Shawn Mendes Haberleri

Camila Cabello kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Dini nedir? Şarkıları nelerdir? Camila Cabello ile Shawn Mendes ayrıldı mı?

Camila Cabello bir televizyon kanalında canlı yayın olarak ekrana gelen programa görüntülü olarak bağlandı. Yayın sırasında göğsü açılan ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki Camila Cabello kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Dini nedir? Şarkıları nelerdir? Camila Cabello ile Shawn Mendes ayrıldı mı? İşte Küba-Amerika asıllı ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 08-03-2022 12:18

Camila Cabello ile Shawn Mendes ayrılık haberiyle gündemde

Geçtiğimiz hafta ilişkileri hakkındaki eleştirilerin etkilerini terapiye giderek aştıklarını açıklayan ve "Aşkımız trollere yenilmedi" ifadelerini kullanan Camila Cabello ve Shawn Mendes çiftinden kötü haber geldi. İkili, ayrılık kararı aldıklarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 18-11-2021 14:55

Camila Cabello ve Shawn Mendes aşklarını yaşıyor! Terapi çözümü

Camila Cabello-Shawn Mendes çifti, ilişkileri hakkındaki eleştirileri ve etkilerini terapiye giderek aştıklarını açıkladı.

Magazin 07-11-2021 10:29

Shawn Mendes ve Camila Cabello'nun evine hırsız girdi

Ünlü şarkıcı çift Shawn Mendes ve Camila Cabello'nun birlikte yaşadığı eve hırsızlar, camı kırarak girdi. Çift evde olduğu için hızla kaçan hırsızlar yine de elleri boş dönmedi.

Magazin 29-03-2021 11:18

Diğer Haber Etiketleri

Shawn Mendes

Shawn Mendes Hakkındaki Haberler Mynet'te. Shawn Mendes Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Shawn Mendes sevgilisi Camila Cabello'nun ayağını öpünce olay oldu

Kendisi gibi şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello ile uzun süredir aşk yaşayan Shawn Mendes, Sevgililer Günü'nde ilginç bir paylaşımda bulundu. Yayınladığı fotoğrafta sevgilisinin ayağını öptüğü görülen Mendes, "Çünkü seni seviyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 15-02-2021 15:06

Camila Cabello-Shawn Mendes'ten küvette dudak dudağa poz

Kübalı şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello ile sevgilisi Shawn Mendes, küvette verdikleri aşk pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-12-2020 16:10

Shawn Mendes'ten Camila Cabello itirafı

Yıldız şarkıcı Shawn Mendes, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Camila Cabello ile ilgili samimi bir itirafta bulundu. Mendes, Cabello'ya onu sevdiğini söyleyebilmek için beş yıl beklediğini dile getirdi.

Magazin 06-12-2020 15:25