Sezai Aydın Haberleri

Son dakika: Usta oyuncu ve dublaj sanatçısı Sezai Aydın'a veda

Sezai Aydın için anma töreni düzenleniyor. 69 yaşında vefat eden sanatçı için Ümraniye Müsahipzade Celal Sahnesi'nde veda töreni düzenlendi. Sanatçı, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Magazin 22-12-2021 11:44

Sezai Aydın neden öldü? Sezai Aydın'ın oğlu acı gerçeği açıkladı

"John Rambo", "Rocky Balboa" ve "Fred Çakmaktaş" gibi karakteri seslendiren, tiyatronun usta isimlerinden Sezai Aydın'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Gelen son dakika haberlerinden sonra Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın babasıyla ilgili acı gerçeği açıkladı.

Magazin 21-12-2021 11:40

Son dakika: Ünlü oyuncu Sezai Aydın vefat etti! Rocky, Rambo ve Fred Çakmaktaş'ın sesiydi...

Son dakika haberine göre ünlü oyuncu Sezai Aydın hayatını kaybetti. Türk tiyatrosunun önemli figürlerinden biri olan Sezai Aydın önemli de bir ses sanatçısıydı. Sezai Aydın Rocky Balboa, John Rambo ve Fred Çakmaktaş gibi önemli karakterlerin sesi olmuştu.

Magazin 20-12-2021 18:16

Sezai Aydın neden öldü? Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Seslendirmeleriyle, oynadığı dizi ve projelerle bilinen deneyimli oyuncu Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti. Peki bir süredir Kovid-19 tedavisi gören Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Magazin 20-12-2021 16:09

Diğer Haber Etiketleri

Sezai Aydın

Sezai Aydın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sezai Aydın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sezai Aydın görevinden uzaklaştırılan oğlu Arda Aydın'ı savundu

15 Temmuz Cuma günü ülkemizde yaşanan darbe girişiminin başarısız sonuçlandırılmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan da 6 oyuncu ve yönetmen görevden uzaklaştırıldı. Aralarında usta oyuncu Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın da vardı. Baba Aydın, oğlu hakkında bir açıklama metni yayınlayarak; 'Güzel günler göreceğiz çocuğum' diye seslendi.

Magazin 05-08-2016 11:51