Şeref Sözü Dizisi Haberleri

Tolgahan Sayışman yapımcı olarak ilk dizisini çekiyor

Tolgahan Sayışman, oyunculuktan sonra yapımcılıkta şansını denemek için kolları sıvadı. Gençlere fırsat vermek isteyen Tolgahan Sayışman, internet dizisi hazırlıklarına başladı.

Magazin 04-03-2021 10:37

Şeref Sözü 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yasemin yangın çıkarıyor! Bebek kurtulacak mı? Şeref Sözü dizisi 3. son bölümde neler oldu?

Şeref Sözü dizisi 3. son bölümüyle 28 Ekim Çarşamba akşamı Show TV'de ekrana geldi. Şeref Sözü dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Emsal'in Ömer'in bulunması için emir verdiği tanıtımda Yasemin'in bebekle birlikte oldukları yeri ateşe vermesi korku dolu anlara sahne oluyor. Yangını gören Emsal ve İsra dehşete düşerken, "Bebek yangından kurtulabilecek mi?" sorusu akıllara geliyor. Yasemin yaptığı bu hareketle tehlikeli yüzünü bir kez daha gösteriyor.

Magazin 29-10-2020 00:27

Şeref Sözü dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vurulan İsra'ya ne olacak? Şeref Sözü 1. bölümde neler oldu?

Show TV'nin yeni dizisi Şeref Sözü'nün 2. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Tolgahan Sayışman ve Sude Güler'in başrollerde oynadığı Şeref Sözü dizisi yeni bölümde İsra'nın, Cihan Ababeyli'nin karısı olarak adaya gelişi Yasemin'i çileden çıkarırken Mustafa'yı da alıp gitmesiyle Adabeyli Adası'nda telaşlı anlar yaşanıyor. İsra'nın vurulması ise herkesi şoke ediyor. Peki Şeref Sözü'nde İsra'ya ne olacak? İşte Şeref Sözü 2. bölüm fragmanı.

Magazin 16-10-2020 02:03

Şeref Sözü dizisi nerede çekiliyor? Şeref Sözü Adabeyli Adası ve konağı nerede?

Show TV'nin yeni dizisi Şeref Sözü 1. bölümüyle 14 Ekim Çarşamba akşamı seyircisiyle buluştu. Şeref Sözü’nde Tolgahan Sayışman Cihan Adabeyli’ye, Sude Güler İsra Adabeyli’ye hayat veriyor. Şeref Sözü dev prodüksiyonu ile de dikkat çekiyor. Çekimler, dizi için adeta yeniden inşa edilen 480 bin m2’lik bir adada yapılıyor. Peki Şeref Sözü nerede çekiliyor? Şeref Sözü Adabeyli Konağı ve adası nerede? İşte detaylar.

Magazin 14-10-2020 20:41

Diğer Haber Etiketleri

Şeref Sözü dizisinin afişi yayınlandı! Şeref Sözü ne zaman başlıyor? İşte Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi

Tolgahan Sayışman ve Sude Güler'in başrollerde oynadığı Şeref Sözü dizisi ekrana gelmek için sayıyor. Show TV'nin yeni dizisi Şeref Sözü'nün afişi de yayınlandı. Çarpıcı konusuyla dikkat çekecek olan dizinin 1. yayın tarihi de belli oldu. Peki Şeref Sözü dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Şeref Sözü ne zaman başlıyor? İşte Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı.

Magazin 11-10-2020 22:54

Şeref Sözü dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Şeref Sözü 1. bölümden yeni fragman

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Şeref Sözü’nün merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Tolgahan Sayışman'ın başrolünde oynayacağı Şeref Sözü'nün 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı. Peki Şeref Sözü dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Şeref Sözü ne zaman başlıyor? İşte Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı.

Magazin 08-10-2020 21:02

Şeref Sözü dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Şeref Sözü konusu nedir, oyuncuları kimler?

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan Şeref Sözü dizisinden ilk fragman yayınlandı. Tolgahan Sayışman'ın başrolünde oynayacağı Şeref Sözü'nün fragmanında Lübnan'da geçen nefes kesici sahneler dikkat çekiyor. Peki Şeref Sözü dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Şeref Sözü ne zaman başlıyor? İşte Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı.

Magazin 02-10-2020 23:12