Sergen Deveci Haberleri

Sitemleri tepki çekmişti! Sergen Deveci, Bergüzar Korel'i ti'ye aldı

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Bergüzar Korel, set yoğunluğuna dair sitemkar paylaşımları yüzünden tepkilerin hedefi olmuştu. Gelen eleştirilere dayanamayan ünlü isim 'İşimi seviyorum, işimde yorulmayı seviyorum' diyerek açıklama yapmıştı. Sergen Deveci, Bergüzar Korel'in paylaşımlarını ti'ye alan bir video paylaştı. Deveci'nin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-10-2023 11:14

Melis İşiten ve Sergen Deveci yeniden birlikte mi? Ünlü isimlerden açıklama geldi

Ünlü oyuncu Melis İşiten, meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile 2014 yılında nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında yollarını ayırmıştı. 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitiren Melis İşiten 2020 yılında ise oyuncu ve komedyen Sergen Deveci ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Haklarında sık sık 'Sevgililer mi?' şeklinde dedikodular çıkan ünlü çift iddialara yanıt verdi.

Magazin 18-09-2023 15:01

NALAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Sergen Deveci'li Nalan filmi nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Nalan filmi konusu ve oyuncuları filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Sergen Deveci'nin başrolde olduğu film, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de izleyiciyle buluşacak. Peki, NALAN FİLMİ KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER? Sergen Deveci'li Nalan filmi nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Magazin 13-08-2023 19:21

Ölümden dönmüştü! Sergen Deveci Behzat Ç. ile anlaştı

Geçen aylarda Karadeniz turnesi dönüşü trafik kazası geçiren ve ölümden dönen Sergen Deveci setlere iddialı bir rol ve diziyle dönüyor. Ölümden dönen oyuncu Behzat Ç. yeni sezonda bakın hangi role hayat verecek.

Magazin 30-05-2023 11:39

Sergen Deveci

Sergen Deveci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sergen Deveci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir yıldan önce yürüyemez denmişti! Ekibiyle kaza geçiren Sergen Deveci sahalara geri dönüyor!

Sergen Deveci, turne dönüşü oyuncu arkadaşlarını da taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Felç kalma riski olduğu ve 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen genç oyuncu, yoğun fizik tedavinin ardından, hastaneden 44 gün sonra yürüyerek çıkmıştı. Sergen Deveci, sağlık sorunlarının ardından sahnelere geri dönmeye karar verdi. Ünlü oyuncuya sevinç mesajları yağdı.

Magazin 21-03-2023 20:52

Kazada ağır yaralanmıştı! Sergen Deveci kazadan sonra desteksiz ilk kez yürüdü! Yere yığılıp ağladığı anlar...

Amasya’da 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan ağır yaralı olarak kurtulan oyuncu Sergen Deveci uzun süredir tedavi görüyor. Oyuncu ilk adımlarını attığı anları ve gözyaşlarını paylaştı. O onlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 31-01-2023 13:32

Sergen Deveci mucizeyi başardı! 44 gün sonra yürüyerek hastaneden çıktı

Tiyatrocu Sergen Deveci'nin de içinde bulunduğu minibüs, Amasya'da TIR'a çarpmıştı. 3 kişinin öldüğü kazada boynu kırılan ve omurilik yaralanması nedeniyle felç kalma riski yaşayan 32 yaşındaki tiyatrocu Sergen Deveci mucizeyi başardı. 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen genç oyuncu yoğun tedavi sürecinin ardından hastaneden 44 gün sonra yürüyerek çıktı.

Magazin 21-01-2023 10:47

3 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanmıştı! Sergen Deveci son halini Nazım Hikmet dizeleriyle paylaştı

Baş Belası oyununun Karadeniz turnesinden dönerken, ekibiyle trafik kazası geçiren Sergen Deveci ağır yaralanmıştı. 3 arkadaşının ölümüne sebep olan kazada ölümden dönen Deveci, son halini Nazım Hikmet dizeleriyle paylaştı.

Magazin 08-01-2023 14:04

Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci ölen arkadaşıyla ilgili paylaşımla dikkat çekti! Burası cehennem Tolga!

Amasya’da turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan tiyatrocu Sergen Deveci bir süredir hastanede tedavi görüyor. Sergen Deveci son olarak kazada hayatını kaybeden yakın arkadaşı Tolga Güleryüz'le bir pozunu paylaşarak yaşadığı duyguları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 11-12-2022 11:17

Kazada ağır yaralanmıştı! Sergen Deveci'nin yeni paylaşımı sevindirdi

Baş Belası adlı tiyatro oyunu ekibi turne dönüşü Amasya'da kaza yaptı. Kazada tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Sergen Deveci, uçakla İstanbul'a sevk edilerek, ameliyata alınmıştı. Sosyal medyadan yeni bir paylaşımda bulunan Deveci, takipçilerini sevindirdi.

Magazin 30-11-2022 10:08

SON DAKİKA | Kazada yaralanan Sergen Deveci'den paylaşım! İşte Sergen Deveci'nin sağlık durumu Bazı haberlerin önüne geçmek için paylaşmak zorundayım

Amasya’da turne dönüşü tiyatro oyuncularının yaşadığı kaza tüm Türkiye’yi üzmüştü. 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Sergen Deveci’nin sağlık durumu ile ilgili gelişmeler merak ediliyordu. Ünlü isimden iyi haber geldi. Ameliyatı başarılı geçen Deveci yaptığı paylaşımda “Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım” ifadelerini kullandı. Sağlığıyla ilgili Deveci “Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum” dedi.

Magazin 24-11-2022 17:25

Kaza sonrası riskli bir ameliyat geçirdi! Sergen Deveci'den yeni haber

Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci, boyun ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle dün akşam saatlerinde riskli bir ameliyata girdi. Son durumu ortaya çıkan Deveci'nin yoğun bakımda uyutulduğu öğrenildi.

Magazin 23-11-2022 14:44

Sergen Deveci'nin sağlık durumu nasıl, hastaneden çıktı mı? Sergen Deveci'nin doktorundan açıklama geldi

Sergen Deveci'nin de içinde bulunduğu tiyatro ekibini taşıyan minibüs turneden dönerken tıra çarpması nedeniyle kaza yaşanmıştı. Kazada ağır yara alan Sergen Deveci uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi. Tedavisine İstanbul'da devam edilen Sergen Deveci'nin sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Sergen Deveci'nin sağlık durumu nasıl, hastaneden çıktı mı? İşte Sergen Deveci'nin doktorundan gelen açıklama...

Magazin 22-11-2022 22:58

Sergen Deveci'den yeni haber! Doktoru durumunu açıklayıp o riski belirtti

Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci’nin boyun ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edileceği öğrenildi. Deveci’nin, ameliyatın istenilen sonucu vermesi halinde, bir hafta içinde taburcu olabileceği belirtildi.

Magazin 22-11-2022 16:43

Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci’nin hastaneden görüntüleri ortaya çıktı! Köpeğiyle kavuşması duygulandırdı

Sergen Deveci'nin de içerisinde olduğu, oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı. Kaza sonucunda üç isim hayatını kaybetti, sekiz kişi hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu söylenen Sergen Deveci, hava ambulansı ile İstanbul'a getirildi. Hayranlarını endişelendiren Deveci'nin hastaneden yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Magazin 22-11-2022 14:32

Ünlü oyuncular, sahneledikleri tiyatro oyununu Amasya'daki kazada kaybettikleri meslektaşlarına ithaf etti

İyi Kötü Çirkin oyunu için Van'a gelen Eray Yasin Işık, Ersin Korkut, Hakan Bulut ve Ahmet Burak Bacınoğlu, Amasya'nın Merzifon ilçesindeki trafik kazasında meslektaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü seyircilerle paylaştı. Oyun öncesinde açıklama yapan Işık, içleri kan ağlasa da işleri gereği oyunu oynamak zorunda olduklarını söyledi.

Magazin 22-11-2022 01:33

Melis İşiten’den Sergen Deveci’nin sağlık durumu hakkında açıklama! “Sergen’in bilinci…”

Ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci’nin de aralarında yer aldığı araç kaza geçirdi. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Melis İşiten sağlık durumu ciddiyetini koruyan Sergen Deveci ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Magazin 21-11-2022 23:33

Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl? Melis İşiten'in eski sevgilisi Sergen Deveci Amasya'da kaza yaptı!

Sergen Deveci'nin de içerisinde olduğu, oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı. Kaza sonucunda üç isim hayatını kaybetti, sekiz kişi hastaneye kaldırıldı. Bununla birlikte, Sergen Deveci'nin sağlık durumu ve biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl? Oyuncu ve içerik üreticisi olan Sergen Deveci bir zamanlar Melis İşiten ile sevgiliydi. İşte detaylar...

Magazin 21-11-2022 23:31

Amasya'daki feci kazada yeni gelişme! Oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi

Amasya'nın Merzifon ilçesinde meydana gelen, tiyatro dünyasını yasa boğan kaza haberinde yeni bir gelişme yaşandı. İçinde ünlü oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu minibüs kaza yapmış ve Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Kazada ağır yaralanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Sergen Deveci, Sağlık Bakanlığının tahsis ettiği ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi. İşte haberin detayları...

Haber 21-11-2022 22:21

SON DAKİKA | Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'dan gelen haber korkutmuştu... Kazayla ilgili ilk bulgular! Kritik detayı Vali duyurdu, minibüs sürücüsü...

Son dakika haberi: Tiyatro dünyasını yasa boğan kaza haberi Amasya'dan geldi. Merzifon ilçesinde içinde ünlü oyuncular Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu minibüs kaza yaptı. Korkunç kazada 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumu iyiye giderken, korkunç kazanın nasıl meydana geldiği de netleşmeye başladı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde kamyona arkadan çarpan minibüsün hızı dikkat çekerken, minibüs sürücüsü tutuklandı. İşte kazayla ilgili detaylar...

Magazin 21-11-2022 19:55

Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy'u taşıyan minibüs kaza yaptı! Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in sağlık durumu nasıl?

Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci Baş Belası isimli tiyatro oyunu için yolda giderken kaza geçirdi. Özgür Karataş, Tolga Güleryüz, Burak Topçu olay yerinde hayatını kaybetti. 8 kişinin yaralandığı kazada Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'nin sağlık durumları hayranları tarafından merak konusu oldu.

Magazin 21-11-2022 11:00

Melis İşiten ile Sergen Deveci aşkı bitti!

Meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile beş yıllık evliliği 2019'da biten oyuncu Melis İşiten, bir süredir oyuncu ve sunucu Sergen Deveci ile aşk yaşıyordu. Ünlü çiftten kötü haber geldi.

Magazin 19-10-2021 17:32

Melis İşiten'den güldüren paylaşım! Sergen Deveci Beşiktaş maçını izlerken kendini kaybetti

32 yaşındaki oyuncu Melis İşiten bir süredir Sergen Deveci ile aşk yaşıyor. İşiten aktif olarak kullandığı Instagram hesabının hikaye kısmından sevgilisi Deveci'nin Beşiktaş-Antalyaspor maçını izlerken kendini kaybettiği görüntülerini, "Maçı tek başına izlediğine yemin ederim" sözleriyle paylaştı. İşte o anlar...

Magazin 18-09-2021 23:08

Aynur Aydın: İnsanların libidosunu neden yükselttiğimi anlamıyorum

Sütyen paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme gelen Aynur Aydın 'Daniska Show'a konuk oldu. Aynur Aydın programda kendisini çekici bulmadığını ve libidosunun düşük olduğunu söyledi.

Magazin 13-07-2021 09:16

Aynur Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? 'Kendimi hiç seksi bulmuyorum' çıkışıyla gündem oldu!

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, komedyen Sergen Devecinin Youtube platformunda sunduğu 'Daniska Show' adlı programın bu haftaki konuğu oldu. Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken Aydın, sık sık yanlış anlaşıldığını vurguladı. Programda samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı 'Kendimi hiç seksi bulmuyorum' çıkışıyla gündem oldu! Peki Aynur Aydın kimdir?

Magazin 12-07-2021 10:08

Sergen Deveci'den sevgilisi Melis İşiten'e: İyi ki doğdun gülüşü yüzünün yarısı olan kadın

Meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile boşanmasının ardından bir süredir kalbine kimseyi almayan Melis İşiten, şimdilerde komedyen Sergen Deveci ile aşk yaşıyor. Bugün yeni yaşına basan İşiten'in doğum gününü esprili paylaşımlar ile kutlayan Deveci'nin paylaşımları dikkat çekti. Çiçeği burnunda çiftin bu yaklaşımları hayranlarını güldürdü.

Magazin 29-06-2021 11:40

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten'den sevgilisine taş! 'Kendi hikâyesine gülüyor'

Bir süredir Sergen Deveci ile aşk yaşayan Melis İşiten, sosyal medyada sevgilisini paylaşarak, Deveci’ye takıldı. Maraşlı dizisinin başarılı oyuncusu İşiten, bir süre önce çektiği kısa videolar ile ünlenen Sergen Deveci ile beraber olduğunu duyurmuştu.

Magazin 07-06-2021 23:31

Melis İşiten ile Sergen Deveci aşk yaşıyor

Ünlü oyuncu Melis İşiten, 2019'da noktaladığı evliliğinden sonra ilk kez yeni bir aşka yelken açtı. İşiten, gönlünü komedyen Sergen Deveci'ye kaptırdı.

Magazin 25-03-2021 17:14