Seyran Haberleri

Yalı Çapkını dizisinde o sahneye tepki yağdı! İzleyiciler sosyal medyada isyan etti

Ekranların rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda bir sahneye tepkiler çığ gibi büyüdü. Cuma akşamı yeni bölümü ekrana gelen Yalı Çapkını'nda Seyran'ın ablası ile kocası arasında bir şey geçebileceği için kocasını yalnız bırakmaması ve o sahnede kullandığı cümlelere izleyiciler isyan etti.

Magazin 08-10-2023 17:43

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkın'ı geri döndü! İşte yeni sezonda Seyran'ın bomba gibi kombinleri

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Yakın zamanda yeni sezonuyla ekranlara dönen dizinin iyi bir takipçisiyseniz ve Seyran'ın yeni bölümdeki kombinlerini beğendiyseniz seçkimize mutlaka göz atmalısınız. İşte Seyran'ın stilinden esinlenerek bir araya getirdiğimiz birbirinden güzel kıyafet seçenekleri!

Magazin 21-09-2023 15:17

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın ve Pelin'in yaptığı kombinlere alternatif öneriler

Yalı Çapkını her hafta yeni bölümlerle seyircileri ekran başına topluyor. Kurgusuyla büyük beğeni toplayan dizi, karakterlerin yaptığı birbirinden şık kombinlerle de gündem oluyor. Özellikle Seyran ve Pelin karakterlerinin kombinlerini görenler hemen bilgisayar başına geçerek alternatif modelleri aramaya başlıyor. Siz de Seyran'ın ve Pelin'in stilinden ilham almak istiyorsanız gelin, onların kombinlerine alternatif önerilere bakalım!

Magazin 16-05-2023 18:01

Yalı Çapkını 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Seyran ve Ferit arasında gerginlik! Ferit, Seyran'ı aldatıyor mu?

Yalı Çapkını dizisinin merakla beklenen 16. bölüm fragmanı ekrana geldi. Heyecanın giderek arttığı Yalı Çapkını yarın Star Tv'de ekrana gelecek. 16. bölüm fragmanında yer alan sahneler izleyiciyi heyecanlandırdı. Yalı Çapkını dizisinde Ferit, Seyran'ı aldatıyor mu, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Seyran'ın Ferit'i kızdırmasıyla olayların ardı arkası kesilmedi. Telefonlarına cevap vermeyen Ferit, ikilinin aralarına girmeye çalışan Defne ile vakit geçirdi. İşte Yalı Çapkını 16. bölüm fragmanı!

Magazin 05-01-2023 12:27

Seyran

Seyran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seyran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.