Shell Haberleri

Doğal gaz fiyatlarını arttıracak! Shell dev LNG tesisinden sevkiyatları durdurdu...

Doğal gaz pazarında fiyat artışına neden olabilecek çok önemli bir gelişme yaşandı. Uluslararası enerji şirketi Shell, işçilerle ödeme konusunda anlaşamayınca dün vardiya bitiminde sevkiyatın durdurulduğu öğrenildi.

Finans 12-07-2022 10:03

Petrol devi duyurdu! Shell Neft satıldı

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'in satın alınması konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı. Açıklamada, Shell Neft'in Rusya'da 411 adet benzin istasyonu ve Rusya'nın batısında yer alan Tver'de bir fabrikaya sahip olduğu bilgisi verildi. Shell'den 8 Mayıs'ta yapılan açıklamada, şirketin Rus enerji sektöründeki tüm faaliyetlerini sonlandırmak istediği bildirilmişti.

Finans 12-05-2022 12:56

İngiltere'de Shell yönetim kurulu üyelerine dava: 'Net sıfır emisyon hedefi için gerekeni yapmadılar'

İklim kriziyle mücadele amacıyla çevre hukuku konusundaki faaliyetleriyle bilinen sivil toplum kuruluşu ClientEarth, petrol ve doğal gaz devi Shell'in yönetim kurulu üyeleri aleyhine İngiltere'de dava açtı. ClientEarth, Shell'in 13 yönetim kurulu üyesini, Paris İklim Anlaşması doğrultusunda "net sıfır emisyon" hedefine ulaşmak için gerekli adımları atmamakla suçluyor.

Haber 15-03-2022 18:43

Shell özür dileyerek duyurdu! Tüm benzin istasyonlarını...

Shell, Rusya'daki tüm benzin istasyonlarını kapattığını ve ülkenin petrol ve gazını kullanmayı bırakacağını duyurdu. Şirketin patronu, Vladimir Putin'in Ukrayna'ya saldırı başlatmasından yedi gün sonra, geçen hafta Rus ham petrolünü satın aldığı için de özür diledi.

Finans 08-03-2022 16:38

Diğer Haber Etiketleri

Shell

Shell Hakkındaki Haberler Mynet'te. Shell Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Shell'den Rus petrolü kararı! Alımları durduruyor

Shell'in ham petrol, petrol ürünleri, doğal gaz ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) dahil olmak üzere tüm Rus hidrokarbonlarındaki katılımlarından aşamalı olarak çekileceği bildirildi.

Finans 08-03-2022 14:40

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası Batılı firmalar Rusya'yı terk ediyor

Rusya'ya uygulanan ekonomik yaptırımlarla birlikte HSBC, BP ve Shell gibi Batılı firmalar da ülkedeki faaliyetlerini ve yatırımlarını sonlandırmaya başladı.

Haber 02-03-2022 06:41

Petrol devi duyurdu! Shell Rusya'daki proje ve girişimlerinden çıkıyor

Shell, Rusya'daki proje ve ortak girişimlerinden çıkacağını açıkladı. Shell, BP ve Equinor'un ardından Rusya'daki projelerinden ayrılacağını açıklayan üçüncü enerji şirketi oldu.

Finans 01-03-2022 09:37

Dünya devi Royal Dutch Shell, ismini değiştirip tamamen İngiliz şirketi oluyor

Hollanda-İngiltere ortaklığındaki Royal Dutch Shell, tamamen İngiliz şirketi olmak için merkezini İngiltere'ye taşıyor. Royal Dutch isminden vazgeçecek olan şirket sadece Shell adıyla faaliyetlerini sürdürecek.

Finans 16-11-2021 17:03

Shell merkezini İngiltere'ye taşıyor

Hollanda-İngiltere ortaklığındaki Royal Dutch Shell, tamamen İngiliz şirketi olmak için merkezini İngiltere'ye taşıyor.

Finans 15-11-2021 16:41