Selin Sayek Böke Haberleri

CHP'de 60 kişilik PM üyeleri belli oldu! Aralarında Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler de var, işte o liste....

CHP'de delegeler bugün PM ve YDK seçimleri için oy kullandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan oy verme işlemleri tamamlanmış ve oy sayımına geçilmişti. CHP'de 60 kişiden oluşan PM üyeleri belli oldu. PM'de Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler yer buldu.

Haber 06-11-2023 11:36

Özgür Özel seçildi, İmamoğlu istedi! İzmir için çok konuşulacak 'Selin Sayek Böke' iddiası

Yerel seçimlere lider değişikliğiyle girecek olan CHP'de, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle kulisler hareketlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hariç, kurultay sürecinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyen 10 büyükşehir belediye başkanının yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu olurken; İzmir için ortaya atılan 'Selin Sayek Böke' iddiası gündem yarattı.

Haber 06-11-2023 07:57

İzmir, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi temsilcilerini ağırlıyor

TBMM ev sahipliğindeki Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonu Açılış Konferansı yapıldı

Haber 21-09-2022 22:28

CHP'li Ağbaba ile Böke, İzmir'de seyyar satıcılarla bir araya geldi

CHP'li Ağbaba ile Böke, İzmir'de seyyar satıcılarla bir araya geldi

Yurthaber 16-06-2022 18:17

Selin Sayek Böke

Selin Sayek Böke Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selin Sayek Böke Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selin Sayek Böke'nin 'çadır' iddiasına İçişleri'nden yanıt

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İzmir'deki depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından kurulan 1040 çadırdan 268'inin boş olduğunu, ihtiyacı olanın gelip kalabileceğini söyledi.

Haber 01-11-2020 15:48

Binali Yıldırım, Selin Sayek Böke'den tazminat kazandı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Başbakan olduğu dönemde, Cumhuriyet gazetesinde verdiği bir röportajda kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle CHP İzmir Milletvekili Böke hakkında açtığı davada 20 bin lira manevi tazminat kazandı

Haber 12-03-2019 14:37

Erdoğan'ın yeni uçağıyla ilgili CHP'li Böke'den ilginç çağrı

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Katar Emiri'nin Cumhurbaşkanlığına hediye ettiğini açıkladığı VIP donanımlı Boeing 747-8 tipi özel uçağıyla ilgili "Bu ülkenin paraya ihtiyacı varsa, 'Gelmiştir satıyorum, parasını krize karşı kullanıyorum' diyen bir iktidara ihtiyacımız var" dedi.

Haber 17-09-2018 16:38

CHP'de kurultay için toplanan '69 imza'nın sırrı: Pazarlık yapılıyor

CHP'de olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama sürecinde 'Yeterli imza toplandı mı? Kaç imza toplandı?' sorularına yanıt ararken, gazeteci Mahmut Övür'den çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 'Muhalifler arasındaki savaş bitmeyecek' diyen Övür, 69 imzanın Böke-Cihaner ekibince toplandığı ve 'pazarlık gücü' olarak kullanıldığını belirtti.

Haber 31-07-2018 07:25

CHP'li Selin Sayek Böke genel başkan adayı olacak mı? Açıklama geldi

CHP'de olağanüstü kurultay için imza süreci devam ederken genel başkan adaylığı için Muharrem İnce'nin dışında Selin Sayek Böke'nin de aday olacağı iddia edildi. Söz konusu iddialarla ilgili Böke'den ilk açıklama geldi.

Haber 19-07-2018 13:31

CHP'li Selin Sayek Böke PYD'ye terör örgütü demedi!

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, PKK'nın Suriye kanadı PYD'ye terör örgütü diyebilmek için istihbari bilginin olması gerektiğini söyledi.

Haber 02-02-2018 02:12

CHP'li Selin Sayek Böke'den genel başkan adaylığı açıklaması

CHP Sözcülüğü görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Selin Sayek Böke, sessizliğini bozdu. “Genel başkan adayı mısınız?" sorusuna Selin Sayek Böke, şöyle yanıt verdi: "Aday değilim. Bu istifa, CHP'nin kurultay süreciyle ilgili değil. Aday olmaya niyetim yok. CHP'nin ihtiyacı kişiler üzerinden liderlik tartışması değil, siyasi görüşler üzerinden partinin yarınlarını tartışmak olmalı. Buna imkan verecek olağan kurultay süreci de zaten başladı" dedi.

Haber 12-05-2017 08:57

Deniz Baykal'a da disiplin yolu göründü iddiası

Parti içi kavgaları sonlandırmakta kararlı olan CHP yönetimi, bu konuda adımlar atmaya hazırlanıyor. CHP içinde disiplin mekanizmasının işletilmesinin Fikri Sağlar'la sınırlı kalmayabileceği, gerekirse eski Genel Başkan Deniz Baykal hakkında da sürecin başlatılacağı belirtiliyor. Olağanüstü kurultay tartışmasının fitilini ateşleyen Deniz Baykal, yönetimi başarısızlık suçlayan Muharrem İnce ve görevinden istifa eden Selin Sayek Böke belediye başkanları toplantısında hedefteydi.

Haber 11-05-2017 08:30

Yeni CHP Sözcüsü Tezcan: Çok tuhaf bir şeyle karşılaştık

Selin Sayek Böke'nin istifasıyla boşalan CHP parti sözcülüğüne getirilen Bülent Tezcan, ilk basın toplantısını düzenledi. Tezcan, "Danıştay'da çok tuhaf bir şeyle karşılaştık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrılırken Danıştay'dan hakimler salona hapsedildi. Kapılar güvenlik görevlileri tarafından tutuldu. Hakimlerin çıkması hangi tehdidi oluşturur bilemiyoruz" dedi.

Haber 10-05-2017 15:23

Son dakika! CHP'nin yeni sözcüsü belli oldu

CHP'de son dakika kararı... CHP’nin yeni Parti Sözcüsü Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan oldu. Selin Sayek Böke geçtiğimiz günlerde Parti Sözcülüğü görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Twitter hesabından istifasına ilişkin paylaşımda bulunan Selin Sayek Böke, gelinen noktada mevcut yönetim anlayışının parçası olmayı uygun bulmadığını ifade etmişti.

Haber 10-05-2017 13:21

Özel: İspat etmezlerse bedelini ödeyecekler

Özel, partideki görevinden istifa eden Böke ile birlikte ABD Büyükelçisi ile görüştüklerine yönelik iddiaların sorulması üzerine, "Böyle bir görüşme hiçbir zaman olmadı. Böyle operasyonel haberi yaptıkları için onlarla yargı önünde hesaplaşacağız" dedi. MİT TIR'larının durdurulması görüntülerinin yayınlamasına ilişkin gazeteci Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül ile görüntüleri Dündar'a verdiği iddia edilen CHP'li Berberoğlu'nun yargılandığı davaya devam edildi.

Haber 08-05-2017 16:59

Kılıçdaroğlu: Saray düğmeye bastı, bazı milletvekili arkadaşlarımız da buna alet oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fikri Sağlar'ın ihraç talebinin görüşüldüğü toplantıda, 'Saray düğmeye bastı, bazı milletvekili arkadaşlarımız da buna alet oldu' dedi. Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerinden ayrılan ancak Parti Meclisi üyeliği devam eden Selin Sayek Böke de toplantıda söz alırken, Genel Başkan ile fikir ayrılıkları yaşadığını, bu koşullarda o makamda oturmasının etik olmadığını söyledi.

Haber 08-05-2017 10:11

Selin Sayek Böke'nin istifası 'parti içi iktidar savaşı' mı?

Selin Sayek Böke, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerinden istifa ettiğini açıklamıştı. Böke’nin partideki görevlerinden istifa etmesi üzerine konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, istifanın “parti içi iktidar savaşı” olduğunu söyledi. Aksünger, konuyla ilgili "gerçekten sıkıntı verici bir konu" ifadesini kullandı.

Haber 07-05-2017 17:28

Gürsel Tekin: CHP'ye tuzak kuruldu

CHP İstanbul Milletvekili Tekin, partisinde son günlerde yaşanan çatlaklar için "tuzak kuruluyor" dedi. CHP'de önce Baykal'ın "Genel başkan ya adaylığını açıklamalı ya da bırakmalı" sözleri, sonra Muharrem İnce ile Fikri Sağlar'ın CHP yönetimini eleştiren çıkışları, son olarak da Selin Sayek Böke'nin istifa etmesi ortalığı karıştırdı. Gelişmeler üzerine Kılıçdaroğlu'na en yakın isim olan Gürsel Tekin 'tuzak' dedi.

Haber 07-05-2017 16:37

CHP'den Selin Sayek Böke'nin istifasına ilişkin flaş açıklama

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin partideki görevlerinden istifasına ilişkin, "Diliyorum bireyseldir, farklı bir yapılanmanın bir adımı, aşaması olarak ortaya konmamıştır." dedi. Sındır, istifanın tek taraflı bir müessese olduğunu anımsattı.

Haber 07-05-2017 09:21

Hande Fırat,Selin Sayek Böke'nin istifa nedenini böyle açıkladı

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CNN Türk canlı yayınına bağlanarak Selin Sayek Böke'nin CHP'den istifasıyla ilgili edindiği bilgileri aktardı. Hande Fırat'a göre Böke'nin istifasının nedeni; Parti içinde son dönemde yaşanan tartışmalar ve Fikri Sağlar krizi...

Haber 06-05-2017 17:24

CHP'de olağanüstü toplantı

CHP PM yarın olağanüstü toplanacak. Parti Meclisi, Mersin Milletvekili Sağlar'ın tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kuruluna sevkini görüşecek. Çarşamba günkü Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, Sağlar hakkında disiplin soruşturması başlatılması için PM'den talepte bulunulmasına oy birliği ile karar verilmişti. MYK'nın ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından PM üyelerine olağanüstü toplantı çağrısı yapıldı. CHP PM'nin yarın saat 13.00'te parti genel merkezinde yapılacağı bildirildi.

Haber 06-05-2017 17:24

Son dakika! Selin Sayek Böke istifa etti

CHP sözcüsü Selin Sayek Böke partideki görevinden istifa etti. Selin Sayek Böke, açıklamasında ''CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerimden istifa ediyorum'' dedi. Twitter hesabından istifasına ilişkin paylaşımda bulunan Böke, gelinen noktada mevcut yönetim anlayışının parçası olmayı uygun bulmadığını ifade etti.

Haber 06-05-2017 15:21

CHP'de Fikri Sağlar ve kurultay kararı

CHP MYK'da Fikri Sağlar için disiplin soruşturması talep edildi. Sağlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Parti Meclisi'nde (PM) herhangi bir karar alınmasına izin vermiyor. 6-7 saat tartışıyoruz ancak o, kulağına kim ne fısıldıyorsa kararını ona göre veriyor" diyerek eleştirmişti. Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "MYK'da alınan kararla bugün itibarıyla olağan kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz" dedi.

Haber 03-05-2017 15:23

CHP Meclis'ten çekiliyor mu? Levent Gök açıkladı

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, YSK'nın 'mühürsüz oy kararına' karşı CHP'nin 'üzerine düşen her şeyi' yapacağını duyurdu. Böke ‘’CHP olarak bu referandumu tanımıyoruz. Sonuç hayır çıkmıştır. Milyonların iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu amaçla her türlü yaptırımı da masaya yatıracağız. Her türlü derken buna sine-i millet de dahildir’’ dedi. Daha sonra yapılan açıklamada ise, CHP'li Levent Gök, sine-i millete dönmenin MYK'da benimsenmediğini duyurdu.

Haber 19-04-2017 15:32

CHP Sözcüsü Böke: Derdimiz iktidar değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, "Bakın, derdimiz iktidar değil. Biz bir iktidar değişimi yapmayacağız bu sandıkta. Biz bu sandıkta 2.5 yıldır Türkiye'ye dayatılmış olan bu fiili durumu, bu hukuksuzluğun devam edip etmemesini oylayacağız” dedi.

Haber 11-04-2017 15:03

İki üniversiteden Böke ve Nazlıaka'ya veto!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin konuşması, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'nce, Aylin Nazlıaka’nın ki ise Bilgi Üniversitesi tarafından engellendi

Haber 16-03-2017 18:12

CHP Sözcüsü Böke'den Bahçeli'ye sert mesaj

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, düzenlediği basın toplantısında, partisinin MYK toplantısının gündemini kamuoyuyla paylaştı.

Haber 27-02-2017 16:09

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke'ye ölüm tehdidi

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, dün akşam katıldığı canlı yayın sırasında ölüm tehdidi aldı. Tehdidin ardından polis yoğun güvenlik önlemi alarak, Böke'yi Ankara'ya götürdü.

Haber 22-02-2017 17:27

CHP Sözcüsü Böke'den sert referandum çıkışı

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, referandum için yürütülen 'Hayır' kampanyasının engellenmeye çalışıldığını savunarak "Bu ülkenin milyonlarca vatandaşını terörist ilan ediyorlar" dedi.

Haber 13-02-2017 18:05

CHP'den Varlık Fonu eleştirisi: Türkiye ekonomisi felakete sürükleniyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Bakanlar Kurulunca, bazı şirket hisselerinin Türkiye Varlık Fonuna aktarılmasına tepki gösterdi.

Haber 06-02-2017 15:18

Böke'den Kılıçdaroğlu-Bahçeli görüşmesine ilişkin açıklama

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesin ilişkin konuştu.

Haber 18-01-2017 16:33

CHP'li Böke: Ayakkabı kutularındaki dolarları bozdursunlar

Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, partisinin Mersin il teşkilatında gündemi değerlendirdi.

Haber 02-12-2016 15:33

CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke’den, Tezcan’a yönelik saldırıyla ilgili açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Aydın'da silahlı saldırıya uğramasını değerlendirdi.

Haber 29-10-2016 20:48

MHP'den CHP'ye 'yedek lastik' tepkisi: Kendileri PKK'nın don lastiğidir

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Che Guevara için de, "Arjantinli, maceracı serseri" ifadesini kullandı

Haber 14-10-2016 13:37

Böke: Hükümet, FETÖ'yü, temizlemekle mükellef

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP'li gençlerin kampına katılmak üzere İzmir'e geldi.

Haber 22-09-2016 13:33

CHP: Kimsenin “Çözüm mözüm yok” deme lüksü yoktur

Selin Sayek Böke, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Çözüm mözüm yok” sözlerini eleştirdi.

Haber 07-09-2016 16:31

CHP'li Böke'den Suriyelilere vatandaşlık tepkisi

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, Suriyeli mültecilere verilmesi planlanan vatandaşlıkla ilgili açıklama yaptı. Böke, Suriyelilerin vatandaşlığa değil vatanlarına ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Haber 13-07-2016 19:21

Böke: Terörle beslenenlerin, terörle mücadele etmesi mümkün değildir

Böke, terör konusunda hükümeti eleştirerek, "Türkiye'nin terörle kan ağlamasının sebebi AKP iktidarıdır. Terörle beslenenlerin, terörle mücadele etmesi mümkün değildir." dedi.

Haber 01-07-2016 18:00

CHP'li Böke: Siyasette erkekleşmeden kadın olmak çok kıymetli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, siyasette erkekleşmeden kadın olmanın çok kıymetli olduğunu söyledi.

Haber 11-03-2016 21:27

CHP'li Söke: Çırpınan ve kıvranan iktidarın kendisi

CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Adana İl Başkanlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi.

Haber 10-03-2016 16:12

Komünist Kadınlar: Selin Sayek Böke, biz seninle kavgalıyız

Komünist Kadınlar, "Kavgalıyız" başlıklı açıklamalarına Selin Sayek Böke ile devam etti.

Haber 03-03-2016 11:13

Bekir Bozdağ'dan CHP'li Böke'ye destek

Adalet Bakanı Bozdağ, "Kimse Cenabı Allah'a dilekçe yazıp da 'Beni falan anneden, falan babadan yarat' demedi. Yaratılmışların hepsi eşittir" dedi.

Haber 16-02-2016 12:53

Selin Sayek Böke: İddianın gerçek dışı olduğu ortaya çıktı

CHP Parti Meclisinin (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde yaptığı toplantı yaklaşık 8 saat sürdü.

Haber 07-02-2016 20:54

Selin Sayek Böke: Seçim bildirgemizi taklit ettiler

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Selin Sayek Böke,diğer partilerin CHP'nin seçim bildirgesini taklit ettiklerini söyledi.

Haber 15-10-2015 21:28