Si̇ha - Silahlı İnsansız Hava Aracı Haberleri

Devlet memurlarının primlerinden tasarrufa gittiler! Kırgızistan o parayla, Baykar tarafından üretilen bütün SİHA’lardan satın aldı

Kırgızistan, Türkiye’den silahlı insansız hava aracı (SİHA) Anka satın aldığını bildirdi. Bu satın alımın gerçekleşmesiyle Kırgızistan, TUSAŞ ve Baykar tarafından üretilen bütün SİHA’lardan tedarik etmiş oldu. Ülkenin Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Dayırbek Orunbekov, güvenlik için harcanan paraların devlet memurlarının primlerinden tasarrufa gidilerek sağlandığını açıkladı.

Haber 17-01-2023 22:15

AB ve NATO'da bir ilk! Polonya, Bayraktar SİHA'ları bekliyor! Savunma Bakanı'ndan paylaşım geldi

Yerli ve milli İHA ve SİHA'larıyla tüm dünyada adını duyuran BAYKAR, geçtiğimiz yıl Polonya ile Bayraktar TB2 SİHA'lar için anlaşma imzalamıştı. 24 adet sipariş veren Polonya, Türk SİHA'ları için beklemeye geçerken AB ve NATO’daki ülkeler arasında ilk SİHA kullanıcısı olacak. Öte yandan Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak ve Bakanlığın sosyal medya hesabından da dikkat çeken paylaşımlar geldi.

Haber 27-10-2022 14:30

Melih Gökçek'in paylaşımı, sosyal medyanın gündemine oturdu! Jelibon ve Aboubakar'dan sonra şimdi de...

Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Daha önce Türkiye'de jelibon rezervi bulunduğunu söyleyen ve Beşiktaşlı eski futbolcu Aboubakar'ı "şehit" olarak paylaşan Gökçek'in, şimdi de bilgisayar oyununa ait görüntüyü gerçek sanarak paylaştığı öne sürüldü.

Haber 16-09-2022 09:56

AK Parti MYK toplantısına damga vurdu! Erdoğan iki sürpriz teklifi ilk kez açıkladı

AK Parti'nin dün yapılan MYK toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı iki sürpriz teklif damga vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk SİHA'larına yönelik yurtdışındaki ilgiyi anlattı. Kritik toplantıda Erdoğan'ın Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin kendilerine ilettikleri teklifi açıkladığı öğrenilirken, herhangi bir karar alınıp alınmadığı belirtilmedi.

Haber 26-07-2022 15:01

İlk kez yapıldı! Bayraktar Akıncı'dan LGK-82 ile başarılı atış

Milli TİHA Bayraktar AKINCI, yerli olarak geliştirilen ve ilk kez bir İHA'dan atılan LGK-82 (Lazer Güdüm Kiti) ile gerçekleştirdiği test atışında hedefi tam isabetle vurdu.

Haber 02-07-2022 11:00

BAYKAR resmen duyurdu! 3 adet Bayraktar TB2 SİHA, Ukrayna'ya ücretsiz verilecek

Rusya-Ukrayna savaşı sürerken Ukrayna halkı, vatanlarını savunmak için "Halkın Bayraktar'ı"adıyla Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için bağış kampanyası başlatmıştı. Konuyla ilgili BAYKAR'dan açıklama geldi. BAYKAR, Ukrayna'dan ücret alınmayacağını duyurdu.

Haber 27-06-2022 20:59

Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım! Kızılelma'dan boyalı ilk fotoğraf geldi

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar Kızılelma'nın boyalı haliyle ilk fotoğraflarını paylaştı. Selçuk Bayraktar'ın sosyal medya hesabından paylaşılan Bayraktar Kızılelma'nın fotoğrafları kısa sürede büyük beğeni aldı. İşte haberin detayları...

Haber 10-06-2022 21:36

SON DAKİKA | MSB duyurdu: Gara bölgesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5 oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatının koordineli çalışması sonucu Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin SİHA'lar tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. MSB bir sonraki açıklamasında 2 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini ve Gara bölgesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 5 olduğunu açıkladı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 18-05-2022 16:49

SİHA'larımızın keskin gözü SSB Başkanı Demir'den heyecanlandıran paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, silahlı insansız hava araçlarında (SİHA) kullanılan çok sayıda CATS kamerasını güvenlik güçlerine teslim ettiklerini duyurdu. Demir paylaşımında "SİHA'larımızın keskin gözü CATS kameralarımızın üretimlerine ve SİHA'larımıza entegrasyonlarına devam ediyoruz." ifadelerini de kullandı.

Haber 15-05-2022 16:47

SİHA kadar önemli olduğunu söyleyerek Türkiye'deki o riske dikkat çekti

Şanlıurfalı iş adamı ve ziraat mühendisi Süleyman Hartavioğlu, yaptığı açıklamayla Türkiye’deki kuraklık riskine dikkat çekti. Dünya topraklarının yüzde 40’ının kuraklık riski nedeniyle kaybedildiğini, yanlış uygulamalar sebebiyle Türkiye topraklarının da ciddi kuraklık riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Hartavioğlu, kuraklığa karşı doğru tohum kullanımının savunma sanayisindeki Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) kadar önemli olduğunu söyledi.

Haber 07-05-2022 23:24

ABD basını yazdı! 'Türkiye'ye F-16 satışı' ve 'Bayraktar TB-2' ile ilgili dikkat çeken ifadeler

ABD'de savunma alanındaki önemli yayın organlarından olan "Defense News"te yer alan bir haberde “Bayraktar TB-2” ve “Türkiye’ye F-16 satışı” ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanıldı. Daha önce ABD Kongresinde Türkiye’nin F-35 programından çıkarılmasıyla alakalı çaba gösteren çok sayıda Kongre üyesinin Ukrayna savaşı sürecindeki rolünün ardından Türkiye’ye F-16 satışına yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Haber 05-05-2022 21:48

SİHA'lar modern savaşa cephede yön veriyor

Ukrayna savaşı insansız hava araçlarının uzun zamandır modern savaşın parçası haline dönüştüğünü çok net gösterdi.

Haber 01-05-2022 10:53

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan önemli açıklamalar! Millî silahları geliştirmeseydik...

Gaziantep’te şehit ve gazi yakınlarına düzenlenen iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, iftarın ardından Ramazan Sokağına geçti ve gençlerle sohbet etti. Burada önemli açıklamalarda bulunan Oktay, Türkiye’nin yerli ve millî silahları geliştirmesinden dolayı bugün rahat olduğunu ifade ederek, "O SİHA’ları uçaklarımızı, helikopterlerimizi kendimiz geliştirmeseydik, bugün burada bu kadar rahat olamayabilirdik. Çünkü etrafımız ateş çemberi" dedi.

Haber 29-04-2022 01:07

Mavi Vatan Tatbikatı'na SİHA damga vurdu! Tam isabet...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın beraberindeki TSK komuta kademesi ile katıldığı Mavi Vatan Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü faaliyetleri kapsamında, yerli ve milli üretim Aksungur SİHA, attığı yerli ve milli MAM-L güdümlü mermi ile hedefini tam isabetle vurdu.

Haber 21-04-2022 18:26

Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI B ilk performans uzun dayanım test uçuşunu yaptı

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKINCI B insansız hava aracının ilk performans uzun uçuşunu yaptığını belirtti. Sosyal medya hesabından video paylaşan Bayraktar, "AKINCI B , Saroz Körfezi üzerinde 35 bin feet'te ilk uzun dayanım test uçuşuna 8 saattir devam ediyor" ifadelerini kullandı. Bayraktar, Çorlu hava üssündeki görevlilerle kumanda odasında iftar yaparken, Akıncı B TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) ise 35.000 feet yükseklikte uçuşuna devam etti.

Haber 14-04-2022 22:28

Selçuk Bayraktar'dan çarpıcı açıklamalar! CNN International'a konuştu: 'Teknolojiyle övünmek istemiyorum'

Dünya Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'nın kullandığı Bayraktar TB2 insansız hava araçlarını konuşuyor. CNN International, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile röportaj yaptı. Bayraktar, TB2'lerin savaştaki önemine dikkat çekti.

Haber 09-04-2022 14:16

Ermenistan yeni İHA'sını tanıttı! Adı: DAVARO

Ermenistan'da düzenlenen bir askeri teknoloji fuarda, yeni İHA da tanıtıldı. Ülkenin savunma sanayii şirketlerinden olan DAVARO'nun, kendi ismiyle ürettiği lazer güdümlü hassas mühimmatlı İHA, fuarda ilk kez sergilendi. Öte yandan DAVARO'nun ismi, sosyal medyada büyük dikkat çekti.

Haber 02-04-2022 11:50

Ukrayna ordusunun bestelediği Bayraktar şarkısı, Lviv sokaklarında yankılandı

Rusya-Ukrayna savaşına adeta "damga" vuran ve tüm dünyada adından söz ettiren Bayraktar SİHA'lar, için bestelenen şarkı, Lviv sokaklarında hep bir ağızdan söylendi.

Haber 01-04-2022 15:21

İngiltere Başbakanı Johnson'dan 'Bayraktar TB2 SİHA' yorumu! Sahada 'oyun bozucu' rol oynuyor

Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklamalarda bulunan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in birliklerinin her biri Ukrayna’dan ayrılana kadar Rusya’ya yönelik yaptırımların yoğunlaştırılmasının gerektiğini belirtti. Öte yandan Johnson, Bayraktar TB2 SİHA'larla ilgili de dikkat çeken bir yorumda bulundu. Johnson, Ukrayna'nın Türkiye'den satın aldığı Bayraktar TB2 SİHA'ların sahada "oyun bozucu" rol oynadığını söyledi.

Haber 30-03-2022 19:24

Muharrem İnce'den dikkat çeken İHA ve SİHA çıkışı! 'Cumhurbaşkanı olduğumda...'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'lar ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İnce, hükümetin İHA ve SİHA konusunda iyi bir iş yaptığını belirterek, "Ben Cumhurbaşkanı olduğumda, o İHA'ları, SİHA'ları destekleyeceğim" dedi. İşte İnce'nin o açıklamaları!

Haber 20-03-2022 19:44

Ukrayna'da Bayraktar SİHA’larının başarı sırrı ne?

Rusya'nın saldırısına karşı direnişte Ukrayna'nın sembollerinden biri haline gelen Bayraktar SİHA'ları savaşta gerçekte ne rol oynuyor? Uzmanlar TB2'lerin başarı sırrını değerlendirdi.

Haber 18-03-2022 00:11

Selçuk Bayraktar: Geliştirdiğimiz uçaklarla devrim yaşanacak

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar Türkiye'de savunma sanayisi alanında yaşanan gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Baykar'ın dünyada en çok insansız hava aracı ihraç eden firma olduğuna dikkat çeken Bayraktar, muharebe sahasında devrim yaşanacağını söyledi.

Haber 17-03-2022 13:16

Takipte kalın demişti! Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma paylaşımı

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından insansız savaş aracı Kızılelma'nın da içinde olduğu bir paylaşım yaptı. Bayraktar, söz konusu paylaşımı "Karşınızda AKINCI'nın pabucunu dama atabilecek tek İHA" notu ile paylaştı.

Haber 13-03-2022 21:46

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken açıklama: Muharebede devrim yapacak

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB-3 ve insansız savaş uçağı konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İnsansız savaş uçağının prototipinin ilk uçuşunun gelecek yıl planlandığını belirten Bayraktar, "Bayraktar TB-3 hem de Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS) bir gün devreye girerlerse, bu uçaklar muharebede devrim yapacaklar" dedi.

Haber 08-03-2022 15:38

Ukrayna, Bayraktar TB2 ile Rus mevzilerini böyle imha etti

Ukrayna ordusu tarafından, Türkiye'den alınan Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) ile Rus mevzilerinin imha edildiği anlara ait görüntüleri yayınladı. İşte o anlar!

Haber 08-03-2022 09:38

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'den Rusya-Ukrayna savaşı ve SİHA açıklaması! 'Türkiye dünyada ilk 3'te'

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları ve SİHA'larla ilgili açıklamalarda bulundu. "Görülmeden görmeniz vurulmadan vurmanız gerekiyor" diyen Demir, Türkiye'nin SİHA'larda dünyada ilk üçte olduğunu açıkladı. İşte İsmail Demir'in canlı yayında dikkat çeken o açıklamaları!

Haber 05-03-2022 10:55

Selçuk Bayraktar'dan Merdan Yanardağ'a SİHA tepkisi: En çok ses bundan geliyor

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, gazeteci Merdan Yanardağ'ın Türk SİHA'ları Bayraktar TB2'ler için kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Yanardağ'ın "Bunlar planör. Oyuncak uçak gibi düşünün yani" sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TSK, o oyuncaklarla son yıllarda en fazla kandil'e vuruyor, en çok ses bundan geliyor" dedi.

Haber 05-03-2022 08:54

Haluk Bayraktar'dan Zelenskiy paylaşımı: İyi ki senin gibi cesur bir adamı tanıdım

Ukrayna ordusu tarafından da kullanılan Bayraktar TB2 SİHA'ları üreten Baykar Savunma’nın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Twitter hesabından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Bayraktar paylaşımında "İyi ki senin gibi cesur bir adamı tanıdım..." ifadelerini kullandı.

Haber 03-03-2022 22:21

Son dakika: Ukrayna'nın Bayraktar TB2 SİHA'ları vurdu... Rus konvoyu imha edildi!

Son dakika haberi: Rusya'nın Ukrayna içlerinde ilerleyişi sürerken bölgeden yeni görüntüler geliyor. Son olarak Ukrayna ordusundaki Bayraktar TB2 SİHA'ların Jitomir'de Rus konvoyunu imha ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Haber 27-02-2022 21:52

Son dakika: Bayraktar TB2 SİHA'ları Rus konvoyunu vurdu! Ukrayna görüntüleri 'maşallah' notuyla paylaştı

Son dakika haberi: Rusya'nın Ukrayna'daki işgal girişimine SİHA'lar damga vurmaya devam ediyor. Son olarak Bayraktar TB2 SİHA'ların Rus konvoyunu vurma anına ilişkin görüntüler paylaşıldı. Ukrayna'nın görüntüleri paylaşırken yaptığı 'maşallah' yorumu dikkat çekti.

Haber 27-02-2022 13:14

Ukrayna Büyükelçiliği paylaştı! Rus konvoyu, Türk SİHA'ları ile etkisiz hale getirildi

Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği, Bayraktar TB2 SİHA'lar kullanılarak etkisiz hale getirilen Rus askeri konvoyuna ait olduğu iddia edilen görüntüleri paylaştı. Ukrayna'nın Tokyo Büyükelçisi dün yaptığı açıklamada, Türk İHA'larının etkili olarak kullanıldığını belirtmişti.

Haber 26-02-2022 15:26

Ukraynalı büyükelçi, Türk İHA'larını överek mühimmat desteği istedi

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı operasyonu tüm dünya dehşet içinde izlerken, ülkenin Tokyo Büyükelçisi, mühimmat desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Ukraynalı Büyükelçi ayrıca, Türkiye'nin sağladığı İHA'ları da överek, "Nasıl kullanıldığına dair fotoğraflar gördüm. Harikalar." dedi.

Haber 25-02-2022 08:48

Son dakika... Türkiye SİHA’lar için harekete geçti! Gizlilik anlaşmaları imzalandı…

SİHA’ların başarısı tüm dünyada konuşulmaya devam ederken Türkiye’den önemli bir hamle geldi. Türkiye, savunma sanayii alanında ihracat gerçekleştirdiği ülkelerle, bilgilerin gizli tutulması için harekete geçti. Türk SİHA’larını satın alan Ukrayna, Katar ve Libya ile bilgilerin korunması amacıyla gizlilik anlaşmaları imzalandı. Şimdi aynı süreç Polonya ile de devam ediyor. İşte SİHA’larla ilgili son dakika haberinin detayları…

Haber 17-02-2022 07:47

ABD basını bunu konuşuyor! Türk SİHA'ları dengeleri değiştirdi…

Son dakika haberine göre Ukrayna-Rusya arasında gerginlik tırmanmaya devam ediyor. Türk yapımı SİHA’ların Ukrayna’ya satılmasının ardından bölgede değişen güç dengesi ABD basınında da gündem oldu. İşte Türk SİHA’larının dengeleri değiştiren başarısına ilişkin dikkat çeken o analiz…

Haber 17-01-2022 12:34

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım! Her şey böyle başladı...

Yerli İHA ve SİHA'ları geliştiren BAYKAR, Twitter hesabından, ilk milli İHA'nın test uçuşuna ait görüntüleri paylaştı. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Özdemir Bayraktar'ın da yer aldığı görüntüler çok sayıda beğeni ve yorum alırken, Selçuk Bayraktar da videoyu "Ruhun şad olsun sevgili Babamız..." notuyla paylaştı.

Haber 12-01-2022 15:43

Fransız dergisinden SİHA yazısı: Peynir ekmek gibi satılıyor

Fransız aylık ekonomi dergisi Capital, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Afrika'daki nüfuzunu artırdığını, ürettiği SİHA'ları 'peynir ekmek gibi' sattığını yazdı.

Haber 16-12-2021 21:10

Baykar duyurdu! Bir ülkeye daha ihraç ediliyor

Baykar, Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) Bayraktar TB2'nin yeni bir ülkeye daha ihraç edileceğini duyurdu.

Finans 28-10-2021 03:10

İsmail Demir duyurdu! İlk Aksungur teslim edildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TUSAŞ tarafından üretilen Aksungur SİHA'nın ilk teslimatının Deniz Kuvvetleri Komutanlığına yapıldığını bildirdi.

Haber 20-10-2021 13:07

Türkiye SİHA'larına dış basından övgü: Daha fazla satılıyor

Hollanda'nın kamu haber ajansı NOS, Türkiye'nin ürettiği silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) "giderek daha fazla satıldığını" yazdı.

Haber 08-10-2021 19:43

MSB: 2 Anka SİHA, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2 adet Anka SİHA'nın Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.

Haber 01-08-2021 22:07

Fransız Le Figaro: Türkiye sadece 15 yılda başlıca SİHA üreticilerinden oldu

Fransız Le Figaro, Türkiye’nin sadece 15 yıl içinde dünyanın başlıca silahlı insansız hava araçları (SİHA) üreticilerinden olduğunu yazdı.

Haber 09-07-2021 22:29

Bağdat’taki ABD Büyükelçiliği üzerinde uçan SİHA'lar düşürüldü

Irak'ın başkenti Bağdat’taki ABD Büyükelçiliği üzerinde uçan silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) ABD güçleri tarafından vurularak düşürüldüğü bildirdi.

Haber 06-07-2021 01:16

Fransız Le Monde gazetesi: Türk SİHA'ları yok satıyor

Fransız Le Monde gazetesi, Türkiye’nin ürettiği silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) "yok sattığını" yazdı.

Haber 26-06-2021 01:01

Wall Street Journal: Türk SİHA'ları çatışma bölgelerini ve jeopolitiği yeniden şekillendiriyor

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal'da yayımlanan bir haberde, Türkiye'de üretilen düşük maliyetli silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) Suriye, Libya ve Azerbaycan'daki savaşlarda "oyun değiştirici" olarak yer aldığı belirtildi.

Haber 03-06-2021 23:23

Son Dakika: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist SİHA’larımız tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

Haber 31-05-2021 16:16

Bayraktar TB2 SİHA'lar Polonya'ya ihraç edilecek

Türkiye'nin ilk milli ve özgün SİHA'sı Bayraktar TB2, Polonya'ya ihraç edilecek. İhracata yönelik anlaşma Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda'nın huzurunda Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak tarafından imzalandı.

Haber 24-05-2021 19:09

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya'ya yapılacak Bayraktar TB2 SİHA ihracına ilişkin, "Türkiye, tarihinde ilk kez, NATO ve AB üyesi bir ülkeye insansız hava aracı ihraç edecektir." dedi.

Haber 24-05-2021 18:31

Polonya, Türkiye'den SİHA alacak! Bu, gerçek bir silah

Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak, Türkiye'den insansız hava araçları satın alacaklarını açıkladı.

Haber 22-05-2021 15:03

“Dron pilotu olmak isteyenlerin sayısında yüzde 40 artış var”

Genişleyen kullanım alanı nedeniyle kamu ve özel firmaların dron pilotuna olan ihtiyacı ve ilgisi arttı. Son dönemde hem kurumlardan gelen dron pilotluğu eğitim taleplerinde hem de bireysel olarak dron pilotu olmak isteyenlerin sayısındaki artış dikkat çekiyor.

Finans 10-05-2021 13:59