Semih Ertürk Haberleri

Gönül Dağı Veysel'in o sahnesi yürek parçaladı! Gözyaşları sel oldu 'Bizdeki de kalp be Veysel'

Gönül Dağı dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Gönül Dağı yeni bölümü ile yine gündem oldu. Dizide amcaoğullarından Veysel'in roket füzesinin patlamasıyla hastaneye kaldırılması ve sonrasında gelişen olaylar izleyicileri oldukça ağlattı.

Magazin 01-10-2023 00:15

Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel diziden ayrılıyor mu? Semih Ertürk oyunculuğunu konuşturdu!

Gönül Dağı Veysel öldü mü ölmedi mi dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde roket füzesinin patlaması sonucunda hastaneye kaldırılan Veysel'in akıbeti merak konusu olmuştu. Yayınlanan yeni bölümde Semih Ertürk'ün canlandırdığı Veysel'in konuşmaları gündem oldu. Peki, Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel diziden ayrılıyor mu? Semih Ertürk oyunculuğunu konuşturdu!

Magazin 30-09-2023 23:49

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-2023 20:03

Gönül Dağı'nın Veysel'i Semih Ertürk'ün eski aşkı görenleri şaşırttı! Bu ne güzellik

TRT1 ekranlarında yayınlanan cumartesi günlerinin reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. Sevilen dizide başrollerden biri olan Veysel Kaya'yı canlandıran Semih Ertürk, izleyicilerin dikkatini çeken oyunculardan biri oldu. Ertürk'ün özel hayatı oldukça merak edilirken eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla görenler şaştı kaldı.

Magazin 20-03-2023 00:23

Semih Ertürk

Semih Ertürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Semih Ertürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gönül Dağı'ndan ayrıldığı iddia edilen Sevilay Gültekin değişimiyle şaşırttı! Seksi şarkıcıya benzetildi

Gönül Dağı dizisindeki akıbeti izleyiciler tarafından merak konusu olan kızıl güzel Sevilay Gültekin, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 27-11-2022 21:36

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Kırmızılar içinde paylaşıma yorum yağdı

Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin başrolde yer aldığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı'nda 'Meryem' karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, son paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 10-11-2022 10:20

Gönül Dağı'nın Mihriban'ı göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! 'Rıfat görmesin!'

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisi, 2020'den beri evlerimize konuk oluyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği Mihriban karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hande Nur Tekin, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 31-10-2022 10:14

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın yeni aşkı da ünlü oyuncu çıktı! Bikinili pozları şaşı etti

Başrollerini Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya ile paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın, kalbini meslektaşına kaptırdığı öne sürüldü.

Magazin 20-10-2022 11:10

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozunu paylaştı! 'Sen neymişsin köylü kızı'

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle tanınırlığını arttıran genç oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Sevilay Gültekin, katıldığı bir nişan töreninde tercih ettiği siyah mini elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-10-2022 09:11

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yandı buralar'

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-10-2022 10:17