Semra Özdamar Haberleri

Hababam Sınıfı'nın Selma Hoca'sıydı! Son halini gören tanıyamadı! 'Hocam sana ne olmuş'

Kadrosunda Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Adile Naşit ve Münir Özkul gibi isimleri bulunduran Hababam Sınıfı, aradan yıllar geçmesine rağmen gündemdeki yerini koruyor. Serinin Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Selma Öğretmen'i canlandıran Semra Özdamar yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler inanamadı.

Magazin 26-10-2023 20:49

Hababam Sınıfı'nın güzeller güzeli Semra Hocası'na yıllar acımadı! Son halini görenler tanıyamıyor

Unutulmaz filmlerden biri olan Hababam Sınıfı serisi zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlandığı dönem oldukça sevilen filmde birbirinden ünlü usta oyuncular yer aldı. Filmde güzelliğiyle hafızalara kazınan Semra Öğretmen rolüne Semra Özdamar hayat veriyordu. Semra Özdamar'ın son hali yıllar acımamış dedirtti.

Magazin 18-07-2023 20:35

Hababam Sınıfı’nın güzeller güzeli Semra Hocası'nın son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Oyuncuları arasında Münir Özkul, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan, Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı Hababam Sınıfı bir döneme damga vurmuş filmler arasında yer alıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz serisinin Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde güzelliği ile dikkat çeken Semra Öğretmen’e hayat veren Semra Özdamar’ın son halini görenler sosyal medyada çok değiştiği yorumunda bulundu.

Magazin 10-03-2023 08:55

Hababam Sınıfı'nın Semra Öğretmen'i son haliyle şaşkına çevirdi! Görenler tanımakta zorlandı

1975 yılında izleyiciyle buluşan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Semra Öğretmen karakterine hayat veren usta oyuncu Semra Özdamar, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 20-10-2022 10:20

Semra Özdamar

Semra Özdamar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Semra Özdamar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hababam Sınıfı'nda Semra öğretmen karakteriyle tanınmıştı! Semra Özdamar gerçekte bakın ne iş yapıyormuş?

Semra Özdamar, Türk sinemasının en değerli filmlerinden biri olan "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" filminde canlandırdığı "Semra Hoca" rolü ile izleyicilerin belleğine kazındı. Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit gibi usta oyuncularla çalışan Semra Özdamar 1978'de sinemayı bıraktı ve başka bir alana yöneldi.

Magazin 28-09-2021 10:42