Sergen Özen Haberleri

MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? Tekirdağ'ın ünlü köftecisi MasterChef Sergen kepenk indirdi!

MasterChef'in bu akşamki bölümünde eski yarışmacılar ve yeni yarışmacılar birlikte yemek yapacaklar. Tekirdağ'ın ünlü köftecisi olarak tanınan Sergen Özen'de bu akşam yeniden MasterChef'te olacak. Peki, MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşındadır? İşte MasterChef Sergen Özen hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-11-2022 16:06

MasterChef 2021'i 4'üncü olarak tamamlayan Sergen Özen: Köfteciliğe geri döndüm

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Sergen Özen, canlı yayındaki büyük finale konuk oldu. MasterChef 2021 finalini diğer yarışmacılarla birlikte Sergen Özen de stüdyodan izledi. MasterChef Sergen yarışma bittikten sonra köfteciliğe geri döndüğünü açıkladı. MasterChef'i 4. olarak tamamlayan Sergen Özen'in Tekirdağ'da bir köfteci dükkanı bulunuyor.

Magazin 14-01-2022 23:23

MasterChef hayallerini noktalayan Sergen Özen'den veda paylaşımı: Ailemsiniz artık

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Sergen Özen, çeyrek finalde yarışmaya veda etmişti. MasterChef'e 4. olan Sergen, Instagram hesabından yarışmaya veda paylaşımı yaptı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile çekilen fotoğrafını paylaşan MasterChef Sergen, "Hepiniz ailem gibi oldunuz" dedi.

Magazin 12-01-2022 02:45

Dün gece MasterChef'te kim elendi? Sergen mi Hasan mı? 10 Ocak MasterChef 3. finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 10 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümünde çeyrek final heyecanı yaşandı. Aylardır süren MasterChef maratonunda ilk 3 yarışmacı arasına adını yazdıran ilk iki isim Tahsin ve Eren olmuştu. MasterChef'te çeyrek finalist olan Sergen ve Hasan arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Puanlama sonunda bir yarışmacı daha ilk 3 arasına girmeyi başardı. MasterChef'in sevilen ismi ise hayallerine veda etti. Peki MasterChef'te kim elendi? İlk 3'e hangi yarışmacılar kaldı?

Magazin 11-01-2022 08:47

Sergen Özen

Sergen Özen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sergen Özen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef Dilara Başaran aşk iddiaları hakkında konuştu! ''Çok seviyorum onu ama...''

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye macerası son bulan Dilara Başaran, Sergen Özen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Magazin 10-01-2022 10:38

MasterChef Sergen Özen aşk iddialarına son noktayı koydu!

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımıyla, aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 07-01-2022 08:28

MasterChef 2021'de final heyecanı! İşte kupa işte tezgah MasterChef'te ilk 3 arasına girecek yarışmacı kim olacak?

MasterChef Türkiye'nin 7 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek olan 152. yeni bölümünde çeyrek final heyecanı yaşanacak. Aylardır süren MasterChef maratonunda çeyrek finale kalan Sergen Özen, Tahsin Küçük, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı ilk 3 yarışmacı arasına girebilmek için tezgah başına geçecek. MasterChef'in yeni bölüm fragmanında Mehmet Yalçınkaya'nın "İşte kupa işte tezgah" sözleri dikkat çekiyor. MasterChef'te ilk 3 yarışmacı arasında girecek isim yeni bölümde belli olacak.

Magazin 07-01-2022 03:08

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? Şef ceketini giyen isim kim oldu? 3 Ocak MasterChef 2021'de çeyrek finale kim kaldı?

MasterChef 2021'in 3 Ocak Pazartesi ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar, çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. MasterChef'te son 5'e kalan Tahsin, Sergen, Hasan, Dilara ve Eren, artık takım oyununun olmadığı yarışmada bireysel olarak tezgah başına geçti. Şef Yılmaz Öztürk'ün konuk olduğu bölümde, MasterChef'in ilk çeyrek finalisti belli oldu. MasterChef'te finalistleri temsil eden şef ceketini ilk giyen isim açıklandı. Peki MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı?

Magazin 04-01-2022 00:53

MasterChef'te ikinci eleme adayı kim oldu? Antalya'da yarıştılar! 22 Aralık Çarşamba MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 22 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 140. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Antalya’da yapılan ikinci takım oyununda yöresel yemekler yapıldı. Yemeklerin tadımını ve puanlamasını, özel konuklar yaptı. Dokunulmazlığı kaybeden takım, haftanın ilk eleme adayını çıkarmak zorunda kaldı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef 2021'de ikinci eleme adayı kim oldu?

Magazin 23-12-2021 00:31

MasterChef'te haftanın eleme adayları kimler oldu? 16 Aralık Çarşamba MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 17 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelen 136. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef 17'nci haftada Burcu ve Eren tarafından kurulan mavi ve kırmızı takım, son dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Düzce’de kozlarını paylaşan iki takım, yöresel yemekleri en lezzetli şekilde yaparak konuklardan oyları almaya çalıştı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef 2021'de haftanın elemeye adayları kimler oldu?

Magazin 17-12-2021 00:43

MasterChef Türkiye yeni bölümde Sergen ve Görkem kavgası: Bu mafya ayaklarını bırak

MasterChef Türkiye'nin 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde, dokunulmazlık oyunu sırasında ortalık karışıyor. Mavi takımda yer alan Sergen ile Görkem arasında gergin anlar yaşanıyor. Yemek yapımı sırasında çıkan tartışmada Görkem'in 'Kardeşim' çıkışına Sergen "Bu mafya ayaklarını bırak" yanıtını veriyor.

Magazin 08-12-2021 02:18

MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? 1 Aralık MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'in 1 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye’de 15. haftanın 2. dokunulmazlık oyununda takımlar, Kıbrıs mutfağından yemekler yaparak yarıştı. Geçen sezonun yarışmacılarından ve Kıbrıslı olan Tanya Kilitkayalı da programa konuk oldu. Kaybeden takımdan ise iki yarışmacı elemeye kaldı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? İşte MasterChef'te haftanın 3. ve 4. eleme adayları.

Magazin 02-12-2021 00:59

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Yağlama yaparak yarıştılar! İşte 29Kasım MasterChef'te haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef Türkiye 2021'in 29 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelen 123. son bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için çalıştı. Yarışmacılar 'yağlama' yaparak mücadele etti. En lezzetli yağlamayı yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanı belirledi. Sonrasında kaptanlar, takımları oluşturdu. Peki, MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni haftanın takım kadroları nasıl oluştu?

Magazin 30-11-2021 01:17

MasterChef yarışmacıları Dilara Başaran ve Sergen Özen hakkında bomba aşk iddiası!

MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosunda yer alan Dilara Başaran ve Sergen Özen’in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialardan sonra gözler ikilinin yapacağı açıklamaya çevrildi.

Magazin 25-11-2021 21:41

Kavgaları bitmiyordu! MasterChef'te gizli aşk iddiası ortalığı karıştırdı!

TV8'in iddialı yarışma programı MasterChef Türkiye yarışmacılarından Sergen Özen ve Dilara Başaran'ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 24-11-2021 09:47

MasterChef Sergen bakın hangi ünlü oyuncuya benzetildi!

Sempatik tavırlarıyla seyircinin gönlüne taht kuran MasterChef 2021 yarışmacısı Sergen Özen, sosyal medya kullanıcıları tarafından ünlü oyuncu Özgürcan Çevik'e benzetildi.

Magazin 14-09-2021 11:36