Serbest Piyasada Haberleri

Seçimde parmak boyama geri mi dönüyor? Ali Babacan'dan dikkat çeken sözler! 'İlkel ama maalesef...'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim güvenliğine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Babacan, "Şu andaki hükûmete de devlet yapısına da YSK'ya da zerre kadar güvenim yok. Hatta biz parmak boyamayı önereceğiz. İlkel ama maalesef her türlü oyunu oynuyorlar." dedi.

Haber 12-07-2022 11:05

Spread nedir? Spread işlem ne demek?

Finansal varlıkların alış ve satışı arasındaki fark, İngilizce bir sözcük olan spread ile ifade edilmektedir. Bu terim Foreks piyasasının yanı sıra borsa ve hissede de ortaya çıkmaktadır. Türkçe karşılığı yayılma olan spread ne demek, spread işlem nedir?

Finans 09-07-2022 18:26

Son dakika: Dolar fiyatları yükselişte! Döviz kuru 16,57’yi gördü!

Dolar kuru yeni haftaya yükselişle başladı. Cuma günü 16,5250 liradan satılan dolar haftaya 16,5660 liradan başladı. Euro ise 17,7730 liradan işlem görüyor.

Finans 06-06-2022 09:42

Merkez Bankası faiz kararı öncesinde altın ve dolar kurunda son durum

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı öncesinde altın, dolar ve borsa hareketlendi. İstanbul serbest piyasada dolar 16,37 liradan, euro 17,53 liradan satılıyor. BIST 100 endeksine dahil hisselerden ise 59'u yükseldi, 36'sı değer kaybetti. İşte piyasalarda son dakika gelişmeleri...

Finans 26-05-2022 13:29

Diğer Haber Etiketleri

Emtia serbest piyasa gram altın reşat altın döviz 1 dolar 1 dolar ne kadar 5 dolar abd doları borsa Amerikan Doları İngiliz sterlini Hollanda Gümüş mobil uygulama Hisse senedi Tinder ons altın seçim Ali Babacan altın ve dolar altın ve dolar kuru altın ve döviz altının ons fiyatı altının onsu çeyrek altın fiyatları bir gram altın bugün dolar bugün ne kadar bist bist 100 euro bugün euro dolar euro dolar paritesi euro kur euro kuru euro ne kadar oldu euro tl euro tl kuru faiz indirimi fiyatı dolar güncel dolar gram altın fiyatı gram fiyatı hisse altın dolar altın fiyatları bugün altın fiyatları ne altın fiyatları ne olacak altın gümüş avro dolar ons dolar paritesi dolar tl dolar tl kuru dolar türkiye dolar ve altın dolar ve euro ne kadar dolar yükselir mi dolarda son durum dolarin döviz kurları döviz kuru dolar döviz dolar düşecek dolar düşecek mi dolar fiyatı dolar fiyatı bugün dolar fiyatları dolar kuru dolar kuru bugün dolar neden yükseliyor yen reşat piyasalar piyasalarda bugün piyasalarda son durum serbest serbest piyasada altın fiyatları serbest piyasada dolar ne kadar sterlin son dakika altın son dakika altın fiyatları son dakika dolar son dakika döviz son dakika euro kuru kur para piyasaları ons ons altın fiyatı ons fiyatı tl dolar tl dolar kuru tl kur tl kuru amerikan doları türk lirası piyasalarda son dakika döviz kurunda son durum kurları pazartesi dolar kuru gram ve çeyrek altın fiyatları dolar kurunda son durum piyasada altın serbest piyasada dolar fiyatı borsalar dolar dün dolar düşecek mi yükselecek mi kaç tl dolar fiyatları bugün döviz kuru serbest serbest piyasada altın serbest piyasada dolar petrol fiyatı petrol varil altın fiyatları bugün ne kadar petrolün varil fiyatı hisse senetleri 1 dolar ne doların satış fiyatı pariteler likidite dolar kuru ne dolar almak dolar yorumu doların durumu piyasada altın fiyatları hurda altın altının gram dakika altın fiyatları son dakika altın dolar fiyatı bugün anlık canlı altın fiyatları bugün ne dolar değer amerikan doları kuru altın dün satış fiyatı gümüşün altının ons fiyata pips

Serbest Piyasada

Serbest Piyasada Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Serbest Piyasada Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Gram altın fiyatı için rekor öncesi flaş tahmin! İslam Memiş: Haziran'da mola verecek

Gram altın fiyatı kritik seviyeleri bir bir geçerken Finans Analisti İslam Memiş'ten yeni bir değerlendirme geldi. "Altın ve dolar kuru ne yükselecek mi, düşecek mi?" diye merak eden yatırımcılara seslenen İslam Memiş, temmuz ayında yeni zirvelerin geleceğini ifade ederek altın tahmini yaptı. Analist ayrıca gram altın fiyatı için, "Haziran'da bir mola vereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Finans 23-05-2022 11:53

Hollanda'da ev sahiplerine kira sınırlaması getirilecek

Hollanda hükümeti, konut sıkıntısı nedeniyle hızla artan ev kiralarına karşı orta gelir gruplarını korumak için serbest piyasadaki kiralık ev fiyatlarına müdahale edecek. Ev sahipleri, evlerini hükümetin belirlediği değerin üzerinde fahiş fiyatlara kiraya veremeyecek.

Haber 20-05-2022 13:55

Son dakika: İslam Memiş ‘mantık bu olmalı’ dedi: Yarından itibaren altın ve dolar fiyatları…

Son dakika: Dolar/TL kuru ve gram altın fiyatları 16 Mayıs Pazartesi günü de yatırımcıların odağında yer alırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yeni bir değerlendirme geldi. İslam Memiş fiyatlar için yarını işaret ederken, “Tam ters rüzgârı bu hafta görebiliriz” yorumunda bulundu. Peki dolar düşecek mi, yükselecek mi? Gram altın fiyatları ne olacak? İşte piyasalara ilişkin son dakika haberinin detayları ve anlık, canlı, güncel rakamlar…

Finans 16-05-2022 12:12

Altın ve dolar yatırımcısını ‘Silkeleme operasyonu var’ diyerek uyardı! İslam Memiş’ten ‘makas aralığı’ yorumu

Altın, dolar ve kripto paralar için değerlendirmelerde bulunan Finans Uzmanı İslam Memiş, “Bu hafta çok büyük bir bir operasyonun içindeyiz” diyerek yatırımcıları panik yapmamaları konusunda uyardı. ABD Merkez Bankası Fed’in bilinçli bir şekilde ‘silkeleme operasyonu’ yaptığını iddia eden İslam Memiş dolar/TL kuru ve gram altın fiyatı için ‘makas aralığı’na dikkat çekti. Memiş, ekrandaki rakamların serbest piyasada görülemeyeceğini dile getirdi.

Finans 13-05-2022 14:47

Akaryakıt fiyatları için flaş gelişme: EPDK Başkanı açıkladı

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler vatandaşlar tarafından araştırılırken Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'dan akaryakıt fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi.

Finans 31-03-2022 14:41

Son dakika: Putin en sonunda doğal gaz kozunu oynadı! Dost olmayan ülkelere ruble karşılığında...

Son dakika haberi: Ukrayna - Rusya savaşı devam ederken Putin, dünyanın dikkatini çeken bir açıklama yaptı. Doğal gaz kozunu oynayan Vladimir Putin, 'Dost olmayan ülkelere doğal gaz ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz' dedi. Bilindiği gibi birçok Avrupa ülkesi Rusya'ya ekonomik yaptırım uygulamıştı.

Finans 23-03-2022 16:10

Zam için bu kez de Ramazan'ı bahane ettiler! İşte o fiyatlar ve artış oranları...

Fırsatçıların bu seferki bahanesi Ramazan oldu. Ramazan öncesi zam yapanlara fırsat vermemek için vatandaşlara da bazı görevler düştüğü konusunda uyarılar yapılırken Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Aziz Koçal, “Bir paket makarna ihtiyacınıza karşılık 10 paket alırsanız, bunu aynı anda 100 kişi yaparsa o ürüne zam gelecekmiş ya da ürün kalmamış gibi algı oluşuyor” dedi.

Finans 22-03-2022 09:05

Ramazan öncesi vatandaşı üzecek gelişme! Et fiyatlarına yüzde 48 zam

Ramazan ayına sayılı günler kala et fiyatlarına zam yapıldı. Et ve Süt Kurumu tarafından güncellenen fiyat listesinde ete yüzde 48 oranında zam yapıldığı anlaşıldı. Listede karkas kesim etlerin fiyatı ise aynı kaldı. İşte Et ve Süt Kurumu'nun eski ve yeni fiyat listesi...

Finans 21-03-2022 22:30

Benzin ve motorine indirim geldi mi? Petrol fiyatları düşüşte! Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum!

Brent petrol tarafındaki geri çekilmenin etkisiyle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında indirim yapılması bekleniyor. Buna göre önceki gün 15 Mart 2022 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere motorin fiyatı için 2,38 TL indirim yapıldı. Peki benzin ve motorinde yeniden indirim olacak mı? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum!

Finans 15-03-2022 17:47

Benzin ve motorine indirim mi geliyor? Bu gece geçerli olacak! Motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarında son durum!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş sürerken, benzin ve motorin fiyatlarında indirim yapılması bekleniyor. Son olarak önceki gün 15 Mart 2022 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere motorin fiyatı için 2,38 TL indirim yapılmıştı. Gelişme EPGİS tarafından duyurulmadı. Peki benzin ve motorine indirim mi geliyor? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum!

Finans 15-03-2022 17:45

Son dakika: Petrol fiyatları sert düştü! Akaryakıta indirim yolda

Son dakika: Zam üstüne zam gelen akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Son zamanlarda artan petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımıştı. Art ardına gelen zamlar sonrası araç sahiplerini sevindiren gelişme yaşandı. Petrol fiyatlarındaki sert düşüş, akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıyacak. Buna göre; motorin fiyatlarına 15 Mart'ta gelen 2 lira 38 kuruşluk indirimin ardından, benzin ve motorin fiyatlarında yeni bir indirim bekleniyor.

Finans 15-03-2022 17:15

Dolar kuru bugün kaç TL? 14 Mart 2022 1 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Serbest piyasada dolar ne kadar? 14 Mart 2022 Pazartesi

Dolar kuru bugün kaç TL? sorusunun yanıtı haftanın ilk gününde yatırım amaçlı dolar almak ya da dolar bozdurmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Rusya - Ukrayna savaşına ilişkin gelişmeler döviz kurlarına da yansıyor. Peki Dolar kuru bugün kaç TL? 14 Mart 2022 1 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Serbest piyasada dolar ne kadar? İşte 14 Mart 2022 Pazartesi döviz kurlarında son durum ve ayrıntılar...

Finans 14-03-2022 08:19

Dolar kuru bugün kaç TL? 12 Mart 2022 1 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Serbest piyasada dolar ne kadar? 12 Mart 2022 Cumartesi

Dolar kuru bugün kaç TL? sorusunun yanıtı yatırım amaçlı dolar almak ya da dolar bozdurmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Rusya - Ukrayna savaşına ilişkin gelişmeler döviz kurlarına da yansıyor. Peki Dolar kuru bugün kaç TL? 12 Mart 2022 1 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Serbest piyasada dolar ne kadar? İşte 12 Mart 2022 Cumartesi döviz kurlarında son durum ve ayrıntılar...

Finans 12-03-2022 09:31

Son dakika: Altın ve petrol fiyatı rekora yöneldi! İslam Memiş’ten uyarı gecikmedi! “Müdahale ve düşüş…”

Son dakika: Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş şiddetlenirken altın ve petrol fiyatları yeni zirvelere gözünü dikti. ABD Temsilciler Meclisi’nin Rusya’dan petrol ithal edilmesine yasak getirilmesine yönelik attığı adımlar sonrasında altın ve petrol fiyatları yeniden yükselişe geçti. Savaşın ve enflasyonun piyasalarda ciddi baskı oluşturduğunu kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve petrol fiyatı için tahminlerini paylaştı. İşte ünlü uzmanın son dakika açıklamaları…

Finans 09-03-2022 07:48

Son dakika: Petrol, dolar, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Rusya Ukrayna'ya resmen girdi! Dolar 14 lirayı geçti, altın 14 ayın zirvesinde

Altın, dolar ve petrol fiyatları ile ilgili son dakika verileri takip edilmeye başlandı. Rusya'nın Ukrayna’ya operasyon başlatmasının ardından piyasalar hareketlendi. Ons altın 14 ayın en yüksek seviyesini gördü. Dolar/TL kuru 14 lirayı geçti, gram altın ise 880 liraya yaklaştı. Brent petrol ise 100 doları geçti. 24 Şubat Perşembe günü, “Altın fiyatları bugün ne kadar,kaç TL? Dolar kaç TL?” sorularını araştırılmaya başlandı. İşte piyasalarda son dakika gelişmeleri..

Finans 24-02-2022 11:29

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı TOBB üyeleriyle buluştu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB üyeleri ile videokonferans görüşmesi yaptı. Kaynaklara göre, Kavcıoğlu firmalara TL'ye geçiş konusunda desteğin süreceği mesajını verdi. Ayrıca bankaların çok daha ucuz ve daha uzun vadeli kaynak sağlaması gerektiğini ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 09-02-2022 16:59

Tinder'ın sahibi Match, uygulamanın kurucularına 441 milyon dolarlık tazminat ödeyecek

Tinder'ın sahibi Match Group, online çöpçatanlık uygulamasının kurucularına 441 milyon dolar tazminat ödeyecek.

Haber 12-01-2022 03:03

Son dakika: Bakan Nebati açıkladı: TL'nin cazibesi için yeni araçlar geliyor

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Kur korumalı TL mevduat' sistemi gibi yeni araçların geliştirileceğini açıkladı. Bakan Nebati, "Bankacılık sektöründe 84,05 milyar TL kur korumalı mevduat/katılım fonu bakiyesi bulunuyor. Türk Lirası'nın cazibesini artırıcı kur korumalı mevduat hesabı gibi yeni enstrümanlar geliştirerek enflasyonu azaltacağız" dedi.

Finans 04-01-2022 11:18

SON DAKİKA | Dolar kuru 11 liranın üzerinde... İşte dolar ve Euro'da son durum...

Son dakika haberine göre dolarda düşüş devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni ekonomi modeli konusundaki açıklamalarından önce 18,40 rekorunu kıran dolar dün 2 ayın en düşük seviyesi 10.25'e kadar geriledi. Serbest piyasada dolar fiyatı bugün 12 TL'nin altına indi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 24-12-2021 09:31

SON DAKİKA | Dolar kuru 11 liranın altına gördü! Son iki ayın en düşüğünde.... İşte dolar ve Euro'da son durum...

Son dakika haberine göre dolarda düşüş devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni ekonomi modeli konusundaki açıklamalarından önce 18 TL bandına çıkan dolar daha sonra 13 TL'ye kadar düşmüştü. Serbest piyasada dolar fiyatı bugün 11 TL'nin altına indi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 23-12-2021 14:23

Tinder'ın sahibi Match, uygulamanın kurucularına 441 milyon dolarlık tazminat ödeyecek

Tinder'ın sahibi Match Group, online çöpçatanlık uygulamasının kurucularına 441 milyon dolar tazminat ödeyecek.

Haber 22-12-2021 18:58

Son dakika: Dolar kuru düştü! Gübre fiyatlarına yüzde 20 indirim geldi

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni ekonomi modeli konusundaki açıklamalarından önce 18 TL bandına çıkan dolar daha sonra 13 TL'ye kadar düşmüştü. Serbest piyasada dolar fiyatı dün 11 TL'ye kadar inmişti. İstanbul Gübre Sanayii AŞ. (İGSAŞ) dövizdeki düşüşün ardından gübre fiyatlarında 20 indirim yaptığını açıkladı.

Finans 22-12-2021 11:07

Son dakika: TL mevduatı kararı sonrası Euro ve dolarda düşüş sürüyor! Piyasalarda güncel gram ve altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları ve dolar kurundan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Piyaslardaki hareketlilik kaldığı yerden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni ekonomi modeli konusundaki açıklamalarından önce 18 TL bandına çıkan dolar daha sonra 13 TL'ye kadar düşmüştü. Serbest piyasada dolar fiyatı dün 11 TL'ye kadar inmişti. Aynı şekilde altın fiyatlarında da durum çok benzer. Bin TL bandına çıkan gram altın son olarak 639 liraları görmüştü. Bugün dolar ve altın fiyatlarındaki son durum ne?

Finans 22-12-2021 08:02

Bir gün içinde 7 lira değer kaybetti... Fındık fiyatı 37 liradan 30 liraya düştü

Son dakika haberine göre, Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, pazartesi günü 37 liradan alıcı bulan fındık fiyatlarının bir günde 7 lira düşerek 30 liraya gerilemesinin normal olmadığını belirtti.

Finans 21-12-2021 16:14

TCMB’nin 1 Puan İndirimiyle Faiz Yüzde 14’e Düştü

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, yılın son toplantısında politika faizini 100 baz puan indirdi. Bu indirimle politika faizi, Eylül ayında yüzde 19 iken yılın sonunda yüzde 14’e çekilmiş oldu

Haber 16-12-2021 16:41

Dolar: Merkez Bankası faiz indirimleriyle ne hedefliyor, ekonomideki tıkanma aşılabilir mi?

Merkez Bankası (TCMB) bugünkü Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizini 100 baz puan daha indirdi. Politika faizi, yüzde 15'ten yüzde 14'e düşürüldü. Dolar/TL kuru karar sonrası 15,65'i aştı. Türkiye ekonomisindeki son gelişmeleri BBC Türkçe'ye yorumlayan Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, "Sistemde bir tıkanma olduğu çok net" diyor.

Haber 16-12-2021 14:17

Gözler TCMB’nin Faiz Kararında: Dolar Kuru 15,20’yi Aştı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu’nun, yılın son toplantısında ana gündem yine faiz kararı olacak. Karar beklenirken dünkü piyasa kapanışında 14,81 TL olan kuru, bu sabaha yine yükselişle başladı ve saat 11.00 itibariyle yüzde 2,77 artışla 15,22’yı gördü

Haber 16-12-2021 11:31

Son dakika: Dolar ve euroda yeni zirve! 15 Aralık dolar ve euro rakamları

Dolar bu sabah güne 14 seviyesinin hemen üzerinde başladı. Yükselişini sürdüren dolar/TL, 14,80 ile; euro/TL ise 16,69 ile rekor tazeledi.

Finans 15-12-2021 09:24

Dolar 14,63'ü, Euro 16 TL'yi aşmıştı, işte piyasalarda son durum...

Dün 14,63'e kadar tırmandıktan sonra Merkez Bankası müdahalesiyle düşüşe geçen dolar/TL, günü açılış fiyatıın altında 13,83'ten tamamlamıştı. Dolar/TL, bu sabah da 14,24 seviyelerinden işlem görüyor. Euro/TL ise dün 16,50 sınırına dayandıktan sonra bu sabah 15,83 düzeyinde el değiştiriyor.

Finans 14-12-2021 09:26

Merkez’in müdahelesinden sonra dolar ne kadar oldu? Dolar yükselir mi, düşer mi?

13 Aralık Pazartesi sabahına rekorla başlayan dolar, 14 TL’yi geçince Merkez Bankası’ndan müdahale geldi. TCMB, döviz kurlarındaki sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasalara döviz satarak, doğrudan müdahalede bulundu.

Finans 13-12-2021 13:01

Fındığın fiyatı 24 liradan 28 liraya yükseldi

Ordu'da fındığın fiyatı 24 liradan 28 liraya yükseldi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Ordu'da fındığın kilogramının serbest piyasada 28 liradan işlem gördüğünü açıkladı.

Finans 06-12-2021 13:32

Tinder'ın sahibi Match, uygulamanın kurucularına 441 milyon dolarlık tazminat ödeyecek

Tinder'ın sahibi Match Group, online çöpçatanlık uygulamasının kurucularına 441 milyon dolar tazminat ödeyecek.

Haber 02-12-2021 23:45

TCMB Kur Artışına Karşı Piyasaya Müdahale Ediyor

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Kasım ayında Türk Lirası’nın başta ABD Doları ve Euro olmak üzere yabancı para birimleri karşısında uğradığı değer kaybının ardından yeniden, döviz satışına başlayacağını açıkladı

Haber 01-12-2021 14:40

Dolar kuru: Merkez Bankası'nın açıklaması piyasaları sakinleştirebilir mi?

Türk Lirası'nın döviz karşısında rekor düzeyde değer kaybetmesinin ardından Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz kurunun serbest piyasada belirlendiğini ve sadece aşırı oynaklığa müdahale edebileceğini not etti. Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, Merkez Bankası'nın fiyat istikrarı ve döviz kurları konusundaki adımlarını değerlendirdi.

Haber 24-11-2021 06:43

Merkez Bankası faiz indirimleriyle ne hedefleniyor?

Hafta başından bu yana kurun faiz indirimi beklentileri ile kontrolden çıkmasına, yıllık enflasyonun yüzde 20'ye dayanmasına ve artan risklere rağmen Merkez Bankası bir kez daha faiz indirimine gitti. Politika faizi 100 baz puan daha indirilerek yüzde 15'e düşürüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın faiz çağrısı sonrası, Merkez Bankası'nın faiz indirimiyle ne hedefleniyor?

Finans 18-11-2021 14:55

Merkez Bankası faiz kararı: Faiz indirimleriyle ne hedefleniyor, ekonomideki tıkanma aşılabilir mi?

Hafta başından bu yana kurun faiz indirimi beklentileri ile kontrolden çıkmasına, yıllık enflasyonun yüzde 20'ye dayanmasına ve artan risklere rağmen Merkez Bankası bir kez daha faiz indirimine gitti. Türkiye ekonomisindeki son gelişmeleri BBC Türkçe'ye yorumlayan Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, "Sistemde bir tıkanma olduğu çok net" diyor.

Haber 18-11-2021 14:09

İstanbul’da ekmek fiyatları ne kadar oldu? Ekmeğe zam mı geldi?

İTO Meclisi, İstanbul’da 230 gram ekmek fiyatları için zam kararını onayladı. İTO’nun aldığı kararın ardından 12 Kasım 2021 Cuma gününden itibaren 230 gram ekmek, İstanbul’da zamlı olarak satılacak.

Finans 12-11-2021 12:36

Hazine ve Maliye Bakanlığı kararı sonrası döviz büroları kepenk indirdi

Resmi Gazete'de geçtiğimiz ay yayımlanan kararda Hazine ve Maliye Bakanlığı, döviz bürolarının çalışma düzenine ilişkin yönetmelikte değişiklikler yapmıştı. Düzenlemede döviz alım satımlarında kimlik tespiti zorunlu oldu .Bu karara tepki olarak doviz büroları bugün kepenk indirme kararı aldı.

Finans 04-11-2021 11:48

İzmir’de Depremzedeler Yeni Evlerine Kavuşmayı Bekliyor

İzmir’de 117 kişinin hayatını kaybettiği, 1034 kişinin yaralandığı 6,6 büyüklüğündeki depremin üzerinden bir yıl geçti. Depremin en ağır hasarı bıraktığı Bayraklı ilçesindeki depremzedeler, yeni evlerine kavuşmayı bekliyor

Haber 29-10-2021 15:10

Enflasyon tahmini yüzde 18,4'e yükseldi

TCMB Başkanı Kavcıoğlu, bu yıl için enflasyon tahminini yüzde 18,4'e, gıda enflasyonu varsayımını da yüzde 23,4'e yükselttiklerini açıkladı.

Haber 28-10-2021 12:07

Sakaryaspor’un SKRY Token arzı başladı! SKRY Token nereden alınır?

Adana Demirspor, Kayserispor derken şimdi de Sakaryaspor tokenini çıkardı. Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, bugün saat 13.00’te Sakaryaspor’un SKRY Token’ını arz etti.

Finans 11-10-2021 14:23

Fındık fiyatı haftayı 24,50 TL’den kapatıyor

Haftaya 24 liradan başlayan serbest piyasada fındık fiyatı 50 kuruş artışla kilogram fiyatı 24.50 lira olarak işlem görüyor. Giresun'da kabuklu tombul fındığın kilogramı haftayı bir miktar artışla 24,50 lira ile kapatıyor.

Finans 08-10-2021 16:17

KYSR Token'ın arzı başladı! KYSR Token nereden alınır?

Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor'un Demir Token'ini satışa sunan Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, Kayserispor’un KYSR Token’ını arz edeceğini açıkladı. Açıklamaya göre, KYSR Token bugün saat 13.00 itibarıyla ön satışa başladı.

Finans 08-10-2021 15:20

Doğal gaz fiyatı neden artıyor, tüketiciye etkisi ne olacak?

Ekim ayında sanayide ve elektrik üretiminde kullanılan doğal gaza yüzde 15 zam yapıldı, konut tarifeleri ise sabit kaldı. BBC Türkçe'ye konuşan uzmanlara göre sanayi ve elektrik santrallerine getirilen doğal gaz zammı tüketiciye artan elektrik faturaları şeklinde yansıyacak. Bunun yanın sıra elektrik ve doğal gazın girdi olduğu her türlü mal ve hizmeti fiyatlarında artış yaşanacak.

Haber 05-10-2021 06:06