Semra Dinçer Haberleri

Merak konusu olmuştu! Oyuncu Semra Dinçer'in tabutunun neden açık olduğu belli oldu

Oyuncusu Semra Dinçer, dün, 2 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Semra Dinçer için Ankara'nın Sincan ilçesinde Osmaniye Camii'nde öğlende cenaze töreni düzenlendi. Törene Dinçer'in ailesi, yakınları ve arkadaşları dışında sanat camiasından kimse katılmadı. Cenazede dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise naaşın taşındığı tabutun açık olmasıydı. Merak konusu olan tabut detayının sebebi belli oldu.

Magazin 03-11-2021 09:27

Büyük vefasızlık! Semra Dinçer'in cenazesine ünlü isimler katılmadı

Usta oyuncu Semra Dinçer'in ölüm haberini Haluk Levent duyurmuştu. Dinçer, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Bu zamana kadar sayısız dizi, film projesinde yer alan oyuncunun cenazesine sanat dünyasından katılımın olmaması dikkat çekti. Cenazede tabutun açık olması da gözlerden kaçmadı.

Magazin 02-11-2021 15:27

Ünlü isimler Semra Dinçer'in ardından paylaştı! Hüzünlü bir kadındı

'Kuzey Güney' dizisindeki 'Handan Tekinoğlu' karakteri ile hafızalara kazınan Semra Dinçer, mücadele ettiği akciğer kanserine yenildi. 56 yaşındaki oyuncunun vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.

Magazin 02-11-2021 11:56

Semra Dinçer kimdir, neden öldü? Semra Dinçer nereliydi, kaç yaşında vefat etti?

Daha önce Kuzey Güney, Kavak Yelleri ve İstanbullu Gelin gibi pek çok dizide yer alan ünlü oyuncu Semra Dinçer, hayatını kaybetti. Acı haberi Haluk Levent sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Semra Dinçer kimdir, neden öldü? Semra Dinçer nereliydi, kaç yaşında vefat etti? İşte merak edilenler...

Magazin 01-11-2021 15:32

Semra Dinçer

Semra Dinçer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Semra Dinçer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Haluk Levent duyurdu: Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik

Kuzey Güney dizisindeki başarılı rolüyle hafızalara kazınan Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele eden oyuncunun ölüm haberini Haluk Levent duyurdu.

Magazin 01-11-2021 14:57

CHP'den Ankara Toptancı Hali esnafına ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya: - "İsmet İnönü'nün Amerikan emperyalizmine karşı nasıl mücadele ettiğini Lozan çok açık bir şekilde yazar ve anlatır. Bugün ABD'ye kendini, şirketlerini, bakanlıkların denetlenmesini teslim eden bir anlayış bize, ABD konusunda ders vermeye yeltenmesin"

Haber 08-10-2018 23:55

Ankara CHP milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri CHP listesi

CHP, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede Ankara CHP milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte CHP'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan Ankara adayları. Ankara CHP milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 22:48