Şeyma Korkmaz Haberleri

Kardeşlerim'e bomba transfer! Eşiyle aynı dizide rol alacak

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un oyuncu kadrosunda yer aldığı Kardeşlerim dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz bu sezon Kardeşlerim dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Korkmaz, dizide eşiyle birlikte oynayacak.

Magazin 02-10-2023 15:55

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'nin eşi bakın kim çıktı! Meğer kendisinden 18 yaş küçük ünlü oyuncuyla...

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 94. bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümüyle büyük yankı uyandıran dizide performansı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Cüneyt Mete hakkında araştırmalar hız kazandı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Cüneyt Mete'nin kendisinden 18 yaş küçük eşi de oyuncu çıktı.

Magazin 13-06-2023 12:49

Bir Küçük Gün Işığı'nın yıldızı Şeyma Korkmaz'ın eşi de çok ünlüymüş! Kendisinden 19 yaş büyük oyuncuyla...

En son Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Prenses Mari karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Şeyma Korkmaz, şimdilerde Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kamera karşısına geçiyor. Özel yaşamıyla merak konusu olan Şeyma Korkmaz'ın eşi de ünlü çıktı.

Magazin 26-10-2022 17:36

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Sude'si Şeyma Korkmaz'ın eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Şeyma Korkmaz, ekranların yeni yapımlarından biri olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Sude rolünü canlandırıyor. Dönem dönem bazı farklı projelerle ekranlarda olan Şeyma Korkmaz'ın eşinin hangi ünlü oyuncu olduğunu görenler şaşırıyor.

Magazin 05-09-2022 19:38

Şeyma Korkmaz

Şeyma Korkmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şeyma Korkmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuruluş Osman'ın Mari'si Şeyma Korkmaz'ın eşi Kardeşlerim'in yıldızı çıktı! Görenler şaşıp kaldı

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği 'Mari' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Şeyma Korkmaz'ın eşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 02-02-2022 14:44

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'nin eşini görenler şaşırıyor!

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterine hayat veren Cüneyt Mete, dizideki performansıyla beğeni topluyor. Bir dönem gündüz kuşağında yer alan Beni Affet dizisinde de rol alan Cüneyt Mete’nin eşi Şeyma Korkmaz ise görenleri şaşırtıyor. Özel hayatıyla dikkat çeken Cüneyt Mete, eşi Şeyma Korkmaz ile önceden rol arkadaşıydı. İşte Kardeşlerim dizisinin Orhan’ı Cüneyt Mete’nin eşi…

Magazin 26-07-2021 13:53