Serkan Altunorak Haberleri

Ünlü oyuncu Seda Bakan 38. yaşını kutladı! Partiye ünlüler akın etti

Ünlü oyuncu Seda Bakan ailesi ve arkadaşlarıyla beraber 38. yaşını kutladı. Yeni yaşına sevdikleriyle beraber giren Bakan'ın yaş günü partisine birbirinden ünlü isimler akın etti. Ünlü oyuncu doğum gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 25-10-2023 22:51

MAVİYE SÜRGÜN 1. BÖLÜM tek parça izle! Show Tv Maviye Sürgün dizisi ilk ve yeni bölümünde neler olacak?

Maviye Sürgün dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Maviye Sürgün'ün başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alıyor. Dizi 12 Haziran Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Peki, Maviye Sürgün ilk bölümde neler olacak? Maviye Sürgün konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 12-06-2023 20:09

Maviye Sürgün'ün yıldızı o sesin sahibi çıktı! Bugs Bunny’i seslendiren oyuncu bakın kimmiş...

Bir döneme damga vuran çizgi filmlerden Bugs Bunny'i seslendiren isim, günümüzün popüler oyuncularından biri çıktı. Ünlü oyuncunun, Caner Cindoruk ve Damla Sönmez ile başrolü paylaştığı Maviye Sürgün dizisi bugün görücüye çıkıyor.

Magazin 12-06-2023 20:05

Serkan Altunorak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Maviye Sürgün'ün Ozan'ı Serkan Altunorak'ın dizi ve filmlerİ

Serkan Altunorak, Maviye Sürgün dizisi nedeniyle merak konusu oldu. Evlilik Hakkında Her Şey, Sana Söz, Vatanım Sensin, Aşkın Kanunu, Cesur ve Güzel, Evli ve Öfkeli, Şüphe, Muhteşem Yüzyıl, Melekler Korusun gibi birçok dizide rol alan ünlü oyuncu internette araştırılıyor. Peki, Serkan Altunorak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Maviye Sürgün'ün Ozan'ı Serkan Altunorak'ın dizi ve filmlerİ...

Magazin 12-06-2023 20:05

Serkan Altunorak

Serkan Altunorak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serkan Altunorak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MAVİYE SÜRGÜN KONUSU VE OYUNCULARI: Show TV’nin yeni dizisi Maviye Sürgün ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncuları kimler?

Maviye Sürgün dizisinin 3. tanıtımı sonrası konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi merak edildi. Show TV'de ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alıyor. Peki, Show TV’nin yeni dizisi Maviye Sürgün ne zaman başlıyor? Maviye Sürgün konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 08-06-2023 14:54

Serkan Altunorak, bir bardak kahveye verdiği paraya sinirlendi! Ben kabul etmiyorum

Sudan kahveye, simitten ekmeğe artan fiyatlar sosyal medyada da gündemde. Son olarak oyuncu Serkan Altunorak, ünlü kahve zincirinden aldığı bir büyük boy kahvenin 68 TL olmasına isyan etti. Ünlü isim yaptığı paylaşımda bir daha markadan kahve almayacağını söyledi.

Magazin 08-01-2023 10:27

Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak'ın panik anları! Aynı araçta yakalanınca...

Kuruçeşme'de Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak'ın içinde olduğu araç çevirmeye takıldı. Kamera ışıklarını görünce yüzlerini gizleyen Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak'ın panik halleri dikkat çekti. Bu durum "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 29-07-2022 12:15