09:29

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel derin göğüs dekolteli sahne kıyafetiyle ortalığı karıştırdı! 'Boşanmak yaramış'

Yönetmen Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel 2014'te hayatını birleştirmişti. Ancak ikili, geçtiğimiz günlerde anlaşmalı olarak tek celsede boşanma kararı aldı. Ayrılığın ardından müzik çalışmaları yapmayı planlayan Selen Görgüzel, sahne aldığı mekanda giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle bir hayli konuşuldu.

Magazin 31-03-2022 00:44

Hamdi Alkan yasak koydu! Selen Görgüzel konuşursa 2.5 milyon TL ödeyecek

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın geçen hafta boşandığı 8 yıllık eşi Selen Görgüzel’e konuşma yasağı koydurduğu ortaya çıktı. Görgüzel, biten evliliği hakkında yorum yaparsa tam 2.5 milyon TL tazminat ödeyecek.

Magazin 30-03-2022 12:13

Selen Görgüzel'in sahnede öpüşmesi Hamdi Alkan'ı çıldırttı mı? Benim evliliğimin bitmesini...

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan evliliği 10 dakikada bitti. Kimi iddialar Alkan'ın mide ameliyatı sonrası sinirli olduğu ve eşine kötü davrandığı yönündeyken kimi iddialar ise Görgüzel'in sahnedeki öpüşme sahnesinin ünlü yönetmeni kızdırdığı yönündeydi. Selen Görgüzel bu iddialara sahneden yanıt verdi.

Magazin 27-03-2022 10:30

Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan neden boşandı? Öpüşmeden haberim yoktu. Çıldırdım itirafı

Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan'ın 8 yıllık evliliği bitti. İddialara göre Hamdi Alkan'ın mide ameliyatı sonrası ruh hallerinin değişkenlik göstermeye başladığı ve sinirli olduğu söylenen yönetmenin öpüşme izniyle çıldırdığı iddia edildi. Boşanma sürecinde Selen Görgüzel geri dönmeye çalıştı ama Alkan kabul etmedi. İşte tüm iddialar...

Magazin 25-03-2022 13:17

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini noktaladı. Çift, anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 18-03-2022 11:37

Selen Görgüzel kimdir, aslen nereli? Boşanma iddiası! Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kaç yaşında ve mesleği nedir? Hamdi Alkan ile boşanacak mı?

2014 senesinde dünyaevine girmiş olan Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel ‘in boşanma kararı aldığı iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen olay sonrası Selen Görgüzel’in hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kimdir, aslen nereli? Selen Görgüzel kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-03-2022 17:29

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan boşanıyor mu? İddialar doğru mu? Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan ayrıldı mı?

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan boşanıyor mu? sorusunun yanıtı basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. 2014 yılında hayatlarını birleştiren çiftin ayrıldığı iddia edildi. Bu kapsamda Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan boşanıyor mu? İddialar doğru mu? Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan ayrıldı mı? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Magazin 10-03-2022 11:58

Selen Görgüzel Hamdi Alkan ile yaşadığı evi terk etti!

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan arasındaki sorunlar çözülemedi. Selen Görgüzel sorunlar çözülemeyince evi terk etti. Ünlü çiftin boşanma sürecinde olduğu ve ilişkilerini noktaladıkları iddia edildi.

Magazin 10-03-2022 10:41

Annesi yoğun bakımda olan Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel boşanıyor mu? Eşin hüzünlüyken...

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan'ın ilişkisinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyor. Annesi yoğun bakımda olan Hamdi Alkan zor günler geçirirken eşinin doğum günü yapması 2. Sayfa yorumcularını rahatsız etti.

Magazin 14-02-2022 16:35

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel ayrılıyor mu? İddiaları güçlendiren paylaşım

Selen Görgüzel ile evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan Hamdi Alkan, Sevgililer Günü'nde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Magazin 14-02-2022 13:42

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'den zam isyanı! ''Limon gibi sıkılıyoruz!''

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, üst üste gelen zamlara, sosyal medya hesabından isyan etti.

Magazin 03-02-2022 17:19

Selen Görgüzel'in dans videosuna yorum yağdı! ''Aklımı başımdan aldın!''

Cesur sahne kıyafetleriyle dikkatleri üzerine toplayan Selen Görgüzel, dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-01-2022 12:57

Selen Görgüzel Hamdi Alkan evliliğinde kriz mi çıktı? Cevabı dikkat çekti

Yılbaşında Kozyatağı'nda bir mekanda sahneye çıkan Selen Görgüzel'i, yönetmen eşi Hamdi Alkan yalnız bırakmıştı. Etiler'de objektiflere yansıyan Görgüzel, Antakya’da sağlık sorunu yaşayan annesini ziyaret eden eşi ile ilgili soruya manidar bir cevap verdi.

Magazin 07-01-2022 14:17

Öpüşme izni gündemden düşmüyor! Selen Görgüzel'den Serhat Kılıç'a tepki

"Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyunda Selen Görgüzel'in rol arkadaşı İrfan Kangı oyunu bölüp Hamdi Alkan’dan karısıyla öpüşmek için izin almıştı. Bu konuya dair görüşü sorulan Serhat Kılıç ise yorumuyla dikkat çekmişti. Selen Görgüzel'den Serhat Kılıç'ın yorumuna yanıt verdi.

Magazin 28-12-2021 12:57

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'den seksi yılan dansı

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel Alkan sırt dekolteli elbisesiyle yılan dansı yaptığı anlar Instagram'da gündem oldu. Öpüşmek için eşi Hamdi Alkan'dan aldığı izinle magazin gündemine düşen ve günlerce konuşulan Selen Görgüzel Alkan, bu defa dansıyla gündemde.

Magazin 27-12-2021 09:06

Öpüşme sahnesi olay olan Selen Görgüzel'in, cesur sahne kıyafetine yorum yağdı!

Geçtiğimiz haftalarda 'Seviyorsan Git Ayrıl Bence' tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıkan Selen Görgüzel'in, eşi Hamdi Alkan'ın önünde rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmesi, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Görgüzel, bu defa cesur sahne tercihiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-12-2021 11:08

Nihat Doğan'dan Hamdi Alkan'a öpüşme tepkisi! ''Allah sabır versin!''

Son günlerde Al Sana Haber programındaki açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul eden Nihat Doğan, bu defa Magazin Noteri programına konuk oldu. Selen Görgüzel ve partnerinin, öpüşme sahnesi için Alkan'dan izin alması hakkında konuşan Nihat Doğan, ''Hamdi Bey'e Allah sabır versin gerçekten'' dedi.

Magazin 25-11-2021 11:49

Selen Görgüzel Alkan'ın kızı İlknaz, güzelliğini annesinden almış! Bakan bir daha bakıyor!

2014 yılında yönetmen Hamdi Alkan ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Selen Görgüzel Alkan, güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Görgüzel'in ilk evliliğinden olan kızı İlknaz'ı görenler, ''Güzelliğini annesinden almış'' demeden geçemiyor.

Magazin 22-10-2021 11:01

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'dan dikkat çeken FOX TV çıkışı! ''FOX TV varsa benim sayemde var''

Ünlü yönetmen, yapımcı ve oyuncu Hamdi Alkan, Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda, FOX TV ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 22-10-2021 09:13

Selen Görgüzel Alkan'dan sünnet düğünlerine eleştiri

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, katıldığı bir televizyon programında erkek çocuklar için yapılan sünnet düğünlerini eleştirdi. Alkan, ilişkilerdeki aldatmaların sebebinin bu olduğunu söyleyerek, "Sen bu çocuktan nasıl normal bir adam olmasını beklersin?" dedi.

Magazin 29-09-2021 16:19

Selen Görgüzel Alkan, sünnet düğünlerini eleştirdi!

Katıldığı televizyon programında erkekler için yapılan sünnet düğününü eleştiren Selen Görgüzel Alkan, çocukların normal ilişkiler kuramayacağını söyledi. İlişkilerdeki aldatmaların sebebinin bu olduğunu ifade eden Alkan, "Kral kıyafetleri, padişah kıyafetleri falan. Neden? Benden deri çıktı. Ondan sonra sen bu çocuktan nasıl normal bir adam olmasını beklersin?" dedi.

Magazin 28-09-2021 21:32

Selen Görgüzel'den itiraf: Hamdi Alkan ile boşanmanın eşiğinden döndük

Oyuncu Selen Görgüzel 2. Sayfa programına konuk oldu. Bir dönem eşi Hamdi Alkan ile sıkıntılı günler yaşadığını kabul eden Görgüzel, samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin 28-09-2021 13:43

Hamdi Alkan'ın eşi şarkıcı Selen Görgüzel'den bikinili meydan okuma

Oyuncu ve yapımcı Hamdi Alkan'la evli olan Selen Görgüzel Alkan, Bodrum'da tatil yapıyor. Paylaştığı bikinili fotoğraflarla genç kızlara taş çıkaran şarkıcı, adeta Instagram'da meydan okudu.

Magazin 17-07-2021 08:33

Selen Görgüzel bikinili pozunu gelen yorumların ardından sildi

Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, tatilinden pozlar paylaşmaya devam ediyor. Selen Görgüzel siyah bikinili paylaşımına gelen kötü yorumlardan sonra fotoğrafını sildi.

Magazin 11-07-2021 09:26

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’den bikinili paylaşım

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’la mutlu bir evliliği olan güzel şarkıcı, siyah bikinili pozuyla hayranlarından da tam puan aldı.

Magazin 10-07-2021 00:45

Selen Görgüzel RTÜK'ün 'küvet' cezasına isyan etti!

Fox TV'nin başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yer aldığı dizisi Sen Çal Kapımı'daki küvet sahnesine RTÜK tarafından ceza kesilmesine Selen Görgüzel Alkan'dan tepki geldi.

Magazin 12-02-2021 16:40

Sen Çal Kapımı dizisinin küvet sahnesine ceza geldi! Selen Görgüzel Alkan isyan etti

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in küvet sahnesine RTÜK ceza kesti. Selen Görgüzel Alkan bu cezaya isyan etti.

Magazin 11-02-2021 14:27