Serap Korkmaz Haberleri

Survivor Atakan Arslan'ın eşi Serap Korkmaz Fas sokaklarından derin yırtmaçlı pozunu paylaştı! 'Çok havalı'

2017 yılında Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan ile dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Serap Korkmaz, Fas tatilinden paylaştığı karelerle beğeni topladı. Derin yırtmacıyla dikkat çeken Serap Korkmaz'a yorum yağdı.

Magazin 24-11-2022 18:12

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz deniz kenarından mini elbisesiyle poz verdi!

Asıl ününü Survivor programıyla elde eden sporcu Çağan Atakan Arslan, eşi Serap Korkmaz ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medya fenomenlerinden biri haline gelen Serap Korkmaz, tatilden pozlarını sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Magazin 27-08-2022 00:18

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz mini şortuyla ayna pozu verdi!

Sporcu Çağan Atakan Arslan, 'Avatar Atakan' adıyla da tanınıyor. Asıl ününü, hayatta kalma yarışması olan Survivor ile edindi. Survivor All Star 2022 sezonunda tavırları ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Avatar Atakan, aynı zamanda eşi Serap Kormaz'ın sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 19-08-2022 13:44

Survivor Avatar Atakan'dan eşi Serap Korkmaz ile aşk pozu!

Avatar Atakan adıyla tanınan Çağan Atakan Arslan, Survivor yarışma programı ile adını geniş kitlelere duyurdu. Serap Korkmaz ile evli olan Avatar Atakan, eşiyle verdiği aşk pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 07-08-2022 01:08

Serap Korkmaz

Serap Korkmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serap Korkmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor Avatar Atakan aşka geldi! Eşi Serap Korkmaz ile sarılarak poz verdi

Avatar Atakan adıyla bilinen Çağan Atakan Arslan, iki defa katıldığı Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyurdu. Avatar Atakan, Survivor All Star 2022 dönemi boyunca hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminde sıklıkla yer aldı. Şimdi ise aşk dolu pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 27-07-2022 00:09