Selin Karacehennem

Selin Karacehennem

Selin Karacehennem Haberleri

Selin Karacehennem sözünü sakınmadı! Hemen seks yaparsanız...

Katıldığı televizyon programlarındaki yorumları ve söylediği sözlerle tanınan Selin Karacehennem katıldığı bir programda "Bir gecede ilk anda tanışıyor akşam yatıyor olmaz" diyerek bakın nasıl bir benzetmede bulundu.

Magazin 29-01-2024 15:13

Aman Esra Ezmeci duymasın! Selin Karacehennem'den Armağan Çağlayan'a jet yanıt: Tanımıyorum bile!

Armağan Çağlayan, YouTube programında evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem'i ağırladı. Armağan Çağlayan, Karacehennem'den Gülseren Budayıcıoğlu ya da Esra Ezmeci'den birini seçip hakkında ne düşündüğünü açıklamasını istedi. Esra Ezmeci'yi tanımadığını belirten Selin Karacehennem tercihini, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Çöp Adam ve Kırmızı Oda gibi dizilerle adından söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu'dan yana kullandı. Ünlü ismin yanıtı ekran başındakileri şaşırttı

Magazin 19-03-2023 09:13

Nur Viral, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! Selin Karacehennem itirafı olay oldu: RTÜK sözlerine ceza verince...

Sunucu Nur Viral, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Sunucu Viral uzun süre birlikte yayın yaptığı Selin Karacehennem hakkında yaptığı itirafla gündem oldu. Viral eski çalışma arkadaşına sitem ederek kanalda yaşananları anlattı.

Magazin 15-01-2023 13:47

Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim ama... Selin Karacehennem çok kızdı: Böyle saçmalık olmaz!

Nur Viral'in programında gelen sorulara verdiği tepkilerle gündeme gelen son dönemde sosyal medya hesabından da soruları yanıtlayan Selin Karacehennem bir takipçisinin "Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim ama gay değilmiş kandırıldım. Ne yapmalıyım?" sorusuna çok kızdı. Ünlü ilişki terapisti soruyu soran kadına isyan etti.

Magazin 08-12-2022 13:49

Selin Karacehennem'e şoke eden mesaj! Senin dekoltene de...

Nur Viral'in programında kendisine gelen ilişki sorularını cevaplandırarak tanınan evlilik terapisti Selin Karacehennem, sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Selin Karacehennem son olarak kendisine gelen çirkin mesajı paylaşarak uzun uzun açıklama yaptı.

Magazin 22-11-2022 13:17

Selin Karacehennem Bize Kaldı'ya konuk oldu! O cinsellik sorusuna Ne ayıp diyerek yanıt verdi... Hemen yatmayın...

Nur Viral'in programında gelen soruları cevaplayarak ünlenen evlilik danışmanı Selin Karacehennem, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un sunduğu Bize Kaldı'ya konuk oldu. Sunucuların sorduğu sorulara çekinmeden yanıt veren ünlü terapist gelen bir soruya ise kızdı. Selin Karacehennem'in tavsiyesi ise gündem oldu.

Magazin 21-11-2022 11:21

İlişki terapisti Selin Karacehennem 'bakirelik' yorumuyla tepki çekti! 'Bu sahtekarlık'

Televizyon programlarında yer alarak ünlenen evlilik ve ilişki terapisti olan Selin Karacehennem kendisine gelen bekaret sorusuna verdiği yanıtlarla zaman zaman gündeme geliyor. Selin Karacehennem sosyal medya hesabından bakirelik sorusuyla ilgili yazdığı yorumla dikkat çekti. Ünlü isme takipçilerinin bir kısmı ise tepki gösterdi.

Magazin 18-11-2022 11:18

İlişki terapisti Selin Karacehennem cinsellik soruları sonrası paylaştı! Ben bile şaşıyorum

Nur Viral'in sunduğu "Hayatta Her Şey Var" isimli programla tanınan evlilik ve ilişki terapisti olan Selin Karacehennem sosyal medya üzerinden kendisine gelen sorulara yanıt veriyor. Selin Karacehennem son olarak gelen sorulara şaşkınlığını "İnanın çoğu zaman ben bile şaşıyorum" diyerek anlattı.

Magazin 26-06-2022 15:00

Selin Karacehennem cinsel ilişkisiyle ilgili soru soran takipçisine kızdı! Nasıl bir koca bu?

Nur Viral'in "Hayatta Her Şey Var" programında gelen soruları cevaplamasıyla tanınan evlilik danışmanı Selin Karacehennem sosyal medyadan da gelen sorulara yanıt veriyor. Selin Karacehennem son olarak kendisine gelen "Kocam birliktelik öncesi sevgilisinin videolarını izliyor. Ne yapmalıyım? sorusuyla şaştı kaldı. Selin Karacehennem sorudan sonra tepki gösterdi.

Magazin 21-06-2022 10:19

'Bir koca eşini birliktelikte geri çevirir mi?' Selin Karacehennem'in yanıtı şaşkına çevirdi

Kendisine gelen soruları sosyal medya hesabından yanıtlayan evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem, 'Bir koca eşini birliktelikte geri çevirir mi?' sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri çekti.

Magazin 10-05-2022 14:35

'Kocam ilişkiye girmeye üşeniyor!' Selin Karacehennem'in verdiği tavsiye şaşkına çevirdi

Kendisine gelen soruları sosyal medya hesabından yanıtlayan evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem, "İlişkiye bile girmeye üşenen kocam var. Nasıl onu kendime çekeceğim" sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri çekti.

Magazin 21-04-2022 11:45

İlişki terapisti Selin Karacehennem'e gelen bekaret sorusu gündem oldu! Kocam sürekli yüzüme vuruyor

Kendisine gelen soruları sosyal medya hesabından yanıtlayan evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem, "Kocama evlenmeden önceki ilişkimi anlattım, o da her tartışmada yüzüme'' vuruyor" sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri çekti.

Magazin 18-04-2022 17:41

İlişki terapisti Selin Karacehennem'e gelen 'Kocam ilişkiden sonra yanıma para koyuyor' sorusu ağızları açık bıraktı!

Kendisine gelen soruları sosyal medya hesabından yanıtlayan evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem'in "Kocam ilişkiden sonra yanıma para koyuyor, resmen para karşılığı birlikte oluyor gibiyiz...' sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri çekti.

Magazin 12-04-2022 13:31